Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz Aryon87 #56399 üzenetére

    Gépen is visszanéztem a képeimet. Talán 2 képnél volt egy hangyányi ferdeség, de azt már a nagyon kukacoskodók veszik csak észre. Ahhoz képest hogy a rácsot alig látni néha világos témánál, így a szememre bíztam a kép helyben tartását, egész jó lett..

    Ami viszont az én szememet szúrja: a manuális képeknél igencsak felbosszantott, hogy a szoftver még ott is erősen belenyúl a képbe.
    Egy G4 azokat a képeket kristálytisztán csinálta volna meg, a G5-m kameraszoftvere meg még élesíteni próbált rajta, aminek az eredménye a szemcsézettség.
    Ugyanez érvényes a csillagos képemre is.

    A kastély távolabb amibe akooos kötött bele az még automatikával készült, HDR be volt kapcsolva. Látszik is az eredmény a hangyázással. A hogy az a qrva fa ott van és másnak ez szemet szúrt cseszi a csőrömet.. Egy kilátószerűség volt, ahonnan lefele vezetett az út a kastély tövébe, szal repülnöm kellett volna hogy olyan poziciót kapjak, hogy a fa ne legyen képbe..
    Szal imádom az efféle lecseszést, de a lehetséges ok hogy miért is van úgy az a kép, arra sosincs rákérdezve. Nyilván én is jobban örültem volna ha az a fa nincs ott..

    Sorry, de tegnap óta ez jár a fejemben, így leírtam a véleményem :)

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák