-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wa2x_
veterán
Samsung Ativ S
Ahogy ígérem, egy felhasználó által lőtt képek:
1 - makró
2
3 - makró
4
5
6
7
8
9 - teljes sötétség, csak villanóval
10 - teljes sötétség, csak villanóvalMa melóban csinálta ezeket nekem, de holnap lesz városos is + 1080p-s videó.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Blyan
félisten
i4S
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
rizso
addikt
En korabban nezegettem mar AtivS kepeket, es eleg jo volt a minoseguk
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Wa2x_
veterán
Holnap remélhetőleg kapok pár Samsung Ativ S tesztfotót egyik fórumtársunktól, aki beruházott (ő az egyetlen itt az oldalon jelenleg), amint meglesz jövök velük! Én már nagyon várom
-
Tuninger
addikt
Most a szokásomtól eltérően egy rendkívül rossz minőségű fotóval jöttem.
A különlegessége: sötétben készült.
ISO3200, 1/2 sec zár
Ez a maximum fény amit be lehet fogni iPhone 5-el. Zajtenger + festmény + színelmászás.Viszonyításképpen, ugyanebben a szituációban egy iPhone 4s a gyári kamera Appal a következő
képet adná ugyanerről a "témáról":
ISO800 1/15sec, iPhone 4S szimuláltÍgy nézve a fenti legalább adott valami eredményt
Viszonyításképpen egy Lumia920 körülbelül ezt az eredményt adta volna világosságban, "legvilágosabb" beállítással:
L920 szimulált kép, ISO800 1/3sValószínűleg sosem fogom így használni, de érdekességnek jó volt
Kiváncsi lennék egy 808 mit tud max érzékenységen hosszú záridőn hasonlóan sötét témáról!
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Most csináltam meg. Valami számítógépes problémám van. Gyakran fogom ellenőrizgetni. Lehet hogy egy haverom szórakozik velem. Megosztás ürügyén.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Wa2x_
veterán
Ő a lány ikertesóm és a család kutyája Carlos, egy Westie. Csak karácsonyi kép van, mert most nincs itthon.
(#19183) Blyan: persze, csak viccelek.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz MR007RM #19179 üzenetére
A kutyás képek nagyon jók! Olyan jól kiemelni ez a kamera vagy én nem tudom.. de él tőle a kép. Már a videón is megfigyeltem. Mellesleg olyan, mint egy kis oroszlán Ő törpespicc?
(#19180) Blyan: ez esetben módosítom a véleményem, egy "szép a haja és nem is rossz"-ra nem finnyás vagyok csak igényes
[ Szerkesztve ]
-
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #19172 üzenetére
Köszi javítva! Most már jó lesz.
(#19175) Wa2x: rejtély. A mappa amibe tettem őket átkerült máshová. Visszatettem.
(#19173) Blyan: Utazz többet metrón!
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
3 változat. Nektek melyik jönne be, ha választani kéne?
1 vasúti jelzőlámpa itt több a fény
2 vasúti jelzőlámpa hyperfokális minden éles
3 vasúti jelzőlámpa HDR7 kutyus 1 HDR (nálam ez jobb)
8 kutyus 2 HDR ez vakusA nagyja HDR fotó progival készült.
-
deminos
aktív tag
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Wa2x_
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Galaxy S
-
Wa2x_
veterán
Jók lettek, de mik ezek Instagram fotók, hogy ilyen négyzetek? Ha lehet inkább ide töltsd fel a képeket, ne a képfeltöltés.hu-ra, mert onnan hamar elvesznek!
Blyan: örömmel fogadom, hogy végre aktív vagy Madárkaja jó, csak kicsit világos lett = elrontottad.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Köszi! Majd még készítek késöbb valami érdekfeszítőbb helyen is.
A Camera Pro-ban 11x is lehetséges, de így már jócskán romlik a minőség.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Na még találtam valamit délutánról. Ezt HDR Photo Camera művelte még a videóhoz kapcsolódik. Olyan alap beállítás, így nem nagyon hdr féle. Egy elég automata progi ez fókusz meg minden mikor ellövöd. Nem rég frissítettem így kedvem volt kipróbálni.
(Na jó most lerohantam és lőttem egyet utólag. )
sírkő 1 12Mpx
sírkő 2 vakus 12Mpx[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz legiaap #19146 üzenetére
Szoftveres videóstabilizátor az van. Be-ki lehet kapcsolni. Speciel be volt kapcsolva, de mivel szinte egy helyben voltam így mindegy. Délelőtt készítettem stabilizátor nélkül is videót mászkálva, de az nagyon rázkódott. Kell az a stabilizátor mindenképp.
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Délutáni teszt videóm.
[link]MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Blyan
félisten
-
rizso
addikt
válasz akoska07 #19134 üzenetére
Jelen Sajna most egy ideig csak a Déziről tudok netezni, szóval várat magára a letöltés. Még képeket sem tudok normálisan megnézni, pedig mennyi friss van most a topikban...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Wa2x_
veterán
-
Blyan
félisten
válasz Tuninger #19125 üzenetére
Köszi!
Pff, viszont hogy az i4S mekkora fókusztévesztésekre képes, az elképesztő! Kb 20 kép készült, mire sikerült rávennem, hogy ez a nyamvadt levél legyen éles, ne a mögötte lévő háttér...
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
válasz lbence #19122 üzenetére
Váúú, ez ám az elismerés, köszönöm szépen! Az én képem volt, és a STEX-ben készült január közepén
Blyan: a "levél" nagyon jó az optikai csalódás miatt! Szépen van mosva a háttér, és úgy tűnik, hogy amit fotóztál mintha egy normál ág lenne. Valójában egy picit oldalhajtás, és makró. Tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
btw Tuninger v Irgum által készített kép - nem emlékszem sajnos, a képen egy pohár rosé van egy asztalon, és egy lámpa - a hátterem tableten es laptopon egyaránt.
-
Blyan
félisten
-
Wa2x_
veterán
Jók az iPhone fotók ! kapjátok be
[ Szerkesztve ]
-
-
Tuninger
addikt
-
Tuninger
addikt
A tegnap esti tavaszias sétáról néhány kép:
Szabadság híd, lámpa
Szabadság híd, 4 levelű
Palack Borbár
Hosszú záridősiPhone 5
-
MR007RM
addikt
-
Blyan
félisten
Pár esti zajtenger - és persze be is mozdultak, de a Lumia 920 tulajoktól tanult trükkel egész jók lettek (nem szabad belenagyítani ). i4S
Blaha Lujza tér 1
Blaha Lujza tér 2
Blaha Lujza tér 3
Nemzeti Szálló
Parkoló (otthon)
Parkoló 2The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MR007RM
addikt
válasz akoska07 #19105 üzenetére
Érdekes videóklip. Ami a hangzást illeti azért elég becsapós, mert hogy klipp. Majd valami hitelesebbet is ha lehet, mint ahogy anno a 808-nál is volt. Persze tudom arra még várni kell.
-
nagyúr
Ez pontosan igy van.
Ne várjunk azért studió minőséget egy telefon mikrofonjától.Még egy felvétel,remélem nem törlik.
New HTC One video sound recorder test 2
New HTC One
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Xaels
félisten
válasz Cyberpunk #19103 üzenetére
Koncertfelvételek terén várom, hogy a "dual-membrane" mikrofonok nem csak egy érthetetlen pacát rögzítsenek. Nem stúdióminőségre várok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Xaels
félisten
válasz akoska07 #19099 üzenetére
Az igen. Hát sokat várok ilyen téren ettől a masinától. Lesz jó pár koncert szerintem ahol gyötörhetem majd Mit nem adtam volna egy ilyenért Judas Priest és Kiss koncerteken.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget