Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz tipuka #10097 üzenetére
Én a 4re hamarabb ráuntam, mint a 3ra. Lehet más nem így van vele, de nekem az évszakok sokat nem tettek hozzá a játékhoz. A telet szeretem, viszont a maradék 3 elég egyforma szerintem. Ettől függetlenül a legjobb autós játék szerintem, ha vezetni van kedvem továbbra is a horizont indítom el és nem a crewt.
-
Csapoati
nagyúr
-
r.levente75
addikt
Minden pénteken kezdődik, általában 5 napos. Egy hónapban általában 4 van. Egy forzathonba négy feladat van, egy autót lehet nyerni, van hogy kettőt, pénzt, xp-t, és pörgetőt, sőt volt már két rejtett garázsos autó is barn find.
Szívesen felveszlek barátnak.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A FM 7-ben meg 700 autó van alapból. Ha megveszed a Horizon 3-at, szerintem az alapjáték elég is lesz, karácsonykor meg hátha leárazzák a dlc-ket is jól.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
őstag
Én csak ajánlani tudom, a zavaró hibák már ki lettek javítva, tök jól játszható meg minden, bele lehet pakolni rengeteg órát. Én ajánlanék hozzá egy X-Box kontrollert, úgy még jobb élményt ad. Már egy éves a játék, biztos jönni fog a FH4 valamikor. Így alakult az évek során a Forza sorozat:
Forza Horizon (2012)
Forza Horizon 2 (2014)
Forza Horizon 3 (2016)Forza Motorsport (2005)
Forza Motorsport 2 (2007)
Forza Motorsport 3 (2009)
Forza Motorsport 4 (2011)
Forza Motorsport 5 (2013)
Forza Motorsport 6 (2015)
Forza Motorsport 7 (2017)Hogy jövőre jön-e FH4 az persze nem biztos.
Amúgy a Need for Speed Payback nagyon hasonló lett a FH3-hoz, csak az loot boxos lett. A kiegészítők közül szerintem a télit érdemes behúzni, ami Blizzard Mountain néven fut.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Whisky topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest