Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Üdv!
Gamepass-ból van meg a játék és néha előfordul, hogy nem indul el csak a Store-t hozza elő. Újraindítom a gépet és aztán simán indul. Valaki tudja miért lehet? -
noblem1983
senior tag
Sajnos valamiért eltűnt a profilom. Fogalmam sincs mi a franc miatt de nem tudom betölteni pedig 1 hete még működött. Több mint 100 óra benne volt ....
Ultimate verzió...
-
noblem1983
senior tag
Nálam meg az a probléma, hogy már nem enged új tuningot letölteni és azt írja, hogy file kezelőben töröljek ki. Amúgy még kb 100 kocsin nincs is tuning
-
noblem1983
senior tag
Nálam valami gáz van mert csak a heti és napi challengek vannak +online meg a Ferrari FXXK-s esemény de a tiszta kört se írja jóvá ugyanúgy zöld marad
Újra beléptem és változatlan. A jutalmakat se látom
-
noblem1983
senior tag
válasz
Darko_addict #10908 üzenetére
Maverick-et alakítottam át és azzal toltam. Vicces mert rajtnál tényleg lehagynak és 1 sebességesre van beállítva. Úgy rémlik megosztottam a tuningját, nevem alapján megtalálod
-
noblem1983
senior tag
válasz
Darko_addict #10848 üzenetére
Olyan jól sikerült a patch, hogy traffipax hős pontszám odafagyott a képernyőre aztán nem számolt semmit. Hiába léptem be garázsba és vissza ott maradt
-
noblem1983
senior tag
A teljesíts egy gyorsasági eseményt nevű napi feladat mi lenne? A drag kép van odarakva de hiába megyek nem számolja
-
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Jó ötlet volt a Ferrari F12 TDF. Meglett a Mosler, az első fordulóban 2 csapattársam is kört kapott XD
-
noblem1983
senior tag
válasz
Darko_addict #9562 üzenetére
Oké, hogy játék de akkora légellenállási együtthatóval mint egy csőrös kamion nem tudom mit vársz
-
noblem1983
senior tag
válasz
IntelKiller7 #9407 üzenetére
Lehet azért van olyan hangja mert talán a Lambo nem fejlesztett V8-as biturbó motort és mivel a Volkswagen csoporthoz tartozik, amihez a Porsche is így akár ugyanaz is lehet a motorja de ennyire nem néztem még utána.
-
noblem1983
senior tag
válasz
IntelKiller7 #9288 üzenetére
Replay amúgy nem működik FM7-be Pc-n vagy nálam van valami probléma? Csak zúgnak a rajtrácson
-
noblem1983
senior tag
Akit érdekel esetleg CD Keys-en 20.49 € az alap Forza Motorsport 7 (6965Ft) ennyit simán megért nekem
-
noblem1983
senior tag
FH3-ban Blizzard Mountain Goliath bajnokságban az egyik 5 köröset soha nem tudom befejezni mert crashel. Más emlékszik ilyen problémára? Olvastam, hogy bug miatt van és ne használjak rewindet de anélkül is kifagyott előbb
-
noblem1983
senior tag
válasz
ProgenXL #7834 üzenetére
Én még nem vettem meg mert várok egy akciós ultimate editionre de az nem tetszik már, hogy ennyire adja a pénzt sőt a ha VIP is dupláz akkor miért kell küzdeni? A 3-ban élveztem, hogy nehezebben lettek meg bizonyos autók. Legszívesebben az ultimate-ből is kidobnám a vip-et ha azáltal olcsóbb lenne, a többi content maradhatna.
-
noblem1983
senior tag
válasz
kago akira #6315 üzenetére
Most van épp leakciózva store-on a Forza Motorsport 7 meg a Horizon 3 is -mindegyik kiadás
-
noblem1983
senior tag
válasz
Nyethuszar #6102 üzenetére
Szerintem ez a legjobb ár én is itt vettem CD Keys
-
noblem1983
senior tag
A Lamborghini Murcielago LP670-4 SV is megy 410+-t ha jól emlékszem de azért nem kellenek ennyire véres autók a legtöbb speedtrap-hez vagy speed zone-hoz de annyiból azért a Koenigsegg One:1 kijön
-
noblem1983
senior tag
válasz
r.levente75 #5850 üzenetére
Na nekem még Centenario-m sincs
+1 misit kellene még összekaparni
-
noblem1983
senior tag
Horizon 3-ban van egy pár autó amit nem látok sem a dealernél sem az aukciósházban. Pl Posche Cayenne/Macan, Carrera GT meg biztos van még pár. Ezeket hogyan lehet megszerezni?
-
noblem1983
senior tag
Aukciós házban látok néha zöld X999-es jelzésű autókat. Azok milyen kategóriájú autók?
-
noblem1983
senior tag
válasz
evitiguF #5831 üzenetére
Aukciósház arra jó, hogy többnyire olcsóbban lehet hozzájutni más által eladott autókhoz. Lehet simán licitálni rá vagy ha van annyi kredited és nagyon akarod a verdát akár "buy out"-al egyből meg is szerezheted az autót. Ha esetleg licitálsz és valaki túllicitál téged akkor vissza lehet kapni a felrakott credit-edet és értesít is közben
-
noblem1983
senior tag
válasz
IntelKiller7 #5703 üzenetére
Brit store-ban sikerült is Paypallal 3230 Ft-volt. Akkor még van az a 3 kis pakk meg a Motorsports aztán elég is volt kb
-
noblem1983
senior tag
válasz
noblem1983 #5694 üzenetére
Megvenném mondjuk britektől az Expansion Pass-t mert ott van lehetőség Paypal-al fizetni. Ha beírok valami kamu brit címet azzal működhet? Számíthatok-e valami retorzióra emiatt?
-
noblem1983
senior tag
válasz
r.levente75 #5693 üzenetére
Fizetésnél meg csak Mastercard, Visa, American Express van. Paypal vagy Maestro ugyan minek Magyarországra.......
Ha Németországot választok ott meg van Paypal
-
noblem1983
senior tag
Forza Horizon 3 Expansion Pass 3630 Ft storeban.
-
noblem1983
senior tag
Horizon 3 Car pass-t nézegettem és G2A-n 5633-ért(shield nélkül) találtam. Megbízható az az oldal? Az alap+Hot Wheelst a cd keys-ről vettem csak ott azért drágább
-
noblem1983
senior tag
válasz
Lifer092 #5634 üzenetére
Én is valamelyik este beléptem aztán szinte észre se vettem a 2 órát. Ha összehasonlítom a korábbi autós játékaimmal nagyon ritka volt mikor ennyire lenyűgözött volna bármelyik is pedig Nfs-ek is jók voltak meg a The Crew is de ez valahogy mégis egy szinttel feljebb van. Az új AMD driver pedig tényleg áldásos hatással van a töltési időre
-
noblem1983
senior tag
Gondolom itt nincs olyan lehetőség, hogy leellenőrizzem, hogy rendesen települt-e mert első indítás óta nem tölt be csak forog körbe. Át is raktam ugye telepítés után másik meghajtóra ahogy kell azóta nem tölt be
-
noblem1983
senior tag
Én innen vettem CD keys
-
noblem1983
senior tag
válasz
Németh Péter #5318 üzenetére
Nagyon köszönöm így már jobb lesz de rendesen elrejtették
-
noblem1983
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a Horizon 3-at hová telepíti? Mert azt írja letöltődött, el is indult de pl a helikopter vs terepjárós első verseny cél előtt kivágott mint a huzat. Hiába kerestem az összes meghajtón nem találtam Forza Horizon nevű mappát de úgy tűnik mintha méret alapján a C-n lenne pedig direkt a G meghajtóra kértem
-
noblem1983
senior tag
Üdv! A Horizon 3 (pc) telepítőjéről érdeklődnék hogyha megszakad a net pl vagy direkt állítom le a gépet akkor ha folytatni akarom az működik úgy mint pl a GTA V telepítője esetén? Vagyis, hogy felismeri az eddig feltelepített mennyiséget és automatikusan folytatja tovább? 10 Mbites nettel az se volt egyszerű
-
noblem1983
senior tag
válasz
IntelKiller7 #5085 üzenetére
Én úgy tudom az autógyártók nem nézik jó szemmel ha a luxus kocsijuk összetörik ezért is nem nagyon foglalkoznak ezzel.Nfs Hot Pursuitról volt régebben cikk, hogy ott is a gyártók ellenezték[link]
-
noblem1983
senior tag
válasz
Stevenstyle #4998 üzenetére
Ez a korábbi NFS World-ös lengyel boostot juttatja eszembe mikor pár száz forintokért vettük a boost pakkokat és aztán rájöttek, hogy micsoda fellendülés van majd jött a pofára esés, hogy a bevétel meg nem annyi
-
noblem1983
senior tag
válasz
IntelKiller7 #4995 üzenetére
Tudsz linkelni oldalt ahonnan ezt a jó ajánlatot kifogtad? Most néztem mintha már nem élne az orosz ajánlat. Mondjuk Ebay-en találtam Horizont 10800-ért (kód)
-
noblem1983
senior tag
Üdv! Gondolkodom a Forza Horizon 3 megvásárlásán pc-n. Néztem az áruházban a standard 18k HUF ha pedig az USA store-ban néztem 50$ (kb 13500). Lehet venni Usa storeban is? Mert ez így pofátlanul nagy különbség. FM7 is 19900 míg USA store-ban 60$. ÉS a másik, hogy érdemes-e nekivágni 10 Mbit-es nettel mert a GT% is nagy kínlódás volt 60 GB-ot leszedni és néha meg is szakadt de ott ugye van utóellenőrzés funkció beépítve
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest