Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
Úgy sem éri meg mert:
1. Nem érdekel minden játék ami a Game Pass-ban van
2. Ami érdekel, nincs benne, vagy csak évekkel később kerül bele
(És mire bele kerül már rég akciós annyira, hogy inkább érdemes megvenni)Ha mégis van olyan Game Pass day 1 release , ami érdekel akkor sem éri meg az előfizetést fenntartani. Érdemesebb egy hónapra előfizetni és lemondani. Ha esetleg olyan játékról van szó, ami hosszabb ideig leköthet, akkor megintcsak megvenni érdemes. Hiszen előfizetés mellett minél többet játszom vele annál drágább lesz nekem az adott játék. Pl. a Forza 5-tel a mai napig játszom, és mára egy kisebb vagyont ráköltöttem volna, ha anno nem vettem volna meg.
Ha nem költenél többet, nem erőltetné a Microsoft az előfizetési modelt. Ezt józan paraszti ésszel ki tudod logikázni. És arra is szeretnének ösztönözni, hogy többet játsz. Akár olyan játékokkal is amit egyébként meg se vennél. És bár így valóban találhatsz pár érdekes játékot, az időd zömét megkezdett majd félbehagyott játékok fogják kitölteni. És mint tudjuk jóból is megárt a sok. A játékból is...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az utóbbi évek legnagyobb sikerű Xbox-exkluzív játéka most nagyszerű formában, minden extra tartalommal ellátva, sőt, kicsit megszépülve látogatott át PlayStation 5-re.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest