Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz
GERIlla83 #5508 üzenetére
Lehetséges. Nálam elég sok érdekesség van: nem tudok építeni, csak pickaxe és skillek vannak, földről felszedett 60 körüli pisztoly random jön elő.
Esetleg arra tudok még gondolni, hogy túl sok itemet gyűjtöttem össze, és nem kezeli a játék. Lootoláshoz craftolnom kellett csapdákat, hogy elférjek. Azért is írtam be többször, hogy alapanyagos és fegyvert is adok. -
Sefneni
őstag
válasz
GERIlla83 #5465 üzenetére
A hype pontok alapján kerülhetsz fel a ranglistára. Magasabb pont = Magasabb helyezés.
Ha jól tudom, 10 játékot lehet menni egy ilyen válogató alkalmával. A 10 játék alatt kell minel több pontot összegyűjteni. A játékban talán írják is, hogy mire mennyi pont jár (pl. 1-5-10 kill = x pont; top 50-25-10 y pont, stb.)
Remélem nem mondtam hülyeséget. Nem nagyon szoktam ebben a módban jatszani.
-
elder troll
őstag
válasz
GERIlla83 #5247 üzenetére
Kétféle módon tudod növelni a power level-t (villámos szint a bal felső sarokban):
survivor squad
researchÉrtelemszerűen survivor-ökkel kell felölteni a squad-okat, és külön tudsz minden egyes túlélőt fejleszteni magasabb szintre, amivel növelik a power level-t. Ha az elején jársz, akkor érdemes a heti shopból megvenni a két lilát minden héten, mert idővel lesz mivel kombinálni.
A survivor rendelkezik 3 tulajdonsággal (az első kettőt lehet kombinálni):
personality/személyiség (ha passzol a squad leader-ével, akkor plusz pontokat kap)
skill (ha két vagy három egyformát raksz a squad-ba, akkor kaphatsz hp-t, pajzsot, sebzést, stb)
szint (amit külön növelhetsz)[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DJI topic
- További aktív témák...