Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #6667 üzenetére
Uhhh ez korrekt
gratula ! Remélem nekem is mihamarabb ilyen lesz
!
-
GEIL
addikt
válasz
Ez szép !
Twine Peaks 7-8-9-10 -et mikor tervezed bevédeni ?
-
Sefneni
őstag
válasz
Nice
Nálam is már legalább legendary mindenki, viszont a "másodlagos tulajdonságok " még nem mindenhol passzolnak.
Plusz kéne farmolnom cuccokat a maxolásukhoz is.
Ja és még a leaderek közül sem mythic mindegyik.
Lehet mégsem állok olyan jól
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin #6669 üzenetére
Akkor én 100 nappal levagyok maradva
nálam még akad lilla is
-
huby80
senior tag
válasz
szép...mennyi idöbe került?
-
Sefneni
őstag
válasz
CoderKevin #4814 üzenetére
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy melyik perkeket meg skilleket érdemes rajta fejleszteni? Nem nagyon értek az StW világához.
Köszi!
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4814 üzenetére
Ha ennyire Best Bay
akkor este megveszem, igaz kezdő vagyok de biztos hasznát veszem
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4804 üzenetére
Érdemes befektetni rá,ha igen beszerzem
ajánlott fegyver ?? Ezt is lehet craftolni??
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin #4804 üzenetére
mar megvan de ebböl kell még
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Uhh ez mennyi idő munkája ??
Én még csak az 50-ik ( 22 villám szint )napon vagyok,szívesen segítenék de még kevés vagyok ehhez
!
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Csak összejön egy csapat.
Deatomizert tudok adni igaz nem legendary perkes csak kékig vittem. De a dupla bundlebuss is jó, ahogy olvasgattam utána. Okosok azt írták legalább annyira hatékony és nem zabálja úgy a lőszert. Kivettem a collection bookból a dinó csapatot így nálam is jó a support, mint Neked. Az esti idő tökéletes meg a hétvége inkább amikor jobban bele lehet merülni.
Amiben béna vagyok itt is az a felfelé építés a szarvakhoz, néha azt sem tudom merre induljak olyankor, merre is fog billenni a stormking. Akkor többször volt már, hogy fent voltunk a szarvnál 3 ninja és egy soldier, csak épp a soldier nem adott war cry-t így nem esett le a szarv. Ami még jó lehet, ha valaki gyorsan tudna fegyvert váltani és az earsplitterrel is felturbózná a csapkodást.
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4692 üzenetére
Hát a franc tudja pedig még a win is eredeti. Na mindegy ne rágódjunk rajta, az én bt-m biztos rossz soron készült
vagy nem az a szabvány ami kéne neki
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4689 üzenetére
Lehet így értette de akkor nem olvasta el az egész történetet, mert úgy kezdtem hogy sima bt stick amivel nem csatlakozik ezért vettem meg a sajátját.
-
törölt tag
válasz
CoderKevin #4580 üzenetére
MS store-ba írtam be a kódot, de amíg nem léptem be xbox-on, addig nem láttam a dolgokat. Először pc-n néztem, és nem volt ott. Ezért raktam fel külön box-ra, és léptem be ott is. Utána már pc-n is látszott.
-
markknight
veterán
válasz
CoderKevin #4560 üzenetére
Szerény véleményem szerint simán nyílhatna később az ernyő, pont úgy mint team rumble-ben.Engem speciel pont frusztrál az a 15-20 másodperc míg nem érek le és ergo tehetetlenül ereszkedem, jobb lenne ha én dönthetném el mikor nyitom a glidert, ha meg nem nyitom akkor hadd haljak meg.
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #3094 üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok infót, arról esetleg van valami hír, hogy a csapdák tartósságát mikor hozzák helyre? Ez esetleg a sima stormshield védésekre is így lenne, mert valahogy nekem az update notesban így jött le. Elég sok mechanical parts-ot esznek a csapdák, jó lenne ha maradna a tartósság.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- RPI4 helyett S912/S905x3 procis tvboxok linuxra
- Fantech Helios II XD3 V3 1K white gamer egér (PAW3395, TTC Opticals, 55g, S2 shape)
- 2020 MacBook Air Hangszóró pár
- GAMER PC - I7 12700k - RTX 3070 - 32GB DDR4 - 1TB M.2 SSD - 750W GOLD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest