-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Imádom, hogy mostanság úgy halok meg, hogy marad 10-20hp-ja a gyereknek, ez akkor különösen vicces, amikor végjáték van és ezen múlik a win. Switch-en akarok nyerni HH módban, de nem állt mellém eddig a szerencse. Viszont kicsit böngésztem a beállításokat, találtam olyan opciót, hogy Power saving mode, mondom wtf, kikapcsoltam és érezhetően jobban fut a játék azóta. Mármint alapvetően eddig is jól futott, viszont kiugrásnál lehetett látni hogy kicsit visszaesett a frame. Amióta kikapcsoltam, ott is lényegesen stabilabban fut a játék. Cserébe jobban is merül a gép, ahogy elnéztem. Teljesen feltöltöttem, amikor elindítottam a játékot, toltam három meccset és 45%-on állt az akku.
Ja igen! Korábban volt olyan felvetés, hogy a víz miatt fut jobban a játék Switch-en, mint máskor. Most már elég sokat apadt a víz azóta és én nem vettem észre, hogy visszaesett volna a teljesítmény, hogy több száraz rész lett.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
markknight
veterán
válasz Sefneni #6994 üzenetére
Regisztrálj egy hét ingyenes ps plusra (azt hiszem új fióknál van ilyen), utána meg kell adnod a bankkártya adatokat és onnantól van ps plussod, csak az automatic renew-t kapcsold ki az előfizetéseknél Ha ez megtörtént, akkor egy olyan ismerős kell akiben megbizol és be lép a te fiókoddal fortnite-ba.
Szívesen megcsinálom bármelyik fórumtagnak, ha nagyon de nagyon kell.
Egyébként tudod később aktiválni igen, csak legyen ps plussod és húzd be a csomagot és vidd végig a "vásárlást" különben elveszik.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Srácok, van most elvileg a PS Plus tagoknak egy ingyenes csomag, ami magába foglal egy emote-ot, egy csákányt és egy contrailt: [link]
Ha nekem nincs PS Plus előfizetésem (de még csak PS fiókom se ), szerintetek ha egy új fiókhoz hozzáadom, akkor ezt későbbi is tudom "érvényesíteni", ha lesz PS-em? Vagy hiába "veszem meg" a fiókomra, egyből aktiválni kell ilyenkor a játékon belül?Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
dokee78
félisten
Ha Crossplatform a játék,hogyhogy nem tudom PC-sként felvenni barát listára a PS4-es ismerősöm?
-
Sefneni
őstag
A ma szobornéni skin nagyon menő.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Bazsi1987
őstag
Elvileg apadt a vízszint, csak holnap lesz időm kipróbálni hogy switchen ennek milyen hatásai vannak a frame rate-re, aki tolja megirja nekem hogy fut most a játék?
-
válasz Thunderzolee #6977 üzenetére
Windows Update is nagyon be szokta lassítani, előtte futtass egy ellenőrzést és frissítsd le a gépet.
Nekem rendszeresen játék közben kezd el frissíteni
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Sefneni
őstag
válasz Thunderzolee #6982 üzenetére
Pedig én szinte mindig Chrome-ban hallgatom a Soundcloud podcasteket játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
Nem nálam van ez, csak valaki kérdezte.
Csak mondtam már n+1 alkalommal nekik, h SSD nélkül vétek azt a gépet használni, és pénz is lenne nekik rá, csak az akarat hiányzik, inkább évek óta szüttyögnek a merevlemezes megoldással.
Legalábbis én úgy gondolom egy ilyen gépet iszonyúan visszafog a hagyományos HDD.
Ennyi erővel egy 750Ti is elég lett volna, meg i3-as processzor, mert így hiába a viszonylag erős gép, ha az alapműveleteket a végtelenségig lelassítja a hagyományos merevlemez. :/
És akkor mondja a srác, h erősebb videokártyát szeretne, meg több ramot. Én meg hiába mondom, h ide nem 16, meg 32 giga ram kell, meg nem 1080-as VGA, hanem egy SSD.
Az mondjuk alap szerintem, h gamelés közben, torrent csak úgy menjen, ha másik fizikai diszket használ, illetve semmi más ne menjen a háttérben, tehát nincs olyan, h Chrome egy füllel nyitva marad.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
orc88
őstag
RAM ne legyen tele szeméttel, ha lehet zárj be mindent max 1 lap Chrome legyen nyitva háttérben. HDD-n közbe ne menjen torrent és társai. Így nem kéne hogy baj legyen.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
elder troll
őstag
válasz Sefneni #6976 üzenetére
Majd otthon megnézem, hogy mik vannak. A chain lightning-os íjat részesítem előnyben, elég jó tömegoszlató fegyver Stoneheart Farrah karakterrel. A hős miatt 5 felé megy szét a nyílvessző találat után (darabonként 50% sebzés, fejlövés kb 4x sebzés+crit), és ehhez jön hozzá a "pattogó" villám. Értelemszerűen tűz element ellenfeleknél használhatatlan, oda kell másik element fegyver.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Sefneni #6976 üzenetére
Szia !
Íjakban "Elder Troll" a jártasabb szerintem itt mindenki közül...neki van több fajta.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Årpi
őstag
SSD nélkül használni gépet 2020-ban már önmagában bűn ( ), de az biztos, hogy az az egyik tényező ami előidézhető ezt a dolgot, főleg ha nem a fürgébb fajtából van a vinyó. Egyik ismerősnek viszont segített Fortnite-nál is ez a trükk (1-2 hónapja használja): [link] Egy próbát megérhet.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Üdv!
Érdeklödnék, h mitől lehet az, h később töltődnek be a textúrák?
Pl van egy ház, és homályos, azt késöbb betöltödik már.I5 Haswell
8GB ram
1050 Ti (4GB)
SSD nincs, csak HDDJól sejtem, h a merevlemez miatt van?
Arról tölti be a mappokat, de mivel nem SSD, ezért lassabban töltödnek be, de hogy ne kelljen várni annyit, közben már elindul a játék, viszont csak késöbb élesednek be a textúrák?Vagy mit kellene fejleszteni?
Más játéknál nincs ilyen, igaz nem is nagyon van másra használva, GTA5 inkább csak még.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Sefneni
őstag
Srácok, StW-ben ki melyik íjat ajánlaná? Eddig a Boom Pow-t használtam, de elvileg van annál erősebb is.
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #6972 üzenetére
TR lehet, hogy már recegősebb, mert ott sokan vannak. Tegnap piromániásokkal dobott össze a játék, nem volt különösebb gond. Tegnap a végjátéknál láttam hogy a "távolban" ég egy fa, na az viszont rohadt jól nézett ki Switch-en is. Meg egyre jobban apad a víz, szárazföldön sem vettem észre hogy gond lenne.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Bazsi1987 #6968 üzenetére
Az persze más tészta, hogy 60/60+ fps után "érzed" a különbséget, ha elkezdesz Switch-en játszani, de ettől eltekintve szerintem is teljesen jó. Arról nem is merek álmodni hogy egyszer feltolják 60-ra a lock-ot (persze kíváncsi lennék hogy ha kivehetnénk a lock-ot hogy futna), de ha a 30 stabilan megvan, akkor az már jó szerintem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Årpi
őstag
Jobb route útvonalakat keres a szerverig. Lehet, hogy a szolgáltatód által alap biztosított útvonal pl. erőteljesen le van terhelve így nagyobb pinggel/packet lossal ér oda a csomagod Frankfurtba by default.
Más játék mit takar? Epic Games ugye Amazon AWS szervereket használ, olyan játékkal kellene kipróbálni még ami szintén, mert pl. CS:GO / Valorant saját szervereket használ, stb. iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #6966 üzenetére
30 lock van, akkor van egy kisebb reccenés, amikor kiugrasz, földet érés után már elég stabil. Ami tök jó, mert előtte voltak olyan season-ok, ahol végig volt kisebb-nagyobb lag HH módban is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
GEIL
addikt
Szia !
Ezt a pinget wifin vagy utp-kábelen produkálja ?Tapasztalat: 64/8 Mbit -es (üvegszálas kábeles) neten wifivel nálunk is gatyák a pingek....mindegy hogy xbox, ps4 vagy pc/laptop....ugrál és többnyire 34-243 között mozog.
Utp-kábelre téve a gépeket egyből helyreáll és szinte mindig 28-38 között mozog....legalábbis solo, duo, squad játékmódokban és save the world-ben (európai szervereken) stabil.Sok múlik a netszolgáltatón.....lépcsóházunkban egy havernak diginet 1000/1000 Mbit...de az vicc....youtube.-on oké...annak mindegy hogy 280 vagy 780 Mbit-et mutat neki a pillanatnyi....mert bődületesen nagyot szór neki az a net.....Én bosszankodnék ha 1000-et fizetek de esténként vagy szélben csak pl 250-em lenne....nekem a 64 az 61 alá nem megy....%-os arányban borzalmasan instabil az a levegőből jött net.......ha még azt wifiről próbálja Fortnite-ban... XD beköszön 79-310-es pingekkel és végig laggol...
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
qdak
addikt
Sziasztok, a gyerek játszik a fortniteval, az a probléma, hogy ezen kívül minden játékban normális a ping, itt a 60+ ot veri.
Net 400+
Próbált valami Exitlag nevű programot, így egyből 10-20 környékére ment vissza.
Na én ezt nem fogom fizetni havonta, az biztos.Kérdés van valami beállítás amivel lehet redukálni a pinget ?
-szerver Európa
-net beállítás optimalizálva
-Win 10 2004ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
GEIL
addikt
válasz BigBlue69 #6957 üzenetére
Van ismerős innen a fórumról aki megvette és semmit nem kavart be neki.
-
BigBlue69
őstag
Van itt olyan aki megvette a metal leader packot, de előtte volt már stw-je? Bezavart valamiben?
Én attól parázok, hogy a founderemet valahogy felülírja azt off..(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
zadir1
tag
Hello! Pc-sektől kérdezem, akik kontrollerrel játszanak, hogy miket ismer fel a Fortnite? Jelenleg XO joy-al nyomja a fiam, de mivel eladom az xboxot, vele együtt ez is megy. Vezetéknélküli volt és a töltőkábelnél, bemenetnél igencsak kilazult, szóval alapból vezetékeset szeretnék. Azt nemtudom felismeri e az olcsó 3-ezer forintos pc-s joy-okat.
Pl ez [link]
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Este majdnem meglett az első winem Switch-en HH módban, 9HP-ja maradt a gyereknek. Elsőre kicsit se voltam csalódott, dehogy... De utólag visszagondolva az én taktikám is több sebből vérzett.
Sic Parvis Magna
-
Bazsi1987
őstag
Mitől van hogy ps-en 850 v-bucksom van switchen meg 600? Egy és ugyan az a profil
-
alite
senior tag
válasz markknight #6949 üzenetére
Pedig mar elkezdtem fogalmazni. A founderek tovabbra is kapjak a rendes daily V-Bucks rewardokat, de az uj belepoknek az mar kimarad.
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Bevallom nekem ez a szovegbol, akkor nem volt egyertelmu. Latom ugy irtak, hogy "entry to Save the World" es a foton ott az "include" felirat is.
Az egyik legnagyobb huzoereje az StW-nek ezzel a pakkal, akkor el is veszett, ha jol olvasom:
"This new pack series will have no impact on existing Founder daily login rewards or their V-Bucks earned, which is now exclusive to early access Founders. The current Founder’s packs and their rewards will be retired once this new pack series becomes available."
Tehat, a daily reward-okat ezzel a pakkal mar nem kapja az ember, ha uj belepo lenne, csak az 1000 V-Bucks-ot ami a pakkhoz jar, ha teljesiti a feladatokat.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Azt a pack-ot nem értem, mert játékon belül csak STW-ből lehet megvásárolni.
Ha BR shop-ból lehetne elérni, akkor még értelme is lenne. De ebben a formában (STW shop) teljesen értelmetlen, hiszen csak akkor férsz hozzá, ha már megvásároltad a STW-öt.
Megtaláltam ps store-ban és ms store-ban is, de a játékon belüli vásárlási lehetőség nálam egy hatalmas kérdőjel volt hétvégén.[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Konkrétan te linkelted a cikket. Azt hittem el is olvastad...
-
alite
senior tag
Most olvasom, hogy az Ultimate Edition Founders StW tulajok ingyen megkapják a pakkot.
https://twitter.com/FortniteStatus/status/1279813172824809479
-
alite
senior tag
Közben elérhető lett a Metal Team Leader pack, ami hozzáférést biztosít ismét az StW-hez. Ezt akkor most hogy is gondolták? Azt hittem új felhasználóknak már nem lehetséges.
-
Exelsior
senior tag
Van itt olyan jelenkező akinek lenne kedve az összes Coin-t össze gyüjteni? Persze térkép adott.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Sefneni
őstag
Srácok, BR-ben a B1-nél lévő kis szigeten 25k XP-t lehet szerezni egy mini küldetéssel 100 fát kell adni a kis korall-lényeknek és már jön is az XP Elvileg lesz folytatása is.
-
Exelsior
senior tag
válasz barcabome #6936 üzenetére
Felvettelek még tegnap. Exelsior21
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #6861 üzenetére
No vmék nap épp arra csatangolt egy cápa. Megöltem és beleszámolta, szóval már van 1/3 killem. _Tehát ami maitt beírom, ha nem tudnátok, nem csak az opponentet számolja killnek, hanem pl a cápát is. Akkor meg ennyi erővel lehet a lezuhanó-kóbolrló botokat is
═════════════════════════════════════════
-
barcabome
aktív tag
Valaki duo vagy squad? Xbox-ról vagyok egérrel, 1500 ft-os billel.
bomeHUN90
-
30z.Samu
félisten
válasz Bazsi1987 #6931 üzenetére
Jaja, én is gyerekkorom óta szeretem a Nintendo címeket, főleg a Mario-t, Zeldát. Aztán amikor elkezdtem PC-zni, nem nagyon volt semmilyen konzolom, csak rövid ideig kölcsönben egy PS 1. Aztán kb 3 éve kíváncsiságból vettem egy Wii-t, azt akartam megtudni hogy egy modernebb (meg az újabb Nintendo címek ugye) oda tudnak-e láncolni a TV elé, mint anno a Super Nintendo. Kb 30 perc után határozottan ki mertem jelenteni, hogy igen. Valamit tudnak a Nintendo-nál, mert a mai napig simán leülök egy Mario elé és órákig el vagyok vele. Ott elgondolkodtam egy Switch vásárláson is, a döntés végül akkor született meg, amikor bejelentették a Luigi's Mansion 3-mat. De eközben vettem egy 2DS XL-t is, azon is végigjátszottam a címeket, amik érdekeltek. Zelda - Ocarina of Time, Mario 3D Land, Detective Pikachu, stb. Imádtam azt a kis konzolt is, a Detective Pikachu-nak egyébként szerintem meglepően korrekt volt a grafikája a hardverhez képest, a Zeldáról ne is beszéljünk. Nálam nincs olyan a konzoloknál hogy elsődleges, másodlagos. Valamikor az egyik van előtérben, van hogy a másikat pihentetem egy ideig. Tavaly ősszel pl majdhogynem végig a Switch ment, a PS meg "porosodott".
Sic Parvis Magna
-
Bazsi1987
őstag
válasz 30z.Samu #6930 üzenetére
Imádtam már fiatal korom óta a psp-t,ps vitát sajnos szerintem a Sony feláldozta a ps4 sikere érdekében előrendelő voltam switchre zelda Mario kart után rá leltem az indie műfajra ami mai napig szerelem, amit hanyagoltam a nagy konzolokon ugye a grafika sebesség számított előtte nekem is a switch tavaly szeptemberig másod hegedűs konzol volt addig amíg a kislányom megszületett, most már casuelbe nyomom itt switchen a cuccokat este fáradtan ágyból gyengébb multis mezőnybe jól elvagyok nba-be ow-ba most forniteba meg mortalba majd ha akciós lesz a fullos pack. De néha csalogat a ps hogy ott is kénne nyomni de fél óra után keresem a kényelmet ; ja és persze nintendo exluzivok, ac egy drog
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Bazsi1987 #6927 üzenetére
Én is vettem "kalapot" a karokra (igaz nem azt kaptam, amit kértem, de mindegy, majd rendelek másikat), azóta sokkal jobban tudok célozni én is. Igaz Switch-en kicsit fura a ~30fps a Fortnite esetében, de meg lehet szokni. Igazából lehet csak addig fogom nyúzni, amíg meg nem lesz a win rajta, aztán hagyom. 7"-on azért kell nézni rendesen hogy hol látsz mozgást meg hol vannak az emberek. 50" után elég fura
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
draco31
veterán
-
Bazsi1987
őstag
Sziasztok! Switchen nyomom mostanában, hogy van ez a gépi VS emberi ellenfél téma? Csak azért kérdezem mert ps-en mindig elment a kedvem pár kör után úgy ledaráltak de itt nintendonál egy hét allat már 13 nyertem 😁
-
Exelsior
senior tag
Én ennek örültem volna. Berakhatták volna kapitány mellé.
Jó persze ne így lehetne rajta még csinosítani de hát nah.[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz markknight #6916 üzenetére
Nekem bejon, hogy a pajzs Back Bling es Pickaxe is egyben.
Lehet bevallalom, de meg agyalok rajta..
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz markknight #6916 üzenetére
Kb ugyanaz a pár "sablon arc" van a legtöbb skinen, bár az ilyen ritkább / szeperhős skinek azért jobbak az átlagnál......de a ruha és a körítés így is megfogja a "rajongóit" ennél is.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez a kalácsfejû kapitány nem lett túl ütõs. Jobbat vártam.
-
30z.Samu
félisten
Amerika Kapitány is színre lépett az Item Shop-ban. Már csak Dominic Toretto hiányzik.
Sic Parvis Magna
-
orc88
őstag
válasz Sefneni #6911 üzenetére
Anno squadba. Ha jól tudom volt pár hónapja egy stat revamp amikoris megváltoztatták, hogy mi hova tartozik. Akkor nekem pl lecsökkent a winjeim száma és sok átkerült az LTM-ekhez.
Fortnite Trackeren is ezért van v1 és v2 stat.
-
Sefneni
őstag
Srácok, mikor LTM duóban nyer valaki, azt LTM winnek veszi a játék, vagy a duó wint is megadja rá?
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #6905 üzenetére
Mindent "látok"
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #6903 üzenetére
Jellie-t nézted ki te is ?
-
30z.Samu
félisten
Olyan jó, hogy mindig meg tudnak lepni valami újdonsággal az Item Shop-ban.
Ja bocs, nem ide.
Sic Parvis Magna
-
GEIL
addikt
válasz markknight #6901 üzenetére
ehh...olyan optimisták vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest