-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volt hogy játék közben az irányítás és hang is legalább 1 másodpercet késett a lenyomástól számítva. Ez egyik napról a másikra jött elő, Játék újratelepítés után megjavult. Egész nap jól ment a játék. Másnap szerettem volna belépni az tűnt fel hogy rengeteg idő mire betölt a játék, majd rengeteg idő mire a meccsre is betölt. Amire a meccs betölt már a busz a végén jár és kidobott. Ez a jobbik eset, valamikor addig tölt hogy a végén inkább kidob hogy nincs internet (Van). Most vettem az időmet és lemértem mennyi idő is mindez.
Játék elindítása a nagy connecting felirattól: (Ettől)
Annyi mint: 03(p).56(mp)
Majd a play gombtól megnyomva a meccsbe való loading:(Meccs keresés 24 másodperc volt) 03(p).29(mp) összesen mire betölt a meccsbe, nyílván rég kidobott már a végén a busz. Utána ha "gyorsabban" tölt be és még nem dobott ki akkor sincs lehetőségem játszani mivel 3 fps-em van végig. Újratelepítés előtt kb 30 másodperc volt mind a játék betöltés és mind a meccs betöltés. Mi lehet a gond ? A játékfájlokat verify-oltam nem segített.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf z390 plus
CPU: Intel i5-8600k (Nincs húzva)
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G (Nincs húzva)
Ram: Kingston Fury beast 8gb ddr4 3200mhz (Tervben van a fejlesztése 16 gb ram-ra)
UI: A játék szinte a legalacsonyabb grafikán van most, eddig Medium és High beállítások közt volt vegyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged