Hirdetés
-
GAMEPOD
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volt hogy játék közben az irányítás és hang is legalább 1 másodpercet késett a lenyomástól számítva. Ez egyik napról a másikra jött elő, Játék újratelepítés után megjavult. Egész nap jól ment a játék. Másnap szerettem volna belépni az tűnt fel hogy rengeteg idő mire betölt a játék, majd rengeteg idő mire a meccsre is betölt. Amire a meccs betölt már a busz a végén jár és kidobott. Ez a jobbik eset, valamikor addig tölt hogy a végén inkább kidob hogy nincs internet (Van). Most vettem az időmet és lemértem mennyi idő is mindez.
Játék elindítása a nagy connecting felirattól: (Ettől)
Annyi mint: 03(p).56(mp)
Majd a play gombtól megnyomva a meccsbe való loading:(Meccs keresés 24 másodperc volt) 03(p).29(mp) összesen mire betölt a meccsbe, nyílván rég kidobott már a végén a busz. Utána ha "gyorsabban" tölt be és még nem dobott ki akkor sincs lehetőségem játszani mivel 3 fps-em van végig. Újratelepítés előtt kb 30 másodperc volt mind a játék betöltés és mind a meccs betöltés. Mi lehet a gond ? A játékfájlokat verify-oltam nem segített.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf z390 plus
CPU: Intel i5-8600k (Nincs húzva)
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G (Nincs húzva)
Ram: Kingston Fury beast 8gb ddr4 3200mhz (Tervben van a fejlesztése 16 gb ram-ra)
UI: A játék szinte a legalacsonyabb grafikán van most, eddig Medium és High beállítások közt volt vegyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest