-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volt hogy játék közben az irányítás és hang is legalább 1 másodpercet késett a lenyomástól számítva. Ez egyik napról a másikra jött elő, Játék újratelepítés után megjavult. Egész nap jól ment a játék. Másnap szerettem volna belépni az tűnt fel hogy rengeteg idő mire betölt a játék, majd rengeteg idő mire a meccsre is betölt. Amire a meccs betölt már a busz a végén jár és kidobott. Ez a jobbik eset, valamikor addig tölt hogy a végén inkább kidob hogy nincs internet (Van). Most vettem az időmet és lemértem mennyi idő is mindez.
Játék elindítása a nagy connecting felirattól: (Ettől)
Annyi mint: 03(p).56(mp)
Majd a play gombtól megnyomva a meccsbe való loading:(Meccs keresés 24 másodperc volt) 03(p).29(mp) összesen mire betölt a meccsbe, nyílván rég kidobott már a végén a busz. Utána ha "gyorsabban" tölt be és még nem dobott ki akkor sincs lehetőségem játszani mivel 3 fps-em van végig. Újratelepítés előtt kb 30 másodperc volt mind a játék betöltés és mind a meccs betöltés. Mi lehet a gond ? A játékfájlokat verify-oltam nem segített.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf z390 plus
CPU: Intel i5-8600k (Nincs húzva)
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G (Nincs húzva)
Ram: Kingston Fury beast 8gb ddr4 3200mhz (Tervben van a fejlesztése 16 gb ram-ra)
UI: A játék szinte a legalacsonyabb grafikán van most, eddig Medium és High beállítások közt volt vegyesen.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?