Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
válasz
DeFranco #52956 üzenetére
Rendben, ezeket még megnézzük, köszönöm!
Gyertyákban (NGK) 30 ezer van. Cserélném azokat is. Hátha.Egyébként az autóval megjártam Monacót és most Horvátországot. Nem hagyott ott, csak lefőttem, amikor a pályán az emelkedőn 70-re lassulva vártam, hogy mikor jön a vízszintes. Persze felmerül a kérdés, hogy miért mentem vele külföldre... Azért, mert amúgy bosszantóak ezek a hibák, de az autó ezekkel együtt is már 55 ezer km-t ment nálam (267 van benne), és indul, megy, megáll, jó vezetni stb.
Jó lenne, ha kiderülne, mi a baja. Végső esetben városi szaladgálósnak teljesen jó, sőt, csak külföldi történetekkel már nem szeretném bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Nintendo Switch
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest