Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
#31600896 #25304 üzenetére
Nekem jobban tetszik a fekete hátteressel, mint a simával. Bontóból van így nem tökéletes de legalább gyári, nem kínai depós.
Szatuna a légterelő, hátra nem raktam.
A fehér felirat az én művem, de egy-két szezon alatt be fog szürkülni, koszolódik. Szerintem jobban mutat a színes/fehér felirat a sötétszürkén, kicsit feldobja az egyébként unalmas gumikat.
Pirelli P Zero gyárt alapból többféle színes feliratosat, de asszem azok verseny/pályagumik.radi8tor: Teljesen igazad van, eszembe se jutott megnézni. Azon bosszankodtam, h szétesett az index mikor kiszedtem.
Dißnäëß: Osram halogéneket pakoltam mindenhova, meg vagyok velük elégedve. Ledes izzók forgalomban hivatalosan nem használhatóak, én is max csak távolsági fényszóróba raknám bele, de mivel úgysem megyek sokat városon kívül sötétben így felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Honda topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest