Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
petymek #52739 üzenetére
Azt nem vágom. Pontosan hol? Vagy inkább hol nem?
Majd a videót nézd meg párszor, hogy emlékezz, bár nem mutat mindent.Szerelés közben pont azon gondolkoztam, hogy mekkora tiszteletlenség az autógyártóktól a vevők felé, hogy egy vadi új sokmilliós autót eladnak és a jelen felszereltségnél indokolatlan lyuk egy szürke pöttyel van ledugózva...szerencsére nem idegesített, nem új autót vettem, de azért menjenek már... A másik meg oké, el**tuk, egy helyen beázik, de ez hány helyen? Emlékszem a gülüszemű fiestánk is mindig beázott a féklámpánál, csak az oldotta meg, hogy anno gyári új féklámpát vettem bele egy talicska pénzért. Kíváncsi vagyok 10 év múlva milyen hibáik lesznek a mai kocsiknak (bármelyik márkának).
A kövi projekt a hátsó dobbetét kipucolása a küszöb végénél mielőtt kirohad. Ahogy kopogtattam ebbe is gyűlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Külpolitika
- Politikai mémek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- EVGA 750 BQ 750W
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest