Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen72
csendes tag
válasz ozzy711 #1659 üzenetére
Tudom, hogy a foobar is eszi a DTS kódolást, csak én nem a PC-n hallgatnám, hanem asztali lejátszón 5.1 erősítőn át... A PC-n ugyanis nem tudok multichannel-t hallgatni.
"-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség: megoldható valahogy DTS 5.1 MKA fájlok átkonvertálása úgy, hogy az eredeti DTS minőség megtartásával audió CD - kompatibilis fájlok legyenek?
Ha valaki tudna rá megoldást, az nagyon jó lenne... Hetekig tartott, mire sikerült előásni az internet bugyraiból ezt az MKA fájlt, Mike Oldfield: The Songs Of Distant Earth - DTS 5.1..."-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
Amatőr kérdés, de hogy tudok bejutni az első sorba (artist name) billentyűvel?
Az istennek se tudok rájönni... Kicsit gyorsítanám vele a munkát, jó pár playlist-et kéne átírnom."-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
válasz T_Stark #1196 üzenetére
Köszi, a billentyű beállítás sikerült. De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?...
Jelenleg így néz ki nálam a foobar, ennél több infó megjelenítésre nincs szükségem, csak az album borító lett volna még jó...
[ Szerkesztve ]
"-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
Remélem nem halt még ki ez a topik...
Két kérdésem volna:
1. album képet hogyan lehet megjeleníteni/importálni a mezőbe? (Lehet tetszőleges képet is betenni, például ha nem albumot, hanem válogatott dalok playlistjét játszom le?)
2. Lejátszáskor a vezérlőgombokat (play, next, prev. stb.) irányíthatom billentyűzetről, ahogy a Winamp-ban lehetett?
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Csak nemrég (pár hete) kezdtem ismerkedni a foobarral, eddig winampoztam. Már az első próbáknál feltűnt, mennyivel jobban szól, csak elég nehezen jövök rá a beállításaira (külcsín).
Mivel semmit nem értek a parancssoros tuningoláshoz, a "skineket" nem is erőltetem, csak a beépített színeket használom. Azt sem tudom pl., hogyan kell az éppen játszott album borítóját megjeleníteni az arra szolgáló ablakban. Nem engedi a program pl.wav fájlok tagjeinek átírását. Kipróbálnám a Windows mixert megkerülő Kernel Steaminget is, bár egyelőre csak integrált hangkártyám van, biztos lenne változás. Ennek a beállítása, ahogy elolvastam, elég macerás... Szóval szuper lenne ez a progi, de hozzáértés nélkül "csak" alapon tudom használni..."-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest