-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz Altair77 #17133 üzenetére
Nem kovetem a temat, de szerintem a FlyByWire ott rontotta el, hogy egy meglevo, alap gepet kezdtek el kipofozni, amit erinteni fog vanilla patch. Innentol az Asobo felteszi a kezet, ok nem fognak FBW modokat tesztelgetni patch elott. Hibazni pedig ok is fognak. Ahogy millio mas, vanilla dolgokhoz hozzanyulas is ezzel jar, lehet ra epiteni, de sosem eletbiztositas. Tudtommal egy PMDG vagy Aerosoft gep sem alapozott semmilyen vanilla FSX gepre soha, megcsinaltak nullarol. Tobb munka, nagyobb feladat, de garantalhatobb a minoseg es leginkabb a fuggetlenseg.
-
Vesa
veterán
Ismerve az okot, amiért az FSX után kaszálták a sorozatot, meg lehet kockáztatni a feltételezést, miszerint a megjelenéskor nem a hardcore szimesek voltak a prioritás, hanem az arcade játékosok. Amit a végeláthatatlan mennyiségű amatőr videó is alátámaszt, mert ennyi olyan ember, akinek lövése nincs a repülésről, még soha nem készített videót polgári repülőgépszimulátorokról. Ez pedig reklám = bevétel. Nincs is ezzel gond, feltéve, hogy folyamatos lesz a fejlesztés és javítás, mely már érinteni fogja a komolyabb területeket is.
Alap gépek soha nem voltak jók, sőt, egyenesen rettenetesek voltak mindegyik részben. Az FS mindig az alapokat adta a komolyabb megoldásokhoz, de azokat korábban is külsős fejlesztők adták ki, készítették el.
Én már annak is örülök, hogy megmaradt a modtámogatás, mert anno volt probléma az is, amikor felröppentek pletykák arról, hogy az MS szemet vetett a kiegésző bizniszre is és talán korlátozni fogja az addonokat, mert saját maga akar ebből is pénzt látni. Szerencsére van SDK, lesz ez még sokkal jobb is. Anno FSX-hez is kellet 2év, mire minden olyan kiegészítő megjött, amit a 2004-ben napi szinten használtam, pedig ott nem volt ekkora változás a kódban és a szimulátor alatt dolgozó motorban.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Korcsii
őstag
Sokkal használhatóbbak az alap gépek, mint bármelyik korábbi MS szimulátorban, szóval szerintem az Inop szám nem vészes.
Új még a szim, majd kiforrja a hibákat, talán télen már repülhetünk rendesen, akár addon/mod gépekkel is. IFR még korai, de használható lesz ez. (legalább addig nem hiányzik annyira az elérhetetlen 3080 )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...