Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Last Epoch
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- Marathon (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChPessimist
tag
Ebben nem értünk egyet, tartom magam ahhoz, hogy a magyarok kimagaslóan kevesen beszélnek angolul. (csak hogy a legnépszerűbb nyelv mellett maradjunk)
Semmi köze a többi játéknak a Final Fantasy előadásmódjához.
Míg WoW-ban és a legtöbb népszerű játékban egy kis textbox-ban rákattintasz, hogy "accept" és már el is van fogadva quest, itt FF-ban, azért eléggé "rád van erőltetve" hogy igenis olvasd el, hogy miért veszed fel a küldetést és ha végeztél, olvasd el, hogy mi lett a hatása, mi történt, hogy végeztél a küldetéssel.
Néhol azért valljuk be hogy több percen keresztül megy a szöveg és egyszerűen skippelni sem lehet, hanem végig kell nyomni... ami nem lesz kedvence egy olyan embernek amiből egy szót sem ért.
Ezalatt WoW-ban pl. quest felvesz -> megölsz 5 skorpiót -> quest kész.Mellesleg nem tudom, jártál-e népszerű Steam játékok review oldalain. Sajnos nekem egy időben magyar nyelvű volt a Steam és ezért alapértelmezetten a magyar értékeléseket dobálta be. Na ott ahány "magyar nyelv miért nincs benne?" kommentet láttam...
De ugyanez van Android és iPhone store-okban is pl.Persze nem mind a 16 év volt elvesztegetett. De az utóbbi időben már csak azért játszottam, mert amennyi ritka, unique mount/title/cucc megvolt, sajnáltam otthagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest