Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mirage

tag

válasz Onderon #69 üzenetére

Igen, sajnos most a launcher maga sem túl stabil, illetve a login que alatt is találkozhatsz problémákkal, ezekről és a magyarázatukról, illetve hogy mit próbálnak tenni az ügyben a fejlesztők itt tudsz bővebben olvasni ha érdekel: [link]

A launcher lehet nem túl bizalomgerjesztő most, de biztosíthatlak, hogy maga a játék stabil, ezt én is tanúsíthatom mivel a megjelenés óta minden nap szinte egész nap bevagyok jelentkezve (pont jókor jött a kieg, nemrég váltott a kar online oktatásra ;] ), és nincs lag, de disconnect is csak egyszer volt az első napon.
    A que vizuálisan nem mozog folyamatosan, de nyugi, halad az a háttérben. Egy 4-500as sorból egy 20 perc alatt be kell hogy juss, legalábbis én így tapasztaltam. 3-4 ezer általában egy olyan 1,5-2 óra volt nekem. Az felett már nincs tapasztalatom, de azért hallani 10 órás horrorsztoriktól is :DDD
    Reggelente meg délelőtt a legjobb, gyakorlatilag azonnal be lehet jutni. Pláne hétköznap.

Arra viszont figyelj, hogy 30 perc inaktivitás után kidob a játék, és a régi cselek amiket találhatsz a neten ennek kijátszására már nem működnek az Endwalkerben...

Új hozzászólás Aktív témák