Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
darkrock #135838 üzenetére
+1 Palm Springs (ov, hunsub)
Micsoda jó kis feelgood film volt ez. Lehet jó pillanatomban talált el de végig lekötött. Egész jól kitöltötte azt a 1,5 órát, még néztem volna tovább. A színészek szimpatikusak voltak, néztem is milyen jól játszik ez a Jesse Eisenberg aztán a stáblistánál koppantam, hogy Andy Samberghez volt szerencsém
. Biztos a hajuk...
A történet alapját adó szituáció hasonlít egy most 27 éves kiváló klasszikushoz de szerencsére nem annak a koppintása. Bár már az első negyedben kiderül ez, címét nem árulom el spoiler miatt, mindenkinek egyértelmű lesz.
Ha értékelnem kéne akkor egy erős 7/10. (kritikus tömegen 4/5 mert 3-nál azért jobban tetszett).#értékelés
-
gyimger
őstag
válasz
darkrock #134888 üzenetére
Az Apokolips War tulajdonképpen egy univerzum-záró film, úgyhogy elég sok előzménye van. Ez a rész felöleli az összes Justice League animációs filmet (a Flashpoint óta legalábbis), néhány önálló filmet (Son of Batman, Batman vs. Robin, Batman: Bad Blood), (legalább) egy Suicide Squad rajzfilmet (a Hell to Pay-t), két Teen Titans filmre is van visszatekintés benne (JL vs. TT és a Judas Contract), és a korábbi két Superman rajzfilmben történteket is megemlítik (Death of Superman, Reign of Supermen). És persze ott a korábbi Justice League Dark is. Ezekre mindre van egy-két utalás benne, de tényleg mindre. De írta a kolléga, hogy ezek nélkül is érthető és szórakoztató.
-
Pitterix
őstag
válasz
darkrock #134888 üzenetére
Ha jól emlékszem, megemlítik benn ezt is:
Justice League: The Flashpoint Paradox
Nekem kedvencem, már többször láttam.
-
darkrock
aktív tag
válasz
darkrock #134887 üzenetére
Megvan
, ennek a folytatása: Justice League Dark (Video 2017)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest