Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Peterhappy #164053 üzenetére
Én is mindent eredeti nyelven nézek, ha tehetem, a skandináv, stb filmeket is. A feleségem viszont sajnos kicsit rasszista, úgyhogy nem bírja "a ferdeszeműeket"
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bár általánosságban egyetértek ezzel a szemlélettel, de szerintem pont a Ghibli filmekhez szokott elég magas minőségű angol szinkron készülni és lehet eretnekség, de én inkább azzal szoktam nézni őket.
-
válasz
+1. A távol-keleti filmeknél különösen sokat számít a szinkron, egészen más hatása van az eredeti nyelven átadott érzelmeknek, mint a lefordított, magyarosan artikuláltaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest