Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Eagle16 #135922 üzenetére
igen, azt láttam régebben és hangulatos volt
az se volt tökéletes, de ehhez a siberia-hoz képest top film
...listán amúgy nálam fent van egy körút azon a vonalon, csak ne lenne többmillió a jegy
viszont pár hétre jó elfoglaltság lenne: ülni a vonaton és olyan tájakat látni, amit soha előtte/utána... majd kb nyugdíjas éveinkre lesz aktuális
-
törölt tag
válasz
Eagle16 #135922 üzenetére
Ú erről nem is hallottam még, köszi!
Greyhound nekem 6/10, annyit tud amit írtál, hogy megismerhettük hogy zajlik egy ilyen csata. Másrészt a német tengeralattjárók
.hogy nem szedték szét az egész flottát éjjel? Elvileg vagy 5-en voltak, a Greyhound meg egyet is alig győzött le
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest