Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
#12901120 #135259 üzenetére
Krimi vonalra még:
A tetovált lány (van eredeti svéd változat is az 3 filmből áll, de ez az "amerikai" koprodukció is jól sikerült)
A 64-es betegnapló
Holtodiglan -
Miklós315
aktív tag
válasz
#12901120 #135259 üzenetére
Szívesen. Sajnos a Columbo/Derrick-féle dolgokat csak fiatalon zabáltam, mára ezek nem vonzanak (kevés a (nekem) jó krimi), illetve pl. Poirot/Mrs. Marple-t sose csíptem. Így ilyen kb. nyomozós-akciós-mittudomén filmek lettek ajánlva.
Amúgy a 7edik nagyon jó. Kb. az az egy tetszik(#135260) mephi666:
A guta megüt, hogy nincs két termékvonal: 1. csillivilli-világítós-szupermegagamer 2. egyszerű, praktikus, visszafogott, nem vakítón villogó.
Tonnaszámra gyártjuk a szemetet, de "választék" (ilyen értelemben) nincs. Most teljesen triviális pl. erre tök máshonnan: Vasedényben/Tescóban/Auchanban/stb. rozsdamentes konzervnyitó (az a régi kis egybefém manuális izéke) nem kapható, csak festett (kopik mint állat), meg űrállomásépítésre alkalmas mechanikus, meg... (Úgyhogy neten vadásztam valahonnan egyet.)
Szóval általános a jelenség, hogy elborultak a tervezők/termelést meghatározók. Marad a vadászat/okosban megoldás.Amúgy: vadászni kell (nem sima autós matricát) valami színben passzoló ragasztható anyagot (biztos van valahol valami ami beválhat), és kevésbé vicces, mintha kiskacsákkal ragasztod tele az ezüst vagy fekete cuccot
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest