Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Tibiajax #115575 üzenetére
Én Wan-t a Saw-al azonosítom. Szerintem, óriási az a film. Az, hogy kamaradráma jelleggel akár színpadra is vihető, meg csak hab a tortán. Írta, és rendezte. Azóta jegyzem a nevét.
Egyébként igen. Ezek a sokadik folytatások már nem érdemelnek túl nagy figyelmet. A The NuN még előttem van, és bíztam is benne nagyon, de ahogyan hallom, nem lett nagy durranás. Pedig, maga a karakter, lehetett volna egy új horror ikon, mint pl Freddy, vagy Jason, annak idején.
Van is egy tetkó elképzelésem ezzel kapcsolatban, de ha a film kajli lesz, akkor hagyom a francba.
Az Annabelle meg annyira nem hozott lázba, hogy semennyire. Semmi hátborzongató nincs abban a babában. Inkább csak szimplán idétlen.
Insidious valóban jó volt, de csak az első része. Hálistennek, azt végleg befejezték. Viszont, csak engem zavart, hogy Patrick Wilson kapta az egyik főszerepet? Aki ugyanaz a színész, aki Ed Warrent játszotta, a The Conjuring sagaban?
szerk:
erahurkaAz Aquamant csakis Jason Momoa miatt nézem be. Nekem bejönnek az általa formált karakterek, már a Stargate Atlantis óta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Warships
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest