Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #4424 üzenetére
Az nem csalás, hanem fos a gépe. Tudom, mert hónapokig voltam emiatt a f*sz rosszabbik végén, az előző gépem a végére már nagypn haldoklott, és rendszeresen jöttek ilyen meccseim, ahol rosszul töltötte be a meccset, és nem tudtam irányítani, a gép játszott helyettem. Öcsémnek ugyanez a baja volt hónapokig, aztán kitakaríttatta a gépét, azóta nem fordul elő vele ilyen, én meg tavaly új gépet vettem, azóta egyszer sem szívtam így meg. Nem tudom, hogy ezt szándékos csalásként is elő lehet-e idézni, de hogy 99%-ban ezt a gép gyengesége, hibája okozza, az biztos. Más kérdés, hogy tavaly ilyenkor kb. world class szinten játszott még helyettem a gép, szóval egy ügyesebb játékos simán megvert így is (bár hozott a gép győzelmeket is nekem), idén meg valóban kb. ultimate, és szinte lehetetlen megverni így az ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest