Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Valaki early access co-op-ot ps-en? Dobjon akkor egy privát üzit. (Van valami gyors "megoldás" rá, vagy le kell játszani mondjuk az sb meccseket?)
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
bobby45
tag
Srácok valaki kirakta ezt îgy ezzel a felállással? [link] minden egyes arany játékos megvan, de a LIB kapust nem akarja elfogadni hogy az nem gold játékos
Valakinek valami okosság esetleg?
-
bobby45
tag
Amúgy nincs erre valami automata figyelő progi vagy alkalmazás ami ha elérhető ez a brazil kapus egyből megveszi?
Hihetetlen hogy amint kint van a piacon egyből mind megveszik -
ThuG4LifE
senior tag
20 win-es SB rare player-bol jott egy Kroos meg egy Vini.
[kép][ Szerkesztve ]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok,
Fifa 21-el játszottam utoljára xboxon, tudom ott kezdő szinten elég volt a through ballt agyvérzésig tolni gyors csatárokkal, aztán finesse shot a hosszúba. (Oké még ball roll-t néha tudtam )
Fifa 23-ban letoltam eddig vagy 40 meccset, és borzasztóan nem tudok érvényesülni. Hiába nyomom meg az LB-t, a támadóim nem akarnak beindulni, passzok össze vissza mennek, jobb stick-et ha pöccintem kétszer nagyon sokára tolja meg, stb.
Milyen tippeket tudtok adni 23-hoz? -
|AP|
veterán
nem igazán merem elkezdeni a kvalit... nagyon sok meccset vesztek.
Div 6 előtt vagyok pár meccsel, de többet veszítek, mint nyerek. Valahogy még mindig nem érzem a játékot, vagy még túl sok nagyon jó játékos van nekem itt div6 táján.
Szerintem az 1250 pont is inkább azoknak van meg, akik jobban tolják, szóval ez az első kvali ez biztos kemény lesz...
Tavaly sem lett meg az első, most is benne van a paklibanRáadásul mire újra összejön az 1250 pont... ehh... belegondolni is kemény
-
|AP|
veterán
ja, és nem tudom, hogy a szar játékmenet miatt van-e, de szomorúan kell megállapítanom, hogy Valverde semmit nem tett hozzá a csapathoz
Előtte a 3ezer coinos Canalest használtam a helyén (RCM 4-1-2-1-2 narrowban) és semmi, de semmi különbséget nem érzek. Vagy én vagyok nyomorult és nem tudom használni, vagy a gameplay egy fos... de hogy egyelőre nem érte meg az biztos.A másik meg: jól megkavarták a szart ezzel az accelerate dologgal. Nem tudom, hogy ezt komolyan gondolták-e, vagy így hagyják-e, de szerintem ez is benne van abban, hogy a legtöbb játékos tohonya. A "controlled" és az "explosive" játékosok egyszerűen nem olyan jók, mint a "lenghty" típusúak. Úgy néz ki idén ez lesz a meta.
Vicces volt, mikor megindultam a szélen Varane-nal és úgy lefutottam mindenkit, mint anno Bale a Barca elleni kupadöntőn.
Vicces, csak kurv@ra nem reális... -
EA's hit
őstag
Megérkezett nagy nehezen Valverde, illetve a 78+ból jött egy Pogba, beraktam Fodent és Correát, és az eddig undorítóan működő 4-4-2-ről átálltam a nagy kedvenc 4-1-2-1-2-re. Ez az idei első rendes csapat, igaz a wl még messze van (van valami 500 kvali pontom), de a hétvégén úgysem tudnám nyomni, jövő hétre meg csak meglesz
-
TrueGooner
senior tag
A fifába ne keress realisztikát, mert realisztika terén az EA a licenceknél messzebb nem lát. Vagy élvezed a játékot úgy ahogy van (árkádosan, árkádos megoldásokkal), vagy nem. De realisztikát keresni ebben a sorozatban teljesen felesleges.
Az EA Sports FC remélhetőleg egy évek óta készülő NULLÁRÓL felépített projekt. Amennyiben nem, őszintén remélem hogy belebukik az EA valamilyen szinten… Egyre többen panaszkodnak évről-évre, de eladási csúcsokat döntöget minden évben.
És szurkolok minden konkurenciának, eFootball, UFL, GOALS, hogy kellően nagy legyen a versenyhelyzet ami az összes fejlesztő céget versenyhelyzetbe kényszeríti, és végre lesz érdemi fejlődés.
-
eM'82
addikt
-
bodnar123
őstag
Hát a játék olyan hétköznap esti... Szerelni csak akkor ha a gép akarja, amúgy bármi elcsorog, a passz animáció meg addig tart, míg himesházáról sebesvonattal felsővezetékszakadás után meg nem érkezik ükanyám... Vagy csak ma a költs már rám százezret napja van ennek a fosnak...
-
Izéjose
tag
Ha lekapcsolja az ember az automata váltást és a cross platformot mintha egy másik játékkal játszanék, olyan simán lehet 7. Osztályban játszani
-
miro.
senior tag
En lekapcsoltam a crosst,de semmivel nem lett jobb.
En rajottem,azert tudok iszonyuan nehezen egyaltalan helyzetbe kerulni,mert addig amig van kis terulet szepen felviszem,de ahol mar surusodik a 16-20-25 meternel,ha ott szinte nem egyerintobe jatszom,egyszeruen hiaba nyomom a passzt idoben,mire megcsinalja,siman leszedik a labarol.
Igy undoritoan nehez jatszani,hogy egyszeruen nincs egy csopp idom se arra hogy akar egy cselt csinaljak,akar egy pillanatra is korbenezzek,mert rogton szerelnek.Ezert volt par meccs,amikor probaltam allandoan nullara kijatszani,allandoan 200 folott volt a passzom,egyszer konkretan 240 folott. Termeszetesen itt is kikaptam,negyedannyi passzal,kontrakbol,ugy utana meg csodas volt tovabbra is labdat tartani.
En most jatszom elsonek az ujgennel,elhiszem hogy ezert van lemaradasom,na de div 8-ba,tobb dontetlenem es tobb veresegem is van mar,mint gyozelmem.
Egyszeruen ez teljesen el is vette a kedvem. Nalam nagyon ugy tunik,hogy ez nem eli meg a novembert.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
eM'82
addikt
Én hivatalosan is befejeztem a csak pakkból csapatépítést. Nem vagyok Bateson hogy tonnaszám tudjak nyitni.
Az eddigi nyitásaim - főleg az előrendelői bosszant - szart sem értek, s csak bosszant, hogy random játékosokkal futkorászok, holott most használható lenne Pedri, Messi, stb. -
mcwolf79
veterán
+1
Nekem is ez volt az utolsó Ultimate verzió amit vettem fifából. Jött egy 76-os Adams, meg a preorder pakkokból egy Mladenovic . Köszi EA , hogy baxd meg anyád !
Igaz , nekem azóta beficcent egy untrade TOTW Salah , de ezt leszámítva a teteje is 81-82 volt . Ebből aztán lehet csapatot építeni . Mikor már div8-ban is jönnek szembe a 84-85-ös csapatok . Pedig elhatároztam hogy idén free to play lesz , de az én szintemen ez nem járható úgy , hogy élvezzem is egy kicsit a játékot .
Úgyhogy beletoltam egy kis zsetont , és vettem annyi coin-t , amivel össze pakoltam egy használhatóbb csapatot. Így legalább ha vesztek , akkor az csak az én bénaságom miatt van (plussz ugye a játék és a hálózat hülyesége).Amúgy ezt a xar kamerát nem akarják javítani , hogy szabadrúgásnál bealszik a kamera ? Azt se látja az ember hova rúgja a labdát , mert 20 méterrel visszább mutatja a pályát .
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
HdRew
őstag
Srácok, most komolyan, mit vártok el egy olyan játéktól, ahol konstans német/francia/angol/osztrák/olasz játékosok ellen nyomjátok, és még a szerverek is náluk vannak?
Ha nagyon nem bírjátok, hagyjátok abba, nekem épp tegnap mondta asszonypajti, hogy mi a fene van már, rég fifáztam. Csak az ideg van vele.
-
Woodslave
félisten
ez már lassan olyan mint a souls játékok, csak wikipédia alapján lehet játszani. Ezt például honnan a faxból kellene tudni? Van erről bármi magában a játékban? Tényleg lassan semmit nem számít a kártyára írt érték...
Mondjuk nekem mindegy még leszokási fázisban azért figyelem mk történnek, de az itteni posztok alapján nem bánom hogy kimaradok ebből
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
-
Blashe
aktív tag
Én pontosan tegnap este vettem észre, hogy mintha egy kicsit már másabb lenne a játék menete. Ráadásul volt egy speed up lagg is. Kezdődik a belassulás, delay, mocsár. Csak a szokásos. PC-re optimalizálni sem sikerült normálisan. Menüben 100%-on pörög majdnem a GPU venti. Úgyhogy jó úton haladunk, hogy ez legyen minden idők legrosszabb fifa éve. Bár minden évben ezt mondjuk és úgy is van. Nem kell komolyan venni a game-t. Többet kell squad battle-t tolni vagy leszarom tabit kell bedobni.
-
EA's hit
őstag
válasz mcwolf79 #822 üzenetére
Azért a 84-85-ös csapat nem nagy extra, nekem sem voltak extra nyitásaim eddig (egy untrade Cancelo és Donnarumma a csúcs, trade-ben meg egy 25k-s Correa), venni nem is vettem senkit, de simán 84-es csapatom van, pár napja meg 85 volt még, csak aztán variáltam rajta, meg pár foddert a padról sbc-be raktam. De a 84-85 az packluck nélkül is sima már.
Woody: az acceleration type a játékban szerintem csak meccs közben látszik amikor cserélsz/variálsz a csapaton, legalábbis én sehol máshol nem találtam meg. Közben meg kb. a legfontosabb értéke a jelek szerint idén a lapoknak, de sehol nem tüntetik fel rendesen, vicc
Egyébként nagyon sok szempontból ez messze a legrosszabb Fifa, amivel eddig játszottam. Egy hét alatt kis túlzással annyi bug és hiba volt, mint a 22-ben egy év alatt összesen, a játékmenet meg valami gusztustalan. A passzok, a szerelések, mindenféle játékos animáció borzalmas, a kapusok nevetséges díszek, még a győztes meccseken is sokszor élvezhetetlen a játékmenet. Ha ez a hypermotion, akkor kbszttl örülök, hogy pc-re ez csak idén érkezett meg. Arról nem is beszélve, hogy a fél éve vett, i7-es, majdnem félmilliós laptopom (Legion5) gyakorlatilag csak úgy tudja apró szaggatások nélkül vinni a játékot, ha leveszem a felbontást 1024x768-ra, annyira szarul van optimalizálva ez a foshalmaz
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
A cserék most hanyas chemin jönnek be?
-
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #828 üzenetére
korábban is agyaltam hogy a futbin honnan vesz dolgokat. Ezt is ott láttam először (vagy talán még korábban youtube videó címében de már annyira nem érdekelt) De pl a kapusok részletes statjait se mutatja a játékon belül (vagy lehet csak kamu amúgy is nem számít)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
miro.
senior tag
válasz EA's hit #828 üzenetére
Mondjuk azt nem ertem,miert jo 500k-ert laptopot venni. Ezek a gamer laptopok a legnagyobb atbaszasok.
Annyibol veszel egy 139centis Lg 4k tvt,meg egy uj generacios konzolt,es megvagy 5-6 evre,plusz nem egy telefonmeretu kijelzon jatszol 1024es felbontasba.
Vagy csinaltatsz ennyibol egy brutal eros asztalit.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
Na én azt hiszem megrekedtem 6.osztály nyitányán. Itt már szinte mindenkinek jó vagy jobb csapata van, és a kapcsolat sem segít. Ami dühítő, hogy értem hogy Csel sorozatok meg minden, de tulajdonképpen ebben a szarban hogy lehet szerelni. Ezt már évek óta nem tudom, de most elég kirívó a probléma. Ezen a szaron múlik hogy a játékosom mellélépe a labdának, és mellette elszáll 15 métert 5ms alatt vagy elveszem a labdát. Na meg hát a passzok. Továbbra is ebben sem irányítunk. Ha van kedve jó helyre húzza a jatékosod és az ellenfél mellélép, ha meg úgy, akkor a tied berántja a védő mögé, azt meg kirántja a passzsávba. És nem, nem ő irányítja. Így ennek mi értelme? Mert ugye a szerelés és a passzolas elég fontos a fociban, és ezekben te mint játékos csak asszisztálsz.
Másik : gondoltam kicsit összekereskedek majd coint, aztán eladom, hogy visszajöjjön ennek a fosnak az ára. De mivel kedves ea barátunk az Advanced sbc ért idéntől a megszorítások miatt csak untrade packot ad nincs pénz itt az elején. Abból nem lehet kereskedni, és mivel a játék ugyanolyan szar mint a 22 végnapjain,így játszani sincs igazán kedve az embernek.
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #833 üzenetére
én nem is nagyon játszok mostanában DR-t. Játszottam egy csomót (50 meccs körül), szerintem több, mint felét buktam. A lényeg, hogy a 8 win meglegyen és hogy összejött az 1250 pont, de eléggé megcsömörlöttem. Főleg úgy, hogy rengetegszer kikapok. Szerintem még várok, hadd híguljon tovább a mezőny, és akkor majd szép lassan talán feljebb jutok.
Ahogy elnéztem a checkpoint rendszert, idén nem fenyeget olyan veszély, hogy elmegyek elite-igA kvalitól meg továbbra is nagyon fázom, úgy érzem házhoz megyek majd a lóf.szért és csak még jobban elmegy a kedvem...
A héten még inkább az SB-re koncentrálok, az legalább ad 26k coint meg 2db eladható 50k-s pakkot, ha az ember elszenvedi elite1-ig.
-
bangbading
csendes újonc
Nekem az idei rész eddig nagyon bejön. Mintha a számízére lett volna kitalálva. Végre nem a sprinten könyöklésről szól kizárólag a játék. Remélem nem nagyon nyúlnak majd bele komolyan patchel a játékmenetbe.
-
seedorf88
tag
Ezzel csinálhatnának már valamit, hogy 100%-on pörög a vga a menüben mert már nevetséges.Kártyának se tesz jót meg ugye fogyasztás is több. Szánalmas egy cég ez.
-
seedorf88
tag
válasz Pendragon911 #838 üzenetére
Lehet az nvidia hamarabb dob ki valami frissítést mint ez a töketlen banda.
Mondjuk azon kívül nincs bajom vele mert akadás nélkül megy maxon is de mondjuk egy gtx 1660 superrel vicces lenne ha ez a grafika sok lenne neki. -
Izéjose
tag
Kessie-t kirakta már valaki ? Egy fejlődés van benne fixen. Egy két hónapig jó lehet CDM poszton ?
-
underdark
aktív tag
Én nem tapasztaltam semmiféle optimizáció problémát, de venti túlpörgést sem
eddig PC-n mindig úgy érezem fifa nagyon jól be van állítva és ez most se változott
Steam értékeléseknél is látok ilyen kiakadásokat és ott is csak értetlenül nézek
Szóval ha rossz lenne a játék optimizálás, akkor mindenkinél az lenne"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
|AP|
veterán
én kiraktam, számolva azzal, hogy valószínűleg egyet fog fejlődni.
Egyelőre semmi különös, de pont tegnap írtam, hogy nálam POTM Valverde sem hoz semmi extrát.
Gyakorlatilag az egész csapaton azt érzem, hogy nem rossz, nem rossz, de senkiben nem érzem azt a pluszt... Kezdem azt gondolni, hogy nem velem van a baj, hanem ez az idei rész egyszerűen ilyen.Talán Fekir lapját tudnám kiemelni, aki CAM-ban elég jó, és eddig a legtöbb gólt is ő lőtte a csapatban.
-
EA's hit
őstag
"Gyakorlatilag az egész csapaton azt érzem, hogy nem rossz, nem rossz, de senkiben nem érzem azt a pluszt"
Ezzel totál egyetértek, én is ezt érzem. Összességében nem rossz a csapat (csak a játék), de senki nem hoz nagy extrát. Talán egyedül Yedder, akin érzem ezt, de ő sem minden meccsen, illetve Koundé az, aki meglepően jó, Varane-nál mondjuk érezhetően jobb. De igazán kiemelkedő lap nincs egyelőre.
-
marcess
senior tag
-
toxicjew
addikt
válasz underdark #842 üzenetére
Pedig egy kurva nagy szar. Javaslom nézz fel hivatalos fórumra és redditre, high end PC tulajdonosok panaszkodnak a játékra (ami vicces, mert nálam tűrhetően fut és nem robban fel a videokártyám tőle, pedig közepes configom van). Szóval örülj neki, hogy nálad tükör simán megy, de ettől még egy optimalizálatlan hoki. Amióta én játszom (fifa 19), azóta vannak fennallo hibái a PC portnak. Ez idén sincs máshogy, sőt.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz toxicjew #846 üzenetére
Idén jóval rosszabb szerintem, mert eddig mindegyik rész ultra beállítások mellett futott gyönyörű szépen, most nyilván nőtt az gépigény, de olyan csodát azért nem hoz, legalább is fullhd felbontás mellett, hogy ennyire fűtse a rendszert, főleg úgy, hogy ott van pl. a Far Cry 6, ami szintén majdnem fullon gyönyörűen fut, ami egy open world game és nincs egy stadion méretű területre bezsúfolva. Lehet, hogy van az az összeállítás, amin ez nem úgy vagy nem jelentkezik, én is örülnék neki :D De szerintem itt szoftveresen fognak majd megoldást adni rá és idővel javul a helyzet.
-
Mrguba
őstag
Ezen mit lehetne szepitgetni 100k-bol?
[link] -
thebigK
addikt
azt az oxladet baszd ki onnan és próbálj pl egy bruno fernandest első körben (bernardot letudod rakni cm-be és ingame visszacseréled)
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest