Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Ne vegyétek meg, ha jót akartok. Én szóltam előre.
-
HdRew
őstag
válasz LendvaiFeri1 #67 üzenetére
hahaha lol.
Tipikus EA. Már nem lepődöm meg, ha így kezdődik az új rész, mi lesz majd később? Áh.
-
HdRew
őstag
"Amúgy ez a durva, hogy tavaly is és most is akad a játék. Molnargabot néztem tavaly, nála is akad. Borasnál vajsima. Sehol egy Microlag... :D de amúgy bírom a srácot mert humoros és szerénynek tűnik. De más játékkal játszik."
Pontosan ezért nem fogok ezzel játszani, és nem veszem meg, amíg nincs egy értelmes szerver a közelben..Ahogy látom a 23 is hasonlóan gyengusz, mint a 22 volt. Ilyenre inkább ne pazaroljátok az időtöket.
-
HdRew
őstag
Srácok, most komolyan, mit vártok el egy olyan játéktól, ahol konstans német/francia/angol/osztrák/olasz játékosok ellen nyomjátok, és még a szerverek is náluk vannak?
Ha nagyon nem bírjátok, hagyjátok abba, nekem épp tegnap mondta asszonypajti, hogy mi a fene van már, rég fifáztam. Csak az ideg van vele.
-
HdRew
őstag
A 22 után még mást vártatok srácok?
Én játszottam a 16 végével és a 17-et végig, majd pihi. Majd játszottam a 21 végével és a 22-vel végig, és elegem van.
Annyira látszik, hogy semmi nem fejlődik itt.
- Van szerver Magyarországon? Nincs.
- Kikkel játszunk leggyakrabban? Németekkel.
- Nekik van szerverük? Van.
- Tudnak akár 1 hónapot is hiba nélkül lehozni? Nem.
-
HdRew
őstag
Már tavaly is szar volt az ilyen sbc, csak a pickeket rakjátok már ki srácok.
-
HdRew
őstag
Nem az a lényeg, nekik a német szerver közel van.
Most oké, hogy lehet van egy lengyel szerver. Na de. Számoljunk azzal, ahol nem közvetlen szomszéd egy ország a szerver országához képest és úgymond balkán.
Horvátország, Románia, Magyarország, Szerbia, Montenegró, Bulgária, Macedónia, Görögország, Albánia. Csak így hirtelen.
Akkora hátrányban vannak az itteni országok játékosai, hogy az már csalásnak is beleillene. Azt nem tudom, hogy egy olasz szerver miként működik a szlovéneknél, de nyilván jobb lehet, mint mondjuk a horvátoknál.
-
HdRew
őstag
NumbersUP-nál szinte az összes statban fejlődött, de 1 érték volt az, ahol elmentek 99-es statig, a többi ha jól tudom 1-1 upgrade alkalmával csak 1-gyel lett magasabb.
Amúgy nem is baj, ha nem lesz NumbersUP, mert tavaly 1 jó és 1 értékelhető lap volt, Militao és Joao Felix személyében..
Meg merem kockáztatni, hogy a legszarabb promó volt tavaly.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #4904 üzenetére
Néha-néha én is benézek Woody.
Mondjuk nem gyakran, mióta vége a 22-nek talán ha 3x néztem rá a topikra. Ahogy látom, évről-évre egyre kevésbé pörög a fifa fórum, nem véletlenül.
Közben a telekom megjelent az optikai nettel, amit már be is kötöttünk, bizgerálja a csőröm, hogy ki kéne próbálni gigás le/feltöltéssel a fifát, milyen connectivity-m lenne. De még mindig az az érzésem, hogy a jó gameplayhez innen nem nagyon fogunk hozzászagolni.
-
HdRew
őstag
válasz thebigK #5003 üzenetére
Úgy látom, még mindig sikeresen bénáznak az EA-nél.
- Idén volt már, hogy a wl-es red pickek eladhatóak voltak véletlenül?
- Azt hiszem tavaly is buheráltak 1-2 lapnál, de ott mintha Foden jobb statokat kapott volna.
- Idén is lehetett a div rewardot többször claimelni, amit ugye ők rontottak el, de bant adtak azoknak, akik ezt kihasználták?EA... pff. Fel kéne égetni mindenüket, megérdemelnék.
-
HdRew
őstag
válasz Nandinagy #5018 üzenetére
Csak párat soroltam fel tavalyról, de ez a mai, hogy így nerfelnek játékosokat eléggé kiakasztott. (Bár valószínűleg ezt megteszik amúgy is, csak most épp megint bénák voltak és nyilvánosságra került.)
Komolytalan ez az egész cég.
Érted, megveszed Ibrát, majd úgy dönt az EA, hogy bocs, mégsem jó az a stat, megváltoztatjuk. És buksz egy csomó zsetont, amiért szenvedtél.
Játék, mi..?
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #5304 üzenetére
Iszonyat time-consuming.
Rivals, legyen meg a 7 win, vagy most oh, jó lenne feljutni elitbe, szóval pörgessük meg, akkor várjál, éppen swapok vannak, akkor most megcsinálni ennyi friendlyt, meg még akkor a gép ellen is kell játszani pár meccset. Na, jön a WL, 20 meccs, gyerünk, lement a wl, akkor jöhet a kvali.
Közben ilyen sbc, olyan sbc.. Figyeld a piacot, nehogy nagyot bukjál az egyik játékosodon az sbc-k miatt, vagy éppen bármi hülyeség miatt.
Oh, kijött egy új lap, na, nézzük milyen lehet, megvárom Inception yt videóját, oké, nézzük, hmmmm nem tűnik rossznak, csináljuk meg, játsszunk vele pár meccset, hát ez nem olyan jó játékos mégse, belerakom a következő sbc-be. Na jó, de akkor most kit rakjak kezdőnek arra a pozira? Őt, vagy inkább a másikat? Oh, esetleg van az a tudod ki! Ó igen.. Na vele király lesz. Úúúú, nagyon fasza. Ó bakker, kijött a legújabb promo, a játékosom már csak a felét éri, akkor most nagyon jó eredményt kell elérnem WL-ben, hogy legalább szinten maradjanak a coinjaim..
Ismerős lehet ez így valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 86DB telefon egyben eladó! Samsung Huawei Redmi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest