Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz Vadernagyúr #1589 üzenetére
azért írtam "elvileg"
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Vadernagyúr #1587 üzenetére
elvileg itt kéne kapnunk segítséget..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Vadernagyúr #1585 üzenetére
26MB? tuti nem
3-400-nak kéne lennieEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Vadernagyúr #1583 üzenetére
az kéne
link?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz Vadernagyúr #1581 üzenetére
-
Vadernagyúr
senior tag
Ha az csak a feliratok nyelve,akkor tényleg valóban külön kell hozzá valahogy letöltened.. Hivatalosan én se találtam,most rákerestem.. Az nem lehet,hogy csak a magyar nyelv van rajta,azaz a felirat? Vagy konkrétan úgy szerepel rajta,hogy szinkron? Bocs a kérdésért,de azért megkérdezem
PSN: joskovagyok199
-
Márton
nagyúr
válasz Vadernagyúr #1579 üzenetére
igen, az a feliratok nyelve, az oké
nekem kommentár kellEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
ONTOPIC:
gyerkőcnek megvettem az eredeti Fifa12-t még régebben.
A borítón szerepel, hogy magyar szinkron, de telepítés után nem találjuk, nem választható ki. Frissítettük az Origint és a játékot is, semmi. Neten rákeresve mindenhol torrentről való letöltést olvasok. De ha én nem akarok torrentezni?
Hol érhető el hivatalosan, ha már egyszer megvettük?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
AshaNoR
tag
Sziasztok kérlek segítsetek!
Mikor elindítom a fifa 12-t és a nyelvválasztáshoz érek, mindig kilép az asztalra a játék.
Neten kerestem, de nem az a hiba, hogy a felhasználónevemben ékezetes betű vagy szóköz van! -
SSB
csendes tag
hello érdeklődnék, hogy miért van az, hogyha karrier módban vagyok akkor a hírek folyamatosan pörögnek (így nem tudom őket megnézni sem) milyen pachet töltsek le? a választ előre is köszi
ha nem fér be a procihűtő....ez van
-
törölt tag
Sziasztok.Tetszik a játék megvagyok vele elégedve.Tökéletesen fut a gépen.Csak egy gond van.Amikor néha játszok akkor az egyik pillanatról a másikra megszakad a kapcsolat az ellenféllel és nem tudjuk lejátszani a meccset. Ennek mi az oka?Vagy esetleg van erre valami megoldás?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Havernál a következő áll fenn:
Winsows XP, Fifa12 feltelepül szépen, indítja, bejön a "launcher". (beállítások megfelelőek). De a játék gomb megnyomása után nem a Fifa tölt, hanem felvillan a homoóra és utána mintha ré se nyomott ovlna a gombra, marad a Windows asztal a "Launcher" ablakkal.
Mi okozhatja a problémát?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
haligábor
tag
Sziasztok!
Egy kis segitség kellene a telepitésnél!
94.4%-nál meg áll a telepités és hibát ir ki. ISDone.dll ERROR: file read operation failed
Valaki tud segíteni?
-
Patrick
addikt
Tolja valaki online? Csináltunk saját karit, aztán minden nap toljuk a rangsorolt profi párosításokat. Lőttünk már pár gólt, de arra lennénk kíváncsiak hányat eddig, meg hány gólpasszunk volt. Hol lehet ezt megnézni? A teljesítményekben nem találjuk.
Köszi.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Mr.White
senior tag
sziasztok!
megszerkesztettem egy taktikát, de az istenért se tudom szemtől szembe módban használni.hogy lehet importálni a szerkesztett taktikát?
köszi előre is! -
HaZsolt
őstag
válasz Clubforum2 #1560 üzenetére
Szerintem hagyd klasszikus joy beállításon (x ívelés b lövés y futtatott passz a sima passz). Ez a legkönnyebb és legjobban használható beállítás.
-
Clubforum2
tag
Sziasztok.Vettem egy F310-et a Fifa 12-höz. Valaki tudna segíteni,hogy hogyan érdemes beállítani?Xinput,meg directinput viszonylatában.Gombok variálhatósága stb?
Előre is köszönömMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
IronMike
tag
Lehet láma a kérdés de nem tudom a választ!
1, Ha én PCvel megyek az EA szerverére a barátom meg XBOX-al akkor mi tudunk egymás ellen játszani?2, Mennyivel rosszabb v jobb egy pc grafikája v xboxé egymáshoz viszonyítva? Melyik a jobb? (természetesen PC erőművel akarom összehasonlítani, hanem egy átlag 100-150k s gép tudásával!)
MacBook Air 13' i5
-
hajbel
addikt
válasz RockHaRD #1553 üzenetére
Iszonyat nagy szar lett. Clichy lecselez négy embert, majd éles szögből kilövi a hosszú alsót, közben pedig ha 2 négyzetméteres körzetben ellenfél van, spárgázva lefülelik a labdát. Én is sok lesgólt kaptam 13-ban... Hiába lettek élethűbbek a mozgások, és hiába fut be üresbe többet a játék (főleg, mivel ugyanolyan százalékkal fut rossz helyre), az egész single része játszhatatlan. A multi viszont tényleg jobb, ott lehet érezni az újításokat, de itt most single részről volt szó.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
pr1mzejEE
addikt
válasz viktor82 #1551 üzenetére
Nekem nem ezzel van problémám, hanem hogy szenvedek, hogy gól nékül hozzam le a meccseket. Profin eddig lőttem 8 gólokat és mellé 25 kapura lövés volt, most világklasszison is nyerem a meccseket, már itt is rúgtam 9-et, de mikor vezetek 2-0-ra vagy akármennyire és alig van valami a végéig és gólt kapok, azt valami elképesztő mód rühellem. Olyankor úgy felidegesítem magam, hogy egyből kapok még egyet mer lábra csúsznék meg minden
Na olyankor szokott alt+f4 bill kombináció alkalmazása jó nagy kiabálások közepetteFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Úgy fel tud baszni ez a játék, megint idegbeteg lettem.
http://screenshot.xfire.com/s/125582932-4.jpg Ez aztán rohadtul nem les.. megint ilyen gólokat kapok, úgy felidegesítem magam ezen a szaron, hogy az hihetetlen. Szánalmas.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
mtibi00
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Xbox-ra megvettem a Fifa 12-t, és amit kaptam hozzá online kódot azt PC (nem eredeti játékon) fel tudom használni?
Ha igen akkor hol kell beregeltetni a kódot? Valamint miért van az hogy nem akar csatlakozni a net-hez amikor bejön a játék?Chelsea Football Club
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom a Fifa 13 megvásárlásán PC-re. És nem tudom, hogy az online lehetőségek mennyire dobják meg a játék élményt, érdemes-e emiatt beruházni rá? Multiba nem biztos h belefognék mert csak alkalmi játékos vagyok (haverokkal toljuk max) és nem nagy élmény mindig sima 6-0-ra kikapni:S Vagy vannak esetleg rangsorolt mérkőzések?
Tehát a Fifa multi élményről szeretnék kérni véleményeket!Köszönöm előre is!
Üdv
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
IronMike
tag
A dokumentum /fifa12 mappában található visszajátszásokból hogyan tudok videót készíteni? Vmilyen külső progival?
MacBook Air 13' i5
-
IronMike
tag
-
maxview
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy felraktam a játékot, beálítottam a dolgokat, de amikor rá akarok nyomni, hogy játék indítás, akkor bevillan 1 mp-re egy fehér kép és vissza lép az autorun menüjébe. Nem tudja véletlenül vakaki, hogy mi lehet a probléma ?
Előre is köszönöm. Üdv, Tamás
www.haxx-esports.hu
-
XDmanus
tag
Ilyen fordult már elő veletek? Menedzser módban vagyok, második szezon legelső napja. Nem csinálok semmi különöset, csak szépen futtatom a naptárt, de az mindig pont július 3.-án lefagy. Nem tudom mi lehet az oka, semmiféle patch-el nem turbóztam fel a játékot.
-
RightNoW
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés már nagyon régóta foglalkoztat és nem találok rá választ... :S Menedzser módban, a saját nevelésű játékosaimat, nem nagyon tudom eladni! Amikor beérkezik egy ajánlat, akkor elfogadom, de mikor valamiért visszatérek abba a menüpontba ahol el kell fogadni ezeket, még mindig ott van az ajánlat, hiába fogadom el. Van olyan is mikor a jön egy üzenet, hogy megszakadtak a tárgyalások, mert a csapat és a játékos nem tudott megegyezni. 10-ből 8 alkalommal ilyen, csak saját nevelésű játékossal fordul elő és nem vágom miért. Már próbálkoztam azzal, hogy amikor átveszem őket a nagycsapatba, alapból kevés fizut ajánlok nekik, hogy amikor jön valaki és el akarja vinni őket akkor ne az legyen a gond, hogy ott kevesebbet ajánlanak...de ez sem működik, mert ugyanúgy nem akarnak eltakarodni a csapattól
Szóval ez lenne a gondom-bajom! Ha valakinek vannak hasonló észrevételei és megoldásai a problémára az legyen olyan kedves és ossza már meg velem!
-
bmw528
tag
Sziasztok
Hátha valaki megfejtette mi a megoldás. Online játszok (PS3) a fifa12-vel elég sokat és rendszeresen akad szaggat. kb 20-ból 18-szor. Ilyenkor lassabbak a játékosaim az ellenfeleimnél, csetlenek botlanak, mindig lefutnak, rosszak a passzok stb. tehát játszhatatlan. Hátha valaki talált erre megoldást, gondolom nem én vagyok egyedül ezzel a problémával. Keresgéltem már a neten ezzel kapcsolatban páran panaszkodnak is de a megoldás még várat magára. Lehet hogy 13 lesz? Vagy tudom ne játsszak vele. Ha valaki tudja mi miatt akad és van megoldás légy szíves írja le
köszi -
IronMike
tag
A lementett visszajátszásokat hol találom? A cél gif-et szeretnék belőle csinálni. (azaz régen legalábbis gifbe konvertáltam)
KösziMacBook Air 13' i5
-
h.y.p.e.r.
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már többször, de visszaolvasva nem találtam rá válasz:
Fifa 12 alatt amikor átállítom a billentyűzet-kiosztást, nem menti el, hanem kilép a játékból..ez miért van?
köszönöm előre is -
Bazijoe73
senior tag
Azt tudja valaki, hogy ha megjelenik a Fifa 13 akkor a 12 ben frissítik az ujj évad igazolásait?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Fifalivehungarys előrendelői akciónk s árunk, áraink:
http://fifalivehungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=124:2012-08-28-11-10-03&catid=34:ultimate-liga
Kérlek figyelmesen olvasd el a cikket s a szerint cselekedj!!!! Persze csak ha érdekel... Csak XBOX!!!
-
ladlac
tag
Üdv! Van olyan esetleg, aki menedzser módban sok szimulált meccsel játszik? Nem jövök rá, miért vagyok 90%-ban esélytelen a nagycsapatok ellen. Sunderland, negyedik vagy ötödik évemben járok, elég korrekt csapatot szedtem már össze (ötcsillagos), de ettől függetlenül kb. sosem nyerek a nagycsapatok ellen (szimulálva). 4-5-1-ben játszok, a kapus és a négy védőm 84-83-85-87-82, és van négy olyan középpályásom, akik fizikailag is jók, és a védekező értékeik is rendben vannak. Erre kapok egy Arsenalt, aki fellök egy olyan kp+támadósort, hogy Tioté, David Silva, Arshavin, Gervinho, Pato, RvP (tehát van egy ember aki tud védekezni), a védősorban meg olyanok bohóckodnak, mint Jenkinson, Djourou, vagy Woodgate. És öt szimulált meccsből öt vereség, úgy, hogy sosem szereztem gólt. De ez csak egy kiragadott példa, zsákszámra van ilyen, a Chelsea szokott például felállni úgy, hogy van négy sárga, egy zöld, és öt kék pötty, szimulálva őket sem nagyon vertem még el...
Tehát akárhogy harcolok ellene, tényleg az lesz a megoldás, amibe a galaktikus Real is belebukott, hogy tele kell rakni a kezdőt kizárólag támadó játékosokkal, ha meg szimulálni akarok, játsszak FM-mel?
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Az Ultimate team-nél van olyan problémám,hogy új rendszert raktam és nem enged belépni!Valamint valami olyasmit ír ki h a FUT rendszer nem biztonságos és másik rendszerről jelentkezzek be!
Valami ötlet??
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem meg ps3-ra a játékot.
Szerettem volna aktiválni a kódot, de nem fogadja el.
Van valami ötletetek?Előre is köszi.
-
sumi4623
tag
sziasztok! nem tudjátok mitől van az h iszonyatosan szaggat a játék? egész eddig semmi baja nem volt most meg...
-
RockHaRD
addikt
válasz SlayHUN #1518 üzenetére
röviden tömören: nincs
max olyan van néhány jobb játékosból, hogy fekete lapon van ugyanaz, vagy mostanában már láttam talán kéken is (régebben ultimate teameztem), az ugyannnak a játékosnak a fejledtebb verziója... pl mikor Messi kiszállt a PES-ből, és átpártolt a fifához év elején, akkor adtak ki 99-es Messit... csak pc-n kb 10 milla darabja... boxon kb 5-600k
-
SlayHUN
csendes tag
Hali ultimate teammel kapcsolatban lenne kérdésem méghozzá: lehet valahogy a játékosokat fejleszteni tudom, hogy vannak ilyen lapok hogy ad vmire +vmennyit de azok egy meccsig jók. Vannak-e olyan lapok vagy valamik amikkel végleg felmegy vmelyik képességük a játékosoknak?
-
RockHaRD
addikt
válasz vzoli1987 #1515 üzenetére
csinálj egy rna.ini nevezetű fájlt a fifa mappán belül lévő Game mappába, és írd bele ezeket:
LEGAL_SCREEN_DISPLAY_TIME=0
[LOCALE]
LEGAL_SCREEN_DISPLAY_TIME=0
USE_LANGUAGE_SELECT = 0 // 1 to enable language select
PUBLISHING_REGION = EU
DEFAULT_LANGUAGE = hun,hu // put here your Default language
AVAILABLE_LANG_1 = eng,us
AVAILABLE_LANG_2 = fre,fr
AVAILABLE_LANG_3 = ita,it
AVAILABLE_LANG_4 = ger,de
AVAILABLE_LANG_5 = spa,es
AVAILABLE_LANG_6 = cze,cz
AVAILABLE_LANG_7 = hun,hu
AVAILABLE_LANG_8 = pol,pl
AVAILABLE_LANG_9 = rus,ru
AVAILABLE_LANG_9 = por,ptha nem tudod, hogy hogy kell rna.ini-t csinálni (esetleg), akkor úgy kell, hogy csinálsz egy rna.txt file-t, beleírod ezeket itt fent, aztán elmented, és a végén a txt-t átnevezed ini-re total commanderben.
így abszolút nem lesz nyelvválasztó, autómatikusan magyar lesz
-
petyus_
senior tag
válasz LoganCelebra #1508 üzenetére
Nekem is ez a bajom, de nekem csak ma kezdte el, eddig működött rendesen. Illetve először csak az tűnt fel, hogy meccs előtt teljsen fel volt bolygatva a csapat (kapus csatár poszton stb...) de elindult, úgy, hogy 5 játékosom volt a páylán . Poénból játszottam, aztán 5 perc után kilépett. Viszont ha nem meccs előtt megyek rá, h csapat kezelése, hanem a főmenüből, akkor nekem is volt 5-6 üres poszt a csapatban, és eltűnt egy csomó játékosom. Ha esetleg tudsz megoldást, írd le.
-
vzoli1987
aktív tag
nagy nehezen beállítottam a gombokat win8-n is x360ce megoldással a gamepadomra, de az nem tudom miért van hogy csak a billentyűzettel tudom kiválasztani a magyar nyelvet, gamepaddal nem tudom mert olyan lenne mintha kettőt vinne rajta, mit kellene átírnom?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
pr1mzejEE
addikt
-
fazi1985
tag
válasz Mr Potter #904 üzenetére
Srácok, erre meg lett a megoldás? Köszi
2012-01-20 by Mr Potter
"Üdv,
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy miért ment át a FIFA slow motion-be?
Több napja gyűröm a játékot és minden rendben volt ezidáig.
(nem állítottam át semmit, nem töltöttem le semmi kiegészítőt vagy akármi mást)
Settings:
# 1920x1080
# Kiváló
# 4x
Próbáltam visszavenni a beállításokból de ugyanazt tapasztalom.
Nem szaggatás ez hanem egy lassított felvétel. A menüben tökéletesen tudok navigálni de mikor játszanék egyszerűen olyan mintha egy replay-t néznék p*csa sebességen..
Előre is köszi!"A lustaság igenis fontos motivációs tényező...
-
total90
veterán
-
XDmanus
tag
válasz total90 #1510 üzenetére
Az elég durva, akkor ott már nyugdíjasok is kergetik a labdát
Ha már ennyire tapasztalt vagy a menedzser módban, egy kis segítséget kérnék tőled: Adott egy csatárom, akinek jelenleg 7 millió font a kivásárlási ára. Nos, ennek a játékosnak a szezon végén lejár a szerződése, de tartok attól, hogy télen majd előáll azzal, hogy ő távozni szeretne. Ha most meghosszabbítom vele a szerződésemet 3-4 évvel (ha egyáltalán majd megtudom), akkor fog emelkedni a piaci ára, vagy ez a játékban nincsen ennyire kidolgozva?
-
total90
veterán
2022/23-as évad menedzser módban... átigazolási időszak, rákeresek 85-100-ig játékosokra 17-27-éves kor között és nincs egy sem Ejj, ha a valóságban is ilyen kevés jó játékos lenne
Egyébként, aki 27-től fiatalabb mindössze 3 van nálam, azok is csak úgy megjelentek, de az édes kevés. Ez kellene majd a Fifa 13-ba, hogy évente jöjjenek új fiatal tehetségek.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Akit érdekel Fifa12 Ultimate Team coins (xbox) eladó nagy mennyiségben....
Érdeklődni privát üzenetben...
Üdv, Karesz
-
LoganCelebra
csendes tag
Sziasztok!Próbáltam visszaolvasni,de ennyi hozzászólás közt lehetetlen megtalálni,amit szeretnél.
Az lenne a kérdés tudja-e valaki mi lehet a gond,menedzser módban keretet akarom módosítani,de 2-3 kapust ír a mezőnyben név nélkül,ha rámegyek,hogy kicserélném kidob a játékból,és így meccset sem tudok kezdeni..elég idegesítő...:/ Válasz pls -
semetka
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki aki ultimate team-mel játszik és nagyon sok coin-ja van,mert nekem kellene!
Előre is köszi a választ!==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
pr1mzejEE
addikt
Gyerekek ez meccs volt a javából
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
IronMike
tag
válasz hargimalac #1503 üzenetére
Mikor csapat választás után kiválasztod, h melyik csapatot akarod irányítani, akkor kiírja, h Klaszik v vmi hasonlót! (joy ikon alatt)
Ott neked is ez van?MacBook Air 13' i5
-
IronMike
tag
válasz hargimalac #1503 üzenetére
Mikor csapat választás után kiválasztod, h melyik csapatot akarod irányítani, akkor kiírja, h Klaszik v vmi hasonlót! (joy ikon alatt)
Ott neked is ez van?MacBook Air 13' i5
-
hargimalac
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Van egy xbox kontrollerem, teljesen jól működik, de a fifa 12 az lb és rb gombokat start és back gomboknak érzékeli, így például nem tudok játékost váltani se meccs közben. Valami ötlet?
-
XDmanus
tag
Ti menedzser módban milyen fajta csapatokat szponzoráltok, úgy értem hogy egy alsóbb ligás csapatból első osztályú, stabil élcsapatot csinálni, vagy egy gyengébb bajnokságban (mondjuk svájci vagy belga) pár szezon alatt felépíteni egy olyan csapatot, amely egyeduralkodóvá válik, és a BL-ben is vitézkedik, vagy valami más? Kicsit lehet hogy hülye kérdés volt, de amióta kivették a csapatfejlesztő opciót (tudjátok, az a kis skála, amik asszem 1-tól 8-ig voltak, és nem kis lét kellett bele tologatni) a menedzser módból, azóta kicsit mint ha 2 szezon után elmenne a motiváció minden csapatomnál, egyszerűen valamiért beleunok. Egyszerűen megnyered a bajnokságot, jövő szezon elején a klub vezetőssége ad ezért egy rakat lét, ezzel mondjuk be tudod pótolni a hiányposztokat (ha eddig nem tetted), vagy tudsz venni 1-2 minőségi cserét is, de nem több. Ott állsz egy rakat pénzzel, és nem tudod mire elkölteni. Remélem ezt az opciót majd visszarakják a menedzser módba, vagy ha nem is pontosan ugyan ezt, de valami hasonlót. Nem tudom miért, engem az előző részekben sokkal jobban megfogott, amikor olcsó játékosokat futtattam fel 2-3 szezon alatt, és a belőlük befolyó pénzekből fejlesztgettem a stadiont, a maradék kis pénzből pedig megint vettem egy-két új tehetséget. Mint pl ahogy a Porto csinálja. Így minden szezonban volt valami új kihívás. Nekem ez a menedzseri stílus sokkal jobban bejön, mint mondjuk hogy vegyünk meg mindenkit, még a 3. számú kapus is 85-ös legyen, aztán agyonverek mindenkit. Ja és ne értsetek félre, nem nyomom 0-24-be a FIFA-t, szerintem sokkal kevesebbet játszok vele, mint amennyit az előző részekkel, de még így se az igazi. Ha tudtok valami kafa ötletet adni, hogy mivel dobhatnám fel a menedzser módot, akkor azt örömmel fogadom!
Bocsi hogy ilyen hosszú voltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Autós topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Kenwood Basic M2 végerősítő/végfok eladó. "Atomerőmű". 2x220W és 1000 damping! Kimondottan jó hang!
- KEREKSEK: Final Fantasy 7 Rebirth Deluxe vagy sima kiadást
- Nikon SB-700 vaku eladó
- RTX 3060 12GB, I5-11600K, ASUS ROG STRIX B560-I, RAM Corsair Vengeance LPX 32GB, Táp Zalman Gold
- Mikrotik RB951 + Mikrotik RB260GS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest