Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Én nem tudom, van e értelme még játszani a 19 májusi vérpistik, és a pró gold 80k-s csapatok ellen.
Olyan mértékben kompenzál a játék, hogy egy gold Volland, vagy egy Lucas, Felipe Andersonról nem is beszélve többet ér, mint Eusebió vagy CR.
Középpályán Vieira nem ér annyit, mint gold Fabinho.
Akár hány gólt rúgok ezeknek, mindíg kapom a választ. Aztán a 95 vagy a 124. percben kapok még egyet.
5 meccsen kaptam ki zsinórban ilyen fos csapatoktól. Volt, hogy a 20. percben mát 3 -0 volt ide, de ott valami átváltott, és annyi. Onnan mindenki belassult, minden felé, mellé, a passzokat állva várták. 3-4 re kikaptam.Persze, előfordul ilyen, de azért azt érzi az ember, ha az ellen tud, de itt nem ez volt. A csapatom ment le bronz szintre.
Mikor érzed, hogy az ellen a gyenge csapatával, nem jobb játékával simán partiban van a 10 millás csapatod ellen, sőt, neki elég 3 helyzet 3 gólhoz, míg neked 30 sem elég 2 höz, az azért túlzás már.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már elég rég nem érzem, hogy lenne előnyöm abból, hogy egész évben végig keccsöltem az estéimet, a hétvégéimet azért, hogy legyen egy ilyen csapatom, erre most elértünk oda, hogy az egész szart se ér.
Nincs is olyan, hogy egy gyengébb csapaton a csapat miatt átgázoljak. Nincs ilyen. Nincs.
Mindenki pariban van mindenkivel.Szar ez
-
Kristof_94
nagyúr
Azért a végére szépen visszajött 1 gólra! Kár, hogy elcseszték az egész szezonját....
-
szabyka95
őstag
Haterek, kivetelesen szep focit jatszik tekkz, semmi tornado cross, nem megy beadasra, nincs bugus kapásgol stb
Kurt golja 2 kroketta + driven loves volt, az szép? -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #39293 üzenetére
Én nézem , de sajna a játékosok 80%-a ezt tolja mivel ezzel lesznek eredményesek 😏
De hajrá Kurt 😁
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #39293 üzenetére
Mi volt glitch? Az elastico?
-
Kristof_94
nagyúr
Nézi közülünk még valaki a közvetítést?
Ez a tekkz nagy glitch király... -
toxicjew
addikt
válasz
ShiberMonkey #39287 üzenetére
A match facts résznél nem satiroztad ki a neveket
-
ShiberMonkey
senior tag
Tegnapi 6-1 után ma 6 vereség zsinórba, nekem azt hiszem ennyi elég volt erre az évre, 4 hete megy ez zsinórba. Volt hogy 8-1 után 7 vereség ez így abnormális mind a nyerő mind a vesztő széria. 4-2-3-1ben 4-1-3-2ben, 4-1-4-1ben és most 4-1-2-1-2 szélesben is ugyan oda fog besorolni mint eddig. 4 hete ugyan annyi győzelmem volt egy rare gold teammel (wass, semedo, promes stb) mint amit a legutóbbi 3 WLen elértem TOTS kártyákkal. Volt olyan hoggy 5-3-2 ben játszottam egy Bundesliga csapattal ahol Szalai volt a csatár és 3mat lőtt 90es csapatnak a gyerek azonnal visszavágót akart ahol kikaptam 4:0ra mint a szemét. Ahaa hogyne. Arról nem is beszélve hogy abnormális dolgok történnek a pályán:
[link]Valamint a szokásos ellenfél hihetetlen helyzetkihasználása
-
szabyka95
őstag
amikor annyira pro vagy, hogy a jobb felso sarkot celzod, de a bal felsot lovod ki
ezt csak azert hogy latszodjon nem csak az ellenfelt tolja a gep
[link] -
Mrguba
őstag
Na ezt a FRED gyereket hol kene jatszatzni?
CDM-be 95 os de alacsony
-
Szigma70
addikt
Egymás után 3 meccsem szakadt meg. Nem az én oldalamon, de egyszer sem számolta be. Meg nem történt lett
Pedig egyszer nyerésre, egyszer egalra, egyszer meg hátrányban voltam.
Másnak rendben?
Egyébként is kevés az időm, erre még ezzel is elbasszák -
Kristof_94
nagyúr
Ma sorozatban nyertem öt meccset, erre kitől kell kikapni? Valami szarházitól, aki 4411(2)-ben jön, a 2 cm birthday Willian és Prime Hagi, majd a vége felé átállt valami 5 védősre, akkor már Mahrez is csatlakozott hozzájuk. A csatár pedig FS Foden volt, aki mindenkit lefejelve szerzett gólt.
Remélem szenved az ilyen.
-
Digestive
veterán
-
Edgar2621
őstag
válasz
Digestive #39273 üzenetére
Én ezt akkor most azonnal megszavazom az év kommentjének!!!
Minden apró ki betű a helyén van, és csak az jut eszembe róla hogy Szombathelyen sok a faszállítás... Szombathelyen sok a faszállítás.
Az első helyes megfejtő vendégem egy Fifa 19 nélküli szabadban sörrel a kézben napra -
MdewC
nagyúr
válasz
szabyka95 #39274 üzenetére
Az mi?
Digestive: hallod hazajöttem vidékre és nem hittem el, amikor több mint 10 fiatal fullos bullantót számoltam meg, ameddig levittem a kocsit a garázshoz. Há mondom mi történt itt az évek alatt?
Felnőtt egy generáció... többet kéne hazaugrani?
Guba: nem a kor a lényeg, ha vmi nem ok az nem ok.
Sok sikert nektek.
-
szabyka95
őstag
Tobbet sirtok ezen a jatekon mint anno a marichuyon
-
Digestive
veterán
Szerintem pina!
Bocsi! Csak Szabyka után szabadon! Nincs semmi köze a fórum alap gondolatához, de legalább OP!
-
MdewC
nagyúr
válasz
szabyka95 #39264 üzenetére
Nincs jobb dolgod mint itt trollkodni, meg itt kötekedni?
Mostanában te lettél itt a megmondóember? Minden második komment a tied.
Nem gond, nekem nem kell válaszolni.
Kíváncsi lennék kinek az újra regje vagy egyébként.
Amúgy meg állítólag a mobil net a menő nem a gigabit...
Plusz ha vki azt hiszi, hogy csak a neten múlik a game play az elég vakon van.
És továbbra sem a netemmel van a gond.
Szerk.: Krasinak gigabites netje van ugye, vmelyik videójában mutatja. Mondjuk Krasi 100x jobb mint én, nem azért, csak ő is rengeteget szenved. Erről ennyit.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK #39253 üzenetére
És tudod mi a legdurvább? Ugye a nagy fináléba, ami majd valamikor 1 hónap múlva lesz az október óta megszerzett pontok számítanak és ő ugye ki volt tiltva az összes versenyről. A jelenlegi eredménye alapján már rég a bejutók között kellene lennie. Ahhoz, hogy ott legyen a nagy fináléban meg kellene nyernie ezt a selejtezőt, nevetséges...
-
MdewC
nagyúr
válasz
#16514048 #39254 üzenetére
Pontosan.
ThebigK: +1
P0ty: tegnap este volt fullos.
Ma délben full lassú és delay volt, 100%-ban játszhatatlan.
Ezt a kettősséget nem értem.
Az összes ellenfél gyenge és verhető volt, csak a game minősége befolyásolta a dolgokat.
Tegnap este volt a csúcs az elmúlt 2 hónapban, hetek óta nem játszottam olyan jót.
-
p0ty
aktív tag
ezt a Mahrezes sbc-t se értem elsőnek azt hittem meg is kapjuk a Mahrezt, de csak 3 mondhatni gyenge pack
-
sz_abika
addikt
Elkepesztoen random matchmakingek vannak en még egy jót 12 meccs alatt nem játszottam. Vagy en nyerek, 2-3gollal, vagy kapura lövésem sincs 90perc alatt joforman.
Ja es biztos vagyok benne h a pszichológia egy jatekos többet ér mint maga a statok. Barmennyire is menő Eusebio, fekete egér a pályán, semmi extra. Ha elé kerül a labda olyan szituba anit ciki lenne kihagyni, azt belovi, de a sok nagy csoda amit hallottam az sehol sincs. Ha magia kell akkor továbbra is Musa a nyerő 🤠 -
Kristof_94
nagyúr
Mennyivel jobb lett volna Sanches...
-
Mrguba
őstag
Mi ez a szajbakurt sbc?
HOL VAN FRED? -
p0ty
aktív tag
ezen a hétvégén szorongat a játék nagyon, 4 meccsem volt amikor izzadtam totálisan, mind a 4 meccsen 20 kapura lövés 15 kaput eltaláló 2-3 kapufa simán vagy több, és 2x ugyan az a TOTS Alisson nálam 1et véd mellé gólt kap ellenfélnél meg 10+ teszem hozzá hogy nem csak vak lövöldözések hanem zöldre fejelek laposan lövök egyből kapásból lövök már minden de szorongat, 1x el is buktam de 3x szerencsére nyertem, most volt a 4. szorongatós 2 olyan tizit adott az ellenfélnek hogy vicc, de megnyertem 3-2re de esküszöm megizzadtam, 2x talált kaput 2 gólt én megint 20 kapura lövés 18 kaput eltaláló és 16 védés ugyan az a Alisson míg az enyém 0 védés.. de mintha mindenki drop backet játszana mert 4-5 játékos egyből vetődik a lövés elé,
MdewC írta hogy betudja passzolni, teljesen jogos nálam is mennek a bepasszok, de van hogy már azt is le autoblokkolja a játék..mikor már a passzomba ugranak bele, kicsit idegesítő dolog, de szerencsére eddig tudtam tartani magam mert 11W 1L, de mára elég nekem majd holnap délután meg este, hátha össze tudok kaparni egy jó eredményt -
törölt tag
válasz
Kristof_94 #39252 üzenetére
Hülyék is lennének egy ilyen versenyen nem azt játszani ami működik.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #39252 üzenetére
Az idei reszben minden korabbinal jobban igaz, hogy vagy szepen jatszol, vagy nyersz..gusztustalan sajnos
-
Kristof_94
nagyúr
Nézem Kurt mecsét és nevetséges az ellenfél mennyire a glitch-es dolgokra megy. Kick off, dekázós beívelés, emelt passz után a levegőben 25-ről eltalált kapás gól háttal, stb. Kurt és Megabit voltak akiket eddig normálisan láttam játszani, mondjuk nem sok meccset láttam. És ez egy ekkora eseményen. Erről szól a játék.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #39249 üzenetére
Minden szines, Op, Meta szutyok szar, amíg nem játszik a mi csapatunkban.
Milyen Reus?
Ugye-ugye.
)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #39247 üzenetére
Szép! A legnagyobb meta szutyok, remélem lesz Futties lapja is.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
forras2 #39245 üzenetére
Van néhány Stat, ami jóval lenyegesebb több másiknál. Ilyen a composure, reaction, agility, balance, strength, stamina es persze mindenek előtt a pace. Talán ezek a legfontosabbak poszttol függetlenül.
Jesus esetében az attacking position, agility/balance, reaction, composure Jobb rashfordnal.
Ennél a résznél lényeges kitérni a chemistry lapokra. Megfelelő chemistry lappal (Jesus esetében a pacet növelve) előbbiből értékesebb, használhatóbb támadót tudsz faragni Rashfordnal.Deulofeu esetében (bár most a helyére inkább Lucast mondanám):
Szelsorol beszélünk. Futnia kell. Gyorsan. Ha Shaquiri kap egy Hunter lapot lesz ugyan tempója, de nem fogunk egy alap esetben 1k coinos lapra rátenni egy 5ks chem lapot. Catalyst talan meg alternatíva lehetne, de az nem emeli meg a lövő statokay, ami szelsonek azért jól jön. Míg a másik kettőnél helyen van a pace es egy deadeye lappal megfelelő passz és lövő statokay kapunk a már meglevő sebesség és Jo dribbling mellé.
Henderson/Oxlade esetében ugyanez a helyzet. Utóbbinak remek sebessége van és a többi statot tudod boostolni egy 200coinos chem lappal. És Henderson igazabol nem lenne elég gyors semmilyen chem lappal sem. -
sz_abika
addikt
Ez az EOAE Torres az uj Ibra? Zsinorban 5 mecssen jött ellenen, nem kevés gólt termelve. Fasznak kellett Eusebio, ha tizedannyibol lehozhato a szintje?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
forras2 #39238 üzenetére
Pickfordot csereld a kapuból egy min 190, de inkább 195+ magas kapusra.
A jobb oldali cb kuka, padrol a bartra pl jobb nala.
Henderson kuka, tedd be oxlade-chamberlaint helyette.
Shaqri kuka, tedd be deulofeut helyette.
Rashford Nem rossz, de a padon ücsörgő Jesus még jobb.Ja és ez a csapat ellenfélnek ilyenkor átlag. Teljesen. Nem lóg ki felfelé.
-
p0ty
aktív tag
nyomtam egy bemelegítő meccset ma aztán bele kezdtem a WL-be első meccsen jött is az izzadás, 90 percet lenyomtuk úgy hogy a srác 1x lőtt kapura akkor is kilőtte a lelátóra majd a 120. illetve a 123. percben lőttem 2 gólt, de persze ő szerezte meg a vezetést a 96. percben, gondoltam csinálok róla képet hogy mik voltak a statisztikák, valamint 16 védése volt a kapusának, szögletnél vagy 4x fejeltem zöldet meg lőttem kb 4 kapufát is
már a 115. percben temettem mindent, de a Lozanot örülök hogy még ma megcsináltam mert ő hozta a győztes gólt -
marcess
senior tag
válasz
forras2 #39238 üzenetére
Gyakorlatilag olyan későn kezdted a fifát, hogy kimaradtál egy olyan promoból ami 12 ilyen kék lapot adott. Ez egyenlő tudás mellett olyan különbség lehet amit te most átélsz, ha a game nem támaszt nagyon meg, akkor igazából esélyed sincs. Igazából ennek kellene lennie a különbségnek futban. Ha rám hallgatsz és komolyan veszed, akkor hagyd a pi*sába a futot ebben a játékban, már lekéstél a javáról. Menj át online seasonbe, ott egyenlő esélyekkel indul mindenki, ott gyakorolj, majd a 20-ban a legelején belekezdesz a futba.
-
MdewC
nagyúr
Tegnap tök vállalható gyors game 12/10.
Ma lassú, késős és nulla. Borzalom.
Ha ezt a kettősséget érteném... szánalmas, hogy az ea nem bír egyforma körülményeket teremteni.
Ez azért elég bicska nyitogató.
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94 #39236 üzenetére
Mert vasárnap pihen az EA Sports és nem tudták volna kiadni az sbct
-
Mrguba
őstag
Ha pl FRED nyeri a futtiest akkor mikor johet az sbc je?
-
forras2
őstag
Mi történik akkor, ha a skill pontom lecsökken 0-ra?
-
sz_abika
addikt
Mena helyett megeri, Lozi?
En nem vagyok nagy krokis a +1 csillagon tul meg semmit nen ad hozzá a mexikói... Sőt.. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Csokipuding8 #39220 üzenetére
Szerintem nálam a gép a ludas, holnap megpróbálom valahogy csökkenteni a hőt, hátha...
-
MdewC
nagyúr
Srácok.
Ilyen free to play, ami most van (be tudok menni a 16-osra, lehet passzolni és blokk nélkül lőni), nem hetek, hanem hónapok óta nem volt.
Check it.
-
forras2
őstag
Megvettem a sima gold pickfordot, de ez 1 állat.
Szinte mindent fog -
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94 #39218 üzenetére
Nekem ma volt először olyan, h több másodpercre beakad, aztán gyorsított felvétel. Épp h nem kaptam csak gólt belőle. De előtte sosem volt még, ilyne intervallumban legalábbis. 4-2n állok am, a két vesztes meccsről én léptem ki mert rommá vert addig is az ellen.. nem húztam az időnket inkább. De egy 22 millás csapat ellen marha jó meccset toltam. Fel is vettem a második félidőt, akkor kaptam észbe h megörökítem. Holnap lehet feltöltöm, van benne puskás gól is, meg a másik véglet is... nem is értettem h nem lép ki azután
-
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94 #39218 üzenetére
nekem a mai 6 meccsen nem volt lagg szerencsére, 5-1ben vagyok, 1 vereség olyan volt ugyan az a kapus TOTS Alisson, nekem 3mat védett ellenfélnek 10 felett, 4-3 az ellenfélnek nekem volt 20 kapura lövés neki volt 8, és ha döntetlen volt akkor egyből minden összejött neki ha vezetett akkor semmit se tudott csinálni és 2en vetődtek a labda elé már a 20. percben éreztem hogy nem nyerhetek, 2 perc hosszabbítás és 93:10kor kaptam gólt
de megszoktam már hogy az első 5 meccset idén 1x tudtam lehozni hibátlanul, 1x mindig kikapok az első 5 meccs alatt, 1x egyik srác kilépett 0-0nál, félóra alatt nyomtam le 4 wint, mert kilépkednek, de hogy 0-0nál kilépjen és nekem mintha meg se történne úgy könyveli el ez undorító
-
Kristof_94
nagyúr
-
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94 #39216 üzenetére
talán annyi nyugtathat hogy vasárnap játszik mindenki nagyobb esélyed van arra hogy gyengét kapsz, igaz akkor is tudja tolni az ellenfelet a játék, de szerintem vasárnap délutántól hajnalig a legkönnyebb, ha mondható könnyűnek, idegeskedni meg tényleg felesleges már, tudom könnyű írni, mert nekem is elmegy a kedvem ha ellenem van a gép de sajnos az idei fifában ez egész évben érezhető
-
Kristof_94
nagyúr
2 győzelem 2 vereség, rohadt szánalom, Felipe Anderson a lényeg, még júliusban is, na meg a kis Salah. Nehogy véletlenül ne tolja 1 percig az EA, az micsoda gyűlöletkeltő dolog lenne már!
Az Ibra - TOTS Reus - TOTS Aouar - PIM Socrates négyes nem tud átmenni 84-es Sanchezen, miért is tudna... Két akkora kamu tizivel kaptam ki, hogy legszívesebben földhöz b*sztam volna a kontrollert. Mára ennyi, de nem is igazán tudom megéri-e holnap és vasárnap folytatni. Minek, ha ilyen ellenfelek ellen sem nyerek? -
Digestive
veterán
Óóó Szigma kolléga! Ha most meglenne az egész éves Guardado gyűjteményed...
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #39209 üzenetére
Nekem ott 10ből nem jött senki, így a legutolsó 86os Sokratist meghagytam aztán jóvan az
-
Zimmi91
addikt
Simán megéri megcsinálni most a MM-t, nekem az összesbe színes játékos volt igaz mindegyik quicksell áron megy, de akkor is 20k/ csomag, volt amibe 2 is volt
Szal az 5 csomagból 120-130k coin simán bejött, ha még vmi nagyobb is lett vna akkor meg még jobb -
sz_abika
addikt
Akárhogyan is csavarom, Mertens nem lesz 10 chemen sehogy, igaz?
DaCosta és Sterling is 7 mellette a legjobb esetben is.
-
Aguinaga
őstag
Ma este 7-től lesz valami változás a nyitható kártyák tekintetében? Mondjuk TOTSokat vagy hasonlókat lehet nyitni?
-
Digestive
veterán
válasz
Csokipuding8 #39197 üzenetére
Na és a driven shot... 😍
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest