Új hozzászólás Aktív témák

  • s0p0q0r

    aktív tag

    válasz forras2 #39245 üzenetére

    Van néhány Stat, ami jóval lenyegesebb több másiknál. Ilyen a composure, reaction, agility, balance, strength, stamina es persze mindenek előtt a pace. Talán ezek a legfontosabbak poszttol függetlenül.
    Jesus esetében az attacking position, agility/balance, reaction, composure Jobb rashfordnal.
    Ennél a résznél lényeges kitérni a chemistry lapokra. Megfelelő chemistry lappal (Jesus esetében a pacet növelve) előbbiből értékesebb, használhatóbb támadót tudsz faragni Rashfordnal.

    Deulofeu esetében (bár most a helyére inkább Lucast mondanám):
    Szelsorol beszélünk. Futnia kell. Gyorsan. Ha Shaquiri kap egy Hunter lapot lesz ugyan tempója, de nem fogunk egy alap esetben 1k coinos lapra rátenni egy 5ks chem lapot. Catalyst talan meg alternatíva lehetne, de az nem emeli meg a lövő statokay, ami szelsonek azért jól jön. Míg a másik kettőnél helyen van a pace es egy deadeye lappal megfelelő passz és lövő statokay kapunk a már meglevő sebesség és Jo dribbling mellé.
    Henderson/Oxlade esetében ugyanez a helyzet. Utóbbinak remek sebessége van és a többi statot tudod boostolni egy 200coinos chem lappal. És Henderson igazabol nem lenne elég gyors semmilyen chem lappal sem.

Új hozzászólás Aktív témák