Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
Ment is piacra a francia, de most 3x is megneztem az arat Tanultam Sancho eladasabol...
Kozepso vagy prime Nedved? Baby Eusebio is erkezik ha elmegy mindenki akit kiraktam eladasra...Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #38439 üzenetére
+1
Csak most olyan üres a klub, hogy 30kt se tudok rááldozni a maradék 2 lapért ami kellene a ratinghez.
PSN: xszabikax
-
Readonly2
tag
Mennyi WL lesz még? Mik lesznek majd a pickek? Tudja valaki?
-
sz_abika
addikt
válasz Fifaisshit #38458 üzenetére
Olyan félelmetes volt nálam, hogy 200 meccs után ment Gullit SBCbe
PSN: xszabikax
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #38458 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek, alig várom hogy megmutassa Maldininek, Vieiranak és Virgilnek
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #38460 üzenetére
Úgy tudom, hogy TOTS lapok lesznek a pickekben, hogy valamennyire ösztönözzék még a népet a hétvégi idegösszeroppanásokra.
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #38460 üzenetére
Bronz totwbol lehet majd pickelni
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #38469 üzenetére
Vagy best of TOTW. Vagy egy adott hónap legjobb lapjai mindenfélét beleértve: totw, motm, hero, BL lapok, stb.
-
p0ty
aktív tag
remélem akkor a héten kitudom rakni az Eusebio SBC-t mert ha nem lesznek if-ek akkor megborulok, mert drágák lesznek, így se olcsóak már
-
p0ty
aktív tag
válasz Kristof_94 #38475 üzenetére
hát nekem mind1 mit adnak ki ha nem pickelek semmit legyen coinom az SBC-re mert ha nem lesz akkor megborulok
-
thebigK
addikt
Megint sorozatban bukom a meccseket, 2100 pontrol 1900...azaz. neymarral kapasbol ollozta be hattal 30 meterrol, udv a valos fociban
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Szigma70
addikt
Ps plusz havi ingyenes a PES19
Lehet nyomatni
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
arpo04
őstag
Lesz... tesztelik a 20-as dolgokat. Ez meg esszeru is lenne mivel nincs ptr server. EA-tol minden kitelik amin penzt sporolnak es tobb marad.
Na szoval kozepso Nedvedet nezegettem es csak Fifaisshit mondta a prime lapjat. Max kiprobalom mind kettot.Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Kristof_94
nagyúr
Érkezett egy tots moments Paulinho. Hiánypótló lap.
-
akooos
veterán
Nyitottam 2 ultimate packet. Az egyikben Sommer a legjobb, a másik kéken csillant. Kuhn... 85-ös RB a német 3-ból.
Money well spent
-
Z'Z"
őstag
válasz KaksziLajos #38494 üzenetére
Még várok egy válaszra, utána kiírom a végeredményt.
-
Digestive
veterán
Ez olyan izgi, mint az Oscar-díj átadó!
-
Z'Z"
őstag
Ezennel kihirdetem a végeredményt:
MdewC: 26 szavazat
LedyGyuszi:21 szavazat
Z'Z": 5 szavazat
Edgar2621: 3 szavazat
Kristof_94: 3 szavazat
Stylerr: 1 szavazat
thebigK: 1 szavazatÖsszesen 30 fő szavazott.
Gratulálunk a két új Topikgazdának.
Illetve köszönjük azoknak, akik leadták a szavazataikat.Ui.: Amennyiben igény van arra, hogy a teljes szavazói adatbázist megosszam, akkor kérem adjátok a beleegyezéseteket.
Az esetleges félreértések és viták elkerülése végett.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest