Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
-
p0ty
aktív tag
sose voltam még ilyen elégedett a pickkel, de Havertz Alisson, Havertz lesz így Eusebio helyett (pont tegnap álmodoztam róla hogy mi jó lenne kinyitni) Alisson is mehet OTW Alisson helyére, igaz a 2db 100k csomag nem adott WO-t de az már nem érdekelt
-
Edgar2621
őstag
Sok sikert kívánok a két új topicgazdának és köszönöm szépen a szavazatokat.
MdewC és LedyGyuszi: továbbra is áll az ajánlatom, ha szóltok szívesen segítek Nektek a feladatokban.XO: Gollami26
-
thebigK
addikt
Ide Sancho es Alisson. Meh.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #38552 üzenetére
Na szép...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz thebigK #38555 üzenetére
Sancho nagyon OP!
Közben nyitom az utolsó csomagot, egy rare megát, walkout, kék... Mondom biztos rotw, megjelenik a francia zászló, ST, erre előbukkan a 86-os faszi.... Kaptam egy mini szívrohamot.
Pedig már a kezemben éreztem azt a 3,8 millió zsetont.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
Nekem jött egy (95) Kimmich és egy gyatra (88) Soucek.....
Annyira nem vagyok elégedett, de járhattam volna rosszabbul is.. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #38560 üzenetére
Gratula!
-
Zimmi91
addikt
válasz Fifaisshit #38560 üzenetére
Még hogy Kristóf pikkeli Bappét
Grat!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #38561 üzenetére
Kossz mindnekinek
most varoalhatom at a csapatot es auba mehet mert lacazette marad akkor ektarsnak ...Bar most jon majd a garantalt tots ott sarabia lesz tuti
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Grat Kristóf, Patrik
Én nem WL-eztem hétvégén, na de nem baj, minek ide Reus, Mbappe, ha ott van Josef Martinez
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
arpo04
őstag
válasz Fifaisshit #38563 üzenetére
Grat! Nem panaszkodhattok Kristoffal... Majd talan jovore megsajnal az EA es dob valami ertekeset. Iconnal mar megdobott, igaz nem a legjobbal. De a picinek is orulni kell.
Kozepso Nedved, hat nem dobtam magam hasra. Egy tots Sancho vagy Muriell is jobb nala. Meg adok Pavelnek par meccset aztan megy piacra.Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
dracox
addikt
-
p0ty
aktív tag
TOTS Militaot használ valaki? milyen lap?
melyik lenne a jobb?
Telles - Militao mind2 tots
Ferland Mendy - Laporte mind2 tots -
dejvid8
őstag
Mendy nagyon jó, Telles jó.
Militao nagyon jó, Laporte nem rossz, de kicsit nekem lassú már a játék ezen szakaszán.
Mendy-Militao lenne a legjobb, de nyilván chem miatt nem lehet, úgyhogy Telles-Militaot mondanék.[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
thebigK
addikt
Na elkeszult Figo, nagyon kivancsi leszek ra, CAMnak.fogom hasznalni
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
p0ty
aktív tag
válasz dejvid8 #38570 üzenetére
én is így vagyok ezekkel hogy a Mendy és Militao isteni duo lenne de chem nem megoldható a militaonak csak 8ason azt meg nem szeretném meg kellene még rá akkor coin is, remélem eltudok csípni olcsón 1 Militaot akkor
thebigK remélem nálam is a legjobb lesz
Edgar2621 az a baj se coin se chem nem lenne, pedig ha megtudnám oldani fix ez a választás lenneköszi a válaszokat!
-
KaksziLajos
senior tag
Alisson, Sancho. Sancho jött a az SBC-ből is...
Van már egy Edersonom... Jó a humora az ÍÉ-nek... -
thebigK
addikt
válasz etaclan1984 #38573 üzenetére
Csak szerettem volna egy ikont, o fert bele, ennyi, jatek vegen mar nem erdekelnek az ar/ertek aranyok
-
Kristof_94
nagyúr
Kíváncsi vagyok holnap lesz-e valami promo vagy bármi érdekes.
A WL-ben elvileg maradnak a TOTS lapok, de a nagy ligákból lehet majd pikkelni, a kicsik kimaradnak, ha igazak a pletykák...
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #38576 üzenetére
Gondolom látják, hogy rohamosan zuhan a játék népszerűsége és a felhasználói bázis fele már letette Így azért meg lehet tartani az embereket.
Képzeld el, hogy Gold3 pickben ezt a 2x3 lehetőséget dobja fel:
Messi, Aubameyang, Mbappe
CR, Hazard, Da CostaEzzel meg lehet fogni a játékosokat azért, hogy tolják a wl-t.
-
p0ty
aktív tag
válasz Kristof_94 #38576 üzenetére
kíváncsi leszek rá mert ha a 6 nagy ligából akkor nagyon sok tots lehetőség lesz, gondolom az összeset nem pedig csak mindből 4-5 játékost
-
p0ty
aktív tag
válasz Zimmi91 #38579 üzenetére
hát az egyértelmű hogy nem kap mindenki Roncát meg ilyeneket, de ha kitalálja az EA hogy 4-5 hétig akkor ezek lesznek a rewardok és a 2. WL után a szokásos embereket adja fel és mind duplicate lesz, na az lesz majd csodás érzés
mert icon SBC-be nagyon nem fogja tudni belepakolni az aki még játszani fog mert az if-ek majd drágábbak lesznek kb mint a tots-ok mivel nem lesznek elvileg if-ek, kíváncsi leszek mi lesz a koncepció[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
válasz etaclan1984 #38581 üzenetére
ez gondolom egyszeri sbc lesz, nem pedig tobbszori megvasarolhato pakk ?
-
Zimmi91
addikt
válasz etaclan1984 #38584 üzenetére
Akartam is mondani, hogy milyen követelménye lesz 11 garantált TOTS játékosnak 99 és 100as chemy ?!
De, aztán én is gondoltam, hogy WL reward lesz
" Just remember Manchester is RED! "
-
szabyka95
őstag
válasz etaclan1984 #38584 üzenetére
jaa, ez a top 100 asoknak, ilyen nem erint
-
sz_abika
addikt
És akkor csodálkoznak, hogy a gazdag tovább gazdagszik és csak nyílik az olló a gold1 és elite3asok között miközben ekkora reward gap lesz megint.
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Btw. Ikon SBCk közül a Blanc (0.9m) -Desailly (1.2m) - Maldini (1.9m) árkülönbözet validálható? Avagy az árcetli az hűen tükröző, hogy melyik mit tud?
PSN: xszabikax
-
arpo04
őstag
válasz sz_abika #38590 üzenetére
Egyszeruen kikuszobolheto az ilyen, csak a wl besorolast kell megvaltoztatni. Ha van personal rating es minden resetnel viszed tovabb nem kapsz top 100-bol senkit. Mindig a te szintedhez megfelelo ellenfel jon. Viszont ott sokszor kapnad ugyan azt, ami nem tetszene a top 100 jatekosoknak. Bar mashol ez bevett gyakorlat, akkor se problemaztam mikor 10 meccs alatt 4x ugyan azok jottek...
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
sz_abika
addikt
-
etaclan1984
őstag
válasz Fifaisshit #38596 üzenetére
De Ligt és Militao nem egy kategória. De Ligt-hez hasonló rengeteg CB van (VVD, Varane, Koulibaly, Maldini, Laporte, Blanc, Desailly, Tah, Ferdinand). De olyan aki még annyira fordulékony és agilis is mellé csak toty Ramos és FS/tots Militao.
-
poolzee
tag
Sziasztok!
TOTS CAN cdm-be vállalható? (aki használta UCL Live Fabinhot -hozzá képest nagy visszalépés?)
poolzee
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest