Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
-
gabigyerek
senior tag
Vieria miatt kicsit kiürült a klubb, meg már amúgy is fun faktor van, ezért ezzel az összeállítással nyomtam pár meccset tegnap. 5/5 win div3 ban.
https://www.futbin.com/19/squad/8821994
Tapasztalat
Willian egész jól véd, a magassága problémás néha, de megoldotta.
Aztán inkább ibrát tettem kapuba, na ő ott is állat volt.Musa bal bekkben kb 0 chemen megoldotta. Fejjel itt is voltak gondok, de követni elég kb a szélen.
Akiben csalódtam az Gomez. CB pozícióban játszattam 2 meccsen és hát nem győzött meg. Szerencsére nem jött sok beívelés, így nem volt nagy gond, de Ramos azért egy fokkal jobb.
Tervezem összeteszek egy ilyen csapatot a WL-re, azt irány a megszokott gold 3-2.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Fifaisshit
őstag
válasz LedyGyuszi #38651 üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #38653 üzenetére
Kimmichet nem próbáltam, Da Costa a jobb hátvédem a 84es swap lapja óta
XONE: LedyGyusziHU
-
toxicjew
addikt
Sajnos a 3 verzióból csak 1 megvalósíthato ezért nehéz eldonteni hogy kit cserélek le.
Can witselre
Van basten gomezre és akkor eusebio megy csatarba
Van basten crre. -
Aguinaga
őstag
-
dejvid8
őstag
válasz gabigyerek #38652 üzenetére
WTF
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Lori82
senior tag
Tegnap este nagy reményekkel nyitottam ki a wl rewardot . Gold 3 lett és egy óriási pofára esés. Kiszúrták a szemem ezek a rohadékok egy Pro ligással. A másik csomagban még rosszabbak voltak,a legmagasabb összpontszámút választottam valami cseh csóka Jól felkúrtam magam,majd bosszúból megcsináltam a TOTS Ultimate SBC-t abból legalább jött egy Quagliarela. Aztán kinyitottam még vagy 5-6 50k- 100k-s csomagot,a legjobb egy Démbélé. Nem tudom mi a szar van ,de mostanában nagyon rosszakat dobál. Rare players pakkokban 82-es a legjobb Van visszatérő játékos is aki már az agyamra megy : a japán Kagawa. Az előző 15 nyitásomból szerintem 5ször kinyitottam
-
Kristof_94
nagyúr
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #38662 üzenetére
Azt írták szerdán fogják twitteren elmondani az új rewardokat.
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #38662 üzenetére
Eleg a gold3
De nagy a pofam igy ev vegen egy huzassal mi
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #38663 üzenetére
Szerdán? Akkor b*sszák meg.
7-2 eddig, de egy trágyadomb, szánalmas fos.
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #38667 üzenetére
12/5 fos szarhalmaz...
93-94 eseket dobal -
dvtkfan
senior tag
Tudom, hogy még messze, de azért megkérdezem, hogy valaki nézte e már, hogy miként éri meg a legjobban negrendelni a Fifa20-at xbox-ra?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
v-man
őstag
válasz dvtkfan #38670 üzenetére
Én nézegettem, és a szingapúri rokon már nem adja 😣 Drágább is az ottani Store, +ajándék kártya is többe van mint tavaly, majdnem ugyanannyi jön ki mint simán itthon véve. Így egyelőre hagytam is.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Tajték
senior tag
Járt már így valaki?
A meccs elején egyszer csak elment a kép és erre váltott, a csapatom irányítását átvette a gép és gép vs gép játszott 70 percen keresztül, én csak a kapust tudtam irányítani.
Vicc....
-
szabyka95
őstag
válasz KaksziLajos #38678 üzenetére
Jott egy 95 os torres, nagyon olcsó, s meg használható is...
Sbcbe[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
sikerült a Militao - Alexander Arnold párost megvenni be is mentem 1 WL meccsre és 10 percig tartott, igaz hogy nem miattuk mert Havertz bombázott zölddel, valamint Sancho sunyi lapos lövéssel, de várom a holnapi WL-t (kicsit tartok is ettől hogy várom ) viszont ez a Havertz eddig meglep, 3 meccs alatt 4 gól, és ebből 2x 10. percben kiléptek mert vezettem 2-0ra gyilkos az a balos
Más
ha jól láttam 5 nap múlva Futties, arról ki mit tud? tavaly láttam a lapokat de akkor már a VB móddal nyomultam elengedtem az UT-t[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Jön a Futties...
-
-
Sasa22
tag
TOTS Cavanit pickkeltem 2 hete, hihetetlen a pali, fejjel verhetetlen...60-70. perc környèkèn àll be, ès majdnem megvan a gól/meccs mutatòja.
Màr azon gondolkodom, hogy àtveszi CR helyèt a kezdőben.. -
akooos
veterán
Láttátok amúgy, hogy berakták weeklybe azt amivel eddig itt poénkodtunk? Nyerj 3 online single meccset CSAK KAPUSOKKAL
-
Bohus84
tag
Sokadjára olvasom itt, hogy ezekkel az online single meccsekkel szenvednek többen. Nekem a mostani kb 5 perc alatt lett meg. Legyen meg a követelmény, ami most pl 11 kapus. Csapat névnek adjátok, hogy Home Win. Meccs indít. Én csak akkor kezdem el ha az ellen csapatneve is ugyan ez. Ha engem sorsol otthonra akkor ő rúg öngólt és kilép. Ha fordítva akkor én rugók öngólt és kilépek lényeg h egy íratlan megegyezés szerint a haza csapat nyer. Így mindenkinek gyorsan megvan. Mióta vannak ezek a feladatok egy meccset nem játszottam a 3. percnél tovább. Van hogy többször idegembe sorsol akkor oda-adom a gyozelmet és megyek tovább. De így is előbb megvan mint végig játszani.
-
Szigma70
addikt
Nagyon meleg a pite ebben a WL ben.
Még mindig meg tud lepni ez a szar.
Lassan fel kell fedezni egy új dimenziót, mert ilyen lent már semmi sincs. Talán a pokol.
Igen, ez helytálló, aki játszik, az ott érzi magát az tutiMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
thebigK
addikt
Az utolso meccsemen egy 81es csapat szopatott le. Es nem, nem jatszott jol, csak szimplan dinamic difficulty. Aki elhiszi, hogy nincs benn, az egy cimeres barom
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest