Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
24 winnel sikerült befejeznem a WL-t ami számomra új rekord a karrierem során mert 23mat elértem már sokszor de 24 még sose volt (igaz PC) de részben szomorú is vagyok mert volt 2 meccsem amikor mindent megtettem és nem volt elég semmire mert kikaptam pedig ha ott csak 1et nyerek már elite 2
látszik a csapaton a közel 3 millás upgrade egyből jött az új rekord, az utolsó 4 meccsemen csodálkoztam mert iszonyatosan jó volt a játék ott tényleg lenyomtam 3 meccset 2 win lett belőle de minden úgy volt ahogy akartam nem is értettem, 15től kb olyan 18 meccs között volt számomra halálos vagyis ott olyanok történtek amiket láttam itt is videón hogy hatalmas luft akkor minden az ellenfelem elé pattant de még ott is csak 1x buktam szerencsére, lehet az volt ami lendületet adott és sikerült a 24 win, és még 1 rekordot sikerült felállítanom, nem kaptam ki az első 5 meccs alatt, nálam fixen az első 5 meccs alatt eddig 1x mindig kikaptam nem volt olyan hogy nem de most 9w után jött az első lose
kíváncsi leszek ki lesz a 2 TOTS player aki kinyitok mostani árak szerint ha a 2 legolcsóbbat nyitom akkor 260k ami lesz plusz 70fix coin, gondolom a játékosoknak azért esni fog az áruk a sok TOTS csomag miatt tehát szerintem az a úgy mond "legrosszabb" 260 csak 200 lesz de akkor is 270 + div1 80k elég szép összeg lenne, kíváncsian várom kit nyitok, valamint a pickre kíváncsi leszek hogy lesz mert sok mindent hallottam már
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest