Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokipuding8

tag

válasz Santana01 #31912 üzenetére

Szerintem jó döntés. Buzi egy függőség ez, és kajak erő kell h letedd. Mert elvégre csak egy szórakozási forma, kikapcsolódni szeretnénk. Ki többet ki kevesebbet, egyéni ízlés és körülmények. És nehezen akarjuk elfogadni, hogy ez ennyire bonyolult... mármint hogy összerakják konstansra, játszhatóra, mindig... ennyire bonyolult lenne?!! Ne bassza már meg h egy kurva meccset nem tudok lejátszani kompromisszumok nélkül.

Én is letettem már többször, legutóbb a konzolt is elcsomagoltam, h véletlenül se essek kísértésbe. Aztán egy baráti összejövetel kapcsán kénytelen voltam előbányászni, és hát rákaptam megint utána. De minek..?! A legjobbak is többet szidják idén a játékot mint eddig bármikor.
    És valóban. Ha a genyó, hektikus gameplay felett szemet is tud hunyni valaki, heti rendszerességgel van szerverleállás, vagy legalább letiltva a meccselés, mint most is. Ez így már nem szórakozás. Mert belénkverték a kisördögöt, és lassan aggódva ülünk le h vajon tudunk e egyáltalán játszani egyet. Ez így régen rossz. És tegyétek a kezeteket a szívetekre: a legtöbben mindezek ellenére is űzitek, hajtjátok, saját magatoktól undorodva már sokszor, mert csak a panasz ömlik.... teljesen jogosan persze. Ugyanez van bennem is, csak én hányok magamtól mint említettem, hogy csak a fost tudom írni.
    De na, le is lehet rakni ezt a szart.

Ha megfogadsz egy tanácsot, és már ide jutottál, akkor hagyd a picsába az egészet, ne csak az onlinet. Főleg ha törölted a klubodat. Az tényleg a legmerészebb húzás volt, mert totál nullán vagy.

Elnézést a színezékszavakért :)

Ui: na megnézem lehet e már tolni ;] ;]

Új hozzászólás Aktív témák