Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Ibarbo-Rossi Doumbia-Sau párossal hasítok jelenleg, kérlek szépen tudom én mitől döglik a légy
Sau-t váltanám le, néha ügyetlen viszont sima Higu nem vált be teljesen, nem rossz, de nem is az a kiemelkedő, azt a szintet Sau is hozza ez a Vargas ilyen béna játékossal még nem találkoztam eddig, igaz vagy 3-4 meccset toltam vele csak
#25937) Azog the Orc: Giovinco nálam CAM csatárba szerintem gyenge lenne néha így is elnyomják középen, de Callejónnal együtt hatalmasat alkotnak nálam felváltva abban a pozícióban így ő kiesik, Palacio már volt nálam próbameccsen ha jól rémlik ő sem vált be, Tévezt kipróbálom majd
egy olasz ST lenne aki kérnék ennyi. Személy szerint (bár ezzel magamat cáfolom meg) Vargas többet ér, mint 40k ezért gondoltam játékos+pénzre, neked meg úgy is futi ahogy látom annyira nem vág földhöz az a pár ezer coin#25940) Azog the Orc: azért mondom, hogy hétvége, még pár meccset adnék neki csak így hét közben nincs ingerenciám fifazni, csak gondoltam felvetem előre az ötletet mennyire vagy vevő rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest