Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
tigomigocika #25101 üzenetére
Én mondhatni hosszú idő (16 év) kihagyás után kezdtem el ismét Fifázni. Az alap mozdulatok begyakorlása után a Barcát választottam, azzal feljutottam (online szezon) 5. osztályig. Aztán ott 5-6 szezon stagnálás, majd a reálra váltva 2. osztályig meneteltem, tök simán! Ott stagnálás, majd irány a 7. osztály. Szezononként 1-1 meccset tudtam nyerni, a csapat mintha a pályán se lett volna, ha volt is pattant a labda tőlem, 1vs1 kapusba rúgtam, vagy mellé. Próbáltam csapatváltással (PSG, Juve, Athletico, stb.) de nem segített, csak veszítettem.
A minap mikor itt kértem segítséget taktikát váltottam, majd csapatot (ismét a Barca), végre megint elkezdett szórakoztatni a játék. Nem azt mondom voltak vesztes mérkőzéseim, de azt elfogadom, ha van egy 4-2-3 -as statisztikám és azért nem jutok felsőbb osztályba. Azt viszont nem, hogy 5. osztályban kupagyőztes vagyok, kövi osztályban meg egyet sem tudok nyerni.
Szumma szummárum, javaslom, hogy Te is válts csapatot, vagy legalábbis formációt, taktikát. Tényleg, legalább annyiban segít, hogyha nem is nyersz, de legalább nem bagatel gólokat kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest