Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Ti most hányadik osztályban vagytok? Csak hogy kapjon egy UP!-ot a topic
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Nyitottam egy fekete Thiago Alcantarat 71 ezerért ment el.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz juve34212 #20 üzenetére
hát ez a pech az egészben. Hiszen a Live (nekem 360 van de gondolonom Oneon is profilfüggő.) Tehát ahhoz kell majd egy új Live. tessék itt kérdezd meg, itt több ember van a topicban : fifa fórum Itt jobban ki tudnak segíteni, mert nekem csak 360om van, és nincs ilyen problémám.
-
ted_mosby
senior tag
-
juve34212
csendes tag
Kösz... de gondolod, hogy ha ilyen egyszerű lenne, akkor írnék ide... kb. két hónapja sz*rakodok vele.Nem kér új 'kérdés-választ'. Angolul valami olyat rotyog, hogy egy hitelesített konzolon jelentkezzek be újra... de könyörgöm... 160E-ért vettem ezt a ONE.t... ne b**sza már, hogy nem eredeti...
de azért köszi... -
juve34212
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy tudok "visszakerülni" a FUT-ba?
Az XBOX360 ONE konzol-váltáskor a ONE-ban rendesen elku***tam a "mi-a-macskád-neve" biztonsági kódot... azóta nem tudok csatlakozni a Ultimate Team-hez...
"Your FUT account currently locked"... kösssz...szerintetek?
köszi... előre is!
-juve-
-
clizer
tag
Eladó coins, 2100 Ft/100.000. Pü-ben lehet érdeklődni
-
ted_mosby
senior tag
Most lőtt gólóm. Hát nem gyönyörű?
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
válasz Iceman17881 #12 üzenetére
Hát szerintem ezt az EA szúrta el Ezzel nem is igen tudsz mit kezdeni, nyomhatod régebbi frissítéssel vagy tehetségek nélkül. MEgoldást én nem tudok rá, dfe talán valaki más a fórumon, de nem hiszem hogy megoldható. De tulajdonképpen mi is a kérdés? Hát engem is idegesített, de inkább online nyomom ott nincs ilyen problémám az Ultimate Team-ben.
-
Iceman17881
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy egyes fiatalok esetében mint pl. Leandro Paredes(Boca J.) vagy Toni Sanabria (Barca b)miért van az, hogy az alapértelmezett keretekben benne vannak, míg a legújabb letölthető keretekből már kimaradnak, és sehol sem találni őket bárhol nézem. Ez azért fontos mert karriert akarok kezdeni azonban friss csapatokkal viszont velük is terveznék. És akkor valószínű hogy nem ők az egyetlenek akiket így nem tudnék elérni. (Xboxon tolom)
-
ted_mosby
senior tag
Valaki nem tud linkelni olyan videót , mely által ellesek pár kereskedelmi taktikát? A 13ban jól tudtam kereskedni, de ebben már nem tudok, plusz most kihagytam 2 hónapot :/
-
ted_mosby
senior tag
Kedd körül érkezik a Live, így újra visszaülök a nyeregbe egy hónap kihagyás után Valaki majd jön egy két meccsre, vagy Co_op idényre?
[ Szerkesztve ]
-
clizer
tag
Sziasztok! Van eladó zsetonom 4 millióig! Érdeklődni privátban.
-
Sz7Cs
aktív tag
1 millió coins eladó fix. 35.000 Ft !
-
ted_mosby
senior tag
Szép csapatok A Buli kb. mennyit kóstált?
-----------------------------------------------------------------------
Ki jöttek az új csomagok melyben állítólag nagyobb eséllyel találod meg Christian Vieri-t. Na persze Én a múltkor 25k-s pakk szerencsétlenségem óta nem igen nyitok pakkokat. Ez tegnapelőtt volt.
-
ted_mosby
senior tag
4. Osztály.
Áttértem egy izmosabb csapatra. Didier Drogba az egyik (hanem ) a legjobb csatár az Ultimate Teamhez szerintem. Ajánlom mindenkinek.Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Most vagyok a 8. osztályban, eddig elég lámák voltak az ellenfelek
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok! Páran mondták hogy jó lenne nyitni egy külön fórumot a Fifa 14 c. játéknak. Ez a fórum magába vonja az Xbox One-t és a régebbi konzol, Xbox 360 verzióját is.
Ha szép számmal összegyűlünk, rendezhetünk bajnokságokat, adhatunk egymásnak tanácsokat stb.
Remélem hosszú életű lesz a topic.Pár info a játékról:
Egy kis kedvcsináló:Augusztus 20-án délután 4 órakor lehullt a lepel szinte az összes megújuló és az idei évben debütáló funkciókról. A FIFA 14 a jelenlegi generációs platformokon a lehető legtöbb szempontból kiforrott verzióval kerül a boltok polcaira. Természetesen a PlayStation 4 és Xbox One leendő tulajdonosainak sem kell majd csalódniuk a labdarúgás virtuális királyában.
Az előzetesen közzétett GamesCom bemutatóvideóból kiderül, hogy a FIFA 14 az utóbbi 8 év fejlesztési időszakának kiteljesedése lesz. Első ránézésre kicsit zavart keltő lehet a tény, miszerint idén 2 felvonásban érkezik az EA SPORTS labdarúgó üdvöskéje. Jelen cikkünkben is leginkább a szeptember 27-én megjelenő PlayStation 3, Xbox 360 és PC verziókat igyekszünk minél inkább kivesézni a kölni sajtótájékoztató alapján.Az egyik legkedvezőbb a jelenlegi generációs platformok tulajdonosainak, hogy generáció váltás után is minden eredményük megmarad majd. Emelett kiemelt támogatást kap a 2v2 játék. Idén legjobb barátainkal vállvetve szállhatunk szembe a világgal és vezethetjük győzelemre kedvenc csapatunkat. Bármi amit teszünk a virtuális gyepen nem merül feledésbe. A hatalmas sikert aratott MatchDay tökéletes összhangban lesz a valós labdarúgás történéseivel, így nem csupán a játékmenet által nyújtott realizmus szolgáltatja majd a kiváló hangulatot.
Na egyenlőre ennyi, ha van még valami amit hiányoltok a nyitó hozzászólásból akkor jelezzétek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest