- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
A siránkozás után jöjjön már egy pozitív vélemény is a játékról! [link]
Akinek tetszik a Far Cry sorozat az nem tudom miért siránkozik, amikor egy Far Cry-t kap a 6. részben is! Leszólhatod a VR-t, de valszeg 100x annyi játéktapasztalata van mint itt bármelyikünknek!Én vele értek egyet!
A játék hangulata nagyon jó! Leszóljátok a kampányban használt hangszórókat? Igazi hangulatot adtak!
Hogy az AI nem fejlődött? Ez igaz, de miért is siránkoztatok? Hogy túl nehéz??? Na most akkor nem értem. Az a baj, hogy nem tudsz fejest lőni konzolon? Mé nem állítod be a testre sebző lőszert? Porbléma megoldva. Hogy nem megy konzolon és nem élvezed? Add el a lemezt! Ja hogy nem adod el mert véres sünt kakálva is végig szenveded (ami másnak sima liba és szórakozás) utána meg leírod h szar a játék? Nevetséges!
Kevés a tartalom??
64 órám van a játékban és még nincs meg az összes FND láda, a gerillák ládáiból is van még elhagyott.
Fegyverek, kiegészítők...
Kincsvadászat! (volt benne Indiana Jones-ra emlékeztető) Ja és van olyan is amiben az agyadat is kell használni!!! Igen, az agyadat! Nem csak ész nélküli lövölde! Hoppááá!
Nincs unlockolva az összes jármű!
Nem játszottam butyuta kakasviadalt.
Dominót is csak egyet...
CO-OP!!
Van tartalom!Lehet h elfogult vagyok, de nekem az összes Far Cry játék tetszett! Nem vártam mást! Far Cry-t kaptam! Hogy drága 17 rugóért? Az! Aki még nem vette meg ne most vedd meg! Vedd meg akkor amikor le lesz akciózva! Játszd végig akkor amikor harmad áron lesz!
Grafika. Szerintem szép! Az hogy kva drágán lesz 2k-n vagy 4k-n szép az nem a játékhiba! Felesleges volt felhozni! Konzolon meg olyan amilyen...
Aki Far Cry-t vesz az arra is számítson! -
boogie84
veterán
válasz
ScomComputer #246 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
AsakuraDave #239 üzenetére
Nem is indul a játék. Fekete képernyő.
-
boogie84
veterán
válasz
NvidiaRTX #222 üzenetére
Ha nem az első Far Cry amit játszol, akkor rosszul csinálod!
Mindennek van megoldása!Ha nem nézel körbe csak a madarat látod az baj.
Nem fejlesztek semmit? Mindenre is elég minden nyersanyag. Az összes supremo meg van, az összes uránimot igénylő fegyver. (persze ezeket nem használom, van amelyik annyira op h nem és kész.)
Ez a játék szenvedés konzolon? Vagyél pc-t. Vagy kezdjünk el sajnálni?#223 Locutus
Át kell menni a nagy szigetre, és csinálni a storyt.#226 pandras83
Aki nem szereti a Far Cry sorozatot, miért vesz belőle? -
boogie84
veterán
-
-
boogie84
veterán
válasz
p a s s e r #191 üzenetére
Köszi, baromi szép lett a játék. 80 fps körül van, de nincsenek akadások. Megnézem így hogy fut hosszabb időre.
VGA 99%-on teker. -
boogie84
veterán
válasz
p a s s e r #188 üzenetére
Advanced settings-ben találtan resolution scale. Köszi! Mennyi is 1440p-hez képest? Hányszoros a szorzó? (2 a max)
-
boogie84
veterán
válasz
Krisz0418 #164 üzenetére
DXR funkciók eszik meg jobban a vga-kat. Nálam ugyan kevés a 3080-hoz a 3700x, de tegnap benchmarkolgattam 4-et. Ultra és High között a benchben nem volt sok különbség, de pl játék közben engem már zavar ha sokkal 100 alatt van az fps, így én maradtam High mellett DXR off. Ultrán valóban nem sok a különbség, de ott már többször van olyan érzésem h kevés az fps, néha így is.
Ennek ellenére sztem nagyon szép a játék! -
boogie84
veterán
Srácok valamit elállítottam, vagy csak nálam olyan a mókus ruha, hogy függőlegesen zuhanok vele?
Egyik ismerősnél is ez van, csodálkoztam is, hogy ezzel a kiurgok a bázis felett és bejárom a térképet működik nálatok.
Ez valami bug? Nálam konkrétan nem működik, mintha ejtőernyő nélkül függélegesen esnék. -
boogie84
veterán
válasz
Shadowguard #132 üzenetére
Én is most inkább ládákra mentem lá, meg légvédelmi ágyúkat semmisítettem meg. Nekem nagyon bejön a játék.
-
boogie84
veterán
33h ugyan úgy 54%, és kb a pálya kicsivel kevesebb mint a fele még nincs felfedezve...
Nem tudom h ez az 54% mit jelent, h csak a story 54%-a, vagy minden begyűjthető tartalom...
Van benne még bőven!#130 Shadowguard
Én sem emlékszem többre , talán 2 bugra. Ráültem az első lóra és felepültünk a levegőbe, de nem volt robbanás mikor leértünk.
Másik mikor a diszkógömbös kincskereséssen beszorultam a falba.
Nem nagy cucc. -
boogie84
veterán
Én így állok jelenleg. Alig tudom abbahagyni a játékot annyira leköt!
Kedvenc fegyver:
Aim assist kikapcsolva természetesen. Úgy gondolom az a konzolosoknak való...
Igyekszem mindenkinek fejest adni, így a Supremot is gyorsabban töltöm, de azért a tesre való sebzést is beraktam, hátha eldurvulna a helyzet.Vannak küldetések amik meglehetősen könnyűek, nagy bázist pár fejlövéssel és a riasztók kiiktatásával bónuszokat bezsebelve foglalom, ugyanakkor vannak szopatós küldetések is, amin azért kapkodok rendesen.
Egy AR, egy Rifle (de nem sniper), és egy vállrólindíthatósat használok helik, tankok járművek ellen. Eddig működik.
Ruhák: legalább 100 féle tulajdonságú ruhát használhatunk, nekem ez már sok, de vannak küldetések amikor rendesen felpáncélozom magam full gear, ugyanakkor valaki javasolta a gyors futást. Hát azon beszartam h milyen gyorsan tud futni.
500m-re már nem autóval, vagy ló kereséssel cseszem el az időt hanem átöltözöm és run.
Egyébként kombinálva használom a ruhákat.
Valaki hasznáta már a fehér strandpapucsot?Azzal gyorsan tud úszni az ember!
Járművek: ötletes a szkennelés! Na meg a hazautazás pl egy lopott helikopterrel, hogy megszerezd és utólag már le tudd hívni magadnak. Ló jópofa, ösvényeken legjobb jármű, de ugye ott a speed gear, amivel talán gyorsabb is lehetsz...
Eddig rámentem a storyra. De a fegyverek begyűjtésére majd több időt fogok szánni. Kíváncsi vagyok a többi egyedi fegyverre is.
A gerillák külön küldetéseit nem értem igazán, nyersanyagra nincs szükség, van loot bőven. Fegyvereket adnak a ládák. (Fegyver skineket a sprayk segítségével tudod feloldani).
Supremoból én csak a rakétavetőt használom, de a játék lehetőséget nyújt sokféle taktika alkalmazására.
Amigok nem sokat segítenek, de azért jópofák.
Nálam eddig az év játéka!
-
boogie84
veterán
Szia,
nézz róla videókat és döntsd el, hogy mennyire jó. Már sokat találhatsz. Szvsz ha játszottál a többivel is akkor kötelező.
Nekem speciel az 5 is tetszett, de a New Dawn mégjobban. Így nálam nem is volt kérdés.
Nekem bejön a FC játékmenet, róákat tudok a gép előtt ülni. -
boogie84
veterán
válasz
Shadowguard #48 üzenetére
Meg vannak, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest