Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Ennek oka lehet még, hogy zárt/privát csoportba tette fel a hirdetést és/vagy fos a facebook rendszere.
Csak egy példa: rákerestem 500 km-es körzettel az "autó" szóra, és ha értelmesen rendezni akartam pl. a legújabbat előre opcióval, eltűnt az összes találat, és csak egy hangszórós hirdetés maradt árván.
WTF?
Nekem amúgy van olyan, már rég eladott cuccomról marketplace hirdetés, amit privát csoportba pakoltam fel, a saját fiókom szerint még aktív, de a kereső nem hozza fel, szóval ki tudja...
"mert olyan embernél sem mindig ad ki névre keresve találatot, akinél konkrétan látok hirdetést"
Nade ha látod a hirdetését, akkor nyisd meg, és bökj a nevére az eladó adatainál, ott lesz a többi hirdetése, jóval több, mint amit a kereső névre kiad (ez a "kereskedelmi profil").
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest