Hirdetés
-
GAMEPOD
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#27441408 #20185 üzenetére
Nem telepítettem. Gyárilag rajta volt a FB app a mobilomon, de sohasem használtam.
Mindig böngészőből mentem fel.
És engem az érdekelne valójában, hogy egy elvileg konténerbe zárt böngésző környezetből (FF-t használok, erről az volt az utolsó infóm, hogy amennyire lehet elzárja a "külvilágot" a weblapok, javascriptek, flash és java programok elől) mi az, amit begyűjtenek ténylegesen?A homályos fogalmazást arra értettem, hogy nem derül ki, például az akku gyári számához mikor, hogyan férhet hozzá. Simán kinézem belőlük, hogy a samsung telókra gyárilag felpakolt FB app anélkül, hogy elindítanám, folyamatosan pofázik a házi szerverek felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videó stream letöltése
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest