Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz
zetor2000 #87690 üzenetére
Ha sikerül jogi állásfoglalást kicsikarni az analóg FPV kamera és a rögzítésre való minőségi kamera minőségi és funkcionális eltéréseiről, és legalizálni az FPV-t, akkor jó lesz. A hozzáértő lelkes, elláttam nyersanyaggal, összeszerveztem pár aktívabb kontakttal, akik rendezvényeket meg versenyeket szerveztek eddig, meg megértettem vele, hogy mi a légtéren a teniszpályákkal konkurálunk, nem a légiközlekedéssel, aztán most alakulnak a dolgok. Pár hét, mire mozdul valami, vagy üllepszik.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #87685 üzenetére
Úton az AstraZeneca is, annak sem kell sok. Bár ekkora világméretű szopolással nem értem miért nem bírnak megegyezni, hogy valaki esetleg odaadja licenszet és irány a gyártás. Bár így többféle opció közül lehet válogatni, míg egy politikailag oroszoknak ellenálló köpködhet és kap "nyugati" oltást, addig a teljes tagadók vakarhatják a fejüket. Aztán nyár előtt meg lesz a J&J,de tán a Novavax is. Ha tudunk haladni, akkor júniusig fél ország be lesz chipelve és lehet lazítani. Ez mondjuk egy elég optimista nézőpont, Pfizer keményen tolja futószalagon ellátva a világot. Ha nálunk bírjuk a logisztikát és a többit, akkor majd valami lesz
-
zetor2000
őstag
Nem rossz...
A kollega a videóban szerintem nem ma kezdte a repkedést. Énnekem szerintem kéne vagy 3-4 év, mire ilyen szintre jutnék, ha napi rendszerességgel repkednék.Nem vagyok egy ilyen vénával megáldott, de szemezek a teknikával. Csak ugye idehaza most épp "nem aktuális" a téma.
-
BobaHWSW
aktív tag
Dehogynem, 3 eve voltak utoljara hasznalva.
Na, mi is van amire emlekszek...
Manualbol. 50 f 1.2 AIS (ez a legbrutalabb), 50 f1.4Q, 85 f1.4 ais, 135 f2.8q, 200 f4 ais.
Van egy 28as ez egy 35os de nemtudom milyen.
Ujabb automata fixek es uj manualok azok kintvannak nalam.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Esetleg a "lemezkezelő" szolgáltatást javasolom.
Windows 10en jobbklikk a starton, és ott... "lemezkezellés" (két L-lel)(jappán módra)
Lehet, hogy a kártyák olyan fájlrendszerrel vannak formázva, amit a PCs Windows közvetlen nem tud olvasni. (Mac OS-t, meg linuxokat ugye...). Vagy csak nincs megformázva / partivcionálva a kártya. Azt hátha. Ott látni amúgy, hogy van-e? kártyaolvasó egyáltalán. Nekem egy sokazegyben van, itt van mindegyiknek betűje, de mivel nincs benne kártya, így ha kiválasztom, akkor "helyezzek be egy lemezt" / "nincs ilyen meghajtó" üzenet van, alkalmazás függően. -
-
-NoVa-
addikt
A mai Viktor kinyilatkoztatásban megmondta, hogy kevesebb, mint 80 ezer embernek jutott/jut most oltás, korlátok maradnak, a többi homlályos még.
-
npera
addikt
Elrendeztem az RX antennákat, most szépen pántolóra vannak zsugorcsövezve, nem a felső lapról felfelé "lógnak"
-
npera
addikt
Megint igazi boomernek érzem magam. Nem tudom használni az SD-kártyáimat a gépen. Ha bedugom a kis olvasót (benne a kártyával), akkor pittyen a gép, hogy bedugtam az USB-be, aztán sosem jelenik meg a tartalma.
Felraktam az alaplap chipset és USB drivert, de semmi különbség nem lett.
Gabibácsi műszaki hibára gyanakodna, de google kereséssel csak mindenféle csalogató oldalakra jutottam eddig, hogy tegyek fel ilyen-olyan jutilitit és az majd csodát tesz.
Merre induljak?
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW #87677 üzenetére
Manuális Nikon lencse simán rámegy a Sonyra (:- De jajj, azokat akkor 10 éve meg sem tekergetted? Én sajátjaim most azért adtam oda 1-2 ismerősnek, hogy legalább mozogjon benne a zsír és ne ragadjanak be a lamellák. Állásában jobban amortizálódik. Azért ha 35ös fix, meg valami rendes Nikkor 50es akad, akkor azért annak a megfelelője nálam sincs.
Csak Dxo szenzorteszteken pont azok a szériák maradnak ki, amik érdekelnének.Fuji pld. szinte nincs is. Sony APSC vonal legalább akad.
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW #87675 üzenetére
Az meg néha jobban működik egy Sonyn, mint saját magán a Canonon, de akkor jogos. Egyik haversrác vett nagy levegőt már tán 2 vagy több éve, aztán 2 darab D4es Nikont az összes hozzáillő csemegével együtt Sonyra cserélte. Ráadásul a váz olcsóbb volt, mint ha a következő és nagyobb Nikonra ruházott volna be, de persze az obik tranzakcióján eleinte szívta a fogát. Igazából szép bukás volt, de munkagép is... Most utólag azt mondja, még többet is megért volna az egész, ha ezt előre sejti mennyivel jobb lesz minden is. Meglátjuk, ezek a veszélyek nem fenyegetnek, nincs sok gépspecifikus obim.
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW #87673 üzenetére
Rendesebb beszámoló majd valamikor sokára, mert FFre sosem lesz lóvém, így most ugye kérdés, hogy maradjon a M4/3 vonal, ehhez kaparjak össze valami obira és később lehet nagyobb vázat venni, vagy akkor rendszerváltás, de dulván. Aztán már majdnem APSC Sonykat nézegettem, mikor képbe került a Fuji. Pár meggyőző képet láttam vele, aztán kiderül ha kezembe fogom.
Csak Fujis csoportban sem értették elsőre, hogy Canikonos meg Sonysta ismerős esküvőről pld. simán ad teljes sorozatot, vagy olyan előtte/utána képeket, amit a valóság szült és nem holmi pixelbuzizós teszt. Itt is elvileg kaptam, de érdekes módon beltéri képek nem nagyon voltak, ahol meg pld. ablaknak háttal állt a pár pont azok a képek lettek feketefehérben kidolgozva. Minő véletlen. Megnéztem 5-6 kapott "sorozatot", de nem volt benne templom és házasságkötő. Pont az, ami érdekelt volna, látni lehet belőle valamit de aztán nem akartam rágni a gittet.
Pld. Kaposvár a világ egyik legelcseszettebb helye, foltban/sávban úszik be a nap amivel nem tudsz mit csinálni és ahogy megy odébb, úgy foltosodnak az emberek. Van olyan, hogy csak a párból az egyiket ennél jobban kivilágítja, aztán oldjad meg...
Kb. ezek érdekelnének, mert lehet bújni a teszteket, csak egyszerűbb odamenni és kipróbálni. Vagy mégsem, mert hely és gépek kellenek :-D Hasonló kategóriás gépeknél is nagy a különbség, ami viszont 100ezer forintokban mérhető, de ezt a képet direkt kértem, hogy csinálja meg Sonyval és simán ki lehetett dolgozni, de ennél durvábbakat is. Alexpóban szintén, de véletlenül jöttünk rá egy túllőtt kép kapcsán is, hogy mennyire durva dolgok menthetők.
De ha már haverodnak FF, akkor fenének nem A7-III és felette vagy S1es Pana, bláááá. Vagy még az új Z6os Nikon is jobb (és most megköpködöm magam, felköpök alá állok, meg ezek kombinációi, csak akkor is), de elcseszettek azok a Canonos cuccok. Aztán lehet tud valamit, vagy passz de Canon amilyen szarul indított tükör nélkül, olyan szar lett 1-2 folytatása is.
Persze nekem az a bajom, hogy néha opciósan videóra is kellene, aztán meg nem, mert mindenfélét csinálok, aztán érzékenységben egy GH5 lehet elég is lenne azt legalább ismerem és videós is. Ááááá, nem tudom mert ki van zárva.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na az fain, beszamolot varok.
Haverom most fogja lecserelni pana gh5ot canon rp-ra vagy mire. Aszonta keves lett a 4/3. Azt hitte tobbet fog videozni de nem, es foleg naplementet fotozik meg astrot akar kiprobalni.
https://instagram.com/smeckliphotography?igshid=reo3glgglmhn
Rola van szo. Multkor vele neztem ki, meg nem dobtam be lightroomba a dolgokat de talan majd a hetvegen. Picit suru a, ev eleje.
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW #11785 üzenetére
Jelentem hozzám vágtak egy alap Fuji XE-1est, néhány jó obival. 1.4/50, 35mm, csiribirik. Aztán már az XT-3as és nagyobb felé kacsingatok. Héten teszt.
Azóta viszont az Olyk is lefelé mentek, megjelent pár jó modell, szóval jófelé halad a világ. Pana FF-et sosem fogom tudni obikkal etetni, szóval még 1-2 évet makettkedem és megnézzük mire jutok. Ezt mondtam kb. 2 éve is :-D
-
zetor2000
őstag
Akkor van nagy öröm ?!
Én is most várok az enyémre.
Egy "mikroszkóp" érkezett, amit mindenféle apró szar javításhoz használnék majd. Ilyen parányi alkatrészekhez, amit csipesszel lehet csak megfogni, azt is csak érzéssel. Gyakorlatilag egy kamera egy kijelzővel, és lehet kézzel fókuszt állítani. Annyival több, hogy van mikrofonja, és mSD kártyára tud fotózni vagy videózni. ~25 ropi volt, inkluding szállítás, és átslisszant a vámáfán. -
Jahno
veterán
Ja, betonra?
Ebben van egy baksi nem megrendezett jelenet és a filmből azért lehet sejteni a cuccokat is. Ha kell akkor akad Sava log az egész folyamatról, mert Ő is rendesen dokumentál mindent :-D
Bár jó képek és igényes, nekem összességében annyira nem tetszett a végeredmény... nem tudom miért, de less rá és csodálkozz:
-
npera
addikt
Ez jó. Ha nem akarsz GoPróval "bohóckodni", akkor lehet Panasonic DC-BGH1 kamerát tenni a picit nagyobb kwadra vagy októra.
400 Mbps bitrate és M4/3 szenzor.
Ha ezt odakeni az ember a betonra, akkor az anyagi kár jelentős lesz....
Ilyet kábé sosem mernék csinálni, nekem ehhez nem lenne idegrendszerem.
-
npera
addikt
Zetor, megjött a forrasztásszippantó hapcibenő szerkezet. Újraforrasztottam egy nagyobb padot AWG14-es drauttal és az előző (meglehetősen borzalmas) forrasztást felmelegítettem az új pákával, lehúztam róla a rossz drautot (túl merev volt) és utána felszippantottam a felesleges cint.
Aztán hagytam lehűlni az egészet, majd kapott kevés (de pont elég) friss cint, majd ment rá egy rugalmas szilikonos AWG14-es draut.
És most sokkal jobb az egész, mivel a nyák nem feszül úgy, ha nyektetem az akksit.
Holnap nekiesek a 3"-os gépnek is, a gyerekek mennek oviba/suliba, de én még itthon vagyok és lazulok....
-
zetor2000
őstag
Meg az okos HResek... akik szerencsétlen jelölttől azt várják (lehet, hogy mások által adott információk alapján), hogy képes legyen mindenre IS, ami IT valahol. Azaz az IP TV távkapcsoló kezelésétől kezdve a 100Gbites Cisco routerig csípőből való konfigurálásán keresztül, az SQL adatbázison át a SAP kezeléséig legyen képben mindennel 110%ig.
Szóval kiírnak egy átlag üzemeltetői állást, de legyél képben mindennel, mindennel is. És a jelentkezőnek lehet, hogy le kéne a felvételin fejlesztenie egy akármit, ami nem is az ő területe lesz... -
Jahno
veterán
válasz
zetor2000 #87655 üzenetére
Iskola meg ilyesmi az kavarodik a KIFÜvel, de jahh, kb. ezek. Aztán nyakunkon a kormányzati felhő, digitális oktatós izék, meg még 12 egy tucat más állatság. Néha én sem tudom ki kivel van, csak csináljuk és kész
Csak ugye NISZnél ez a szívás, hogy állami és bürokratikus is, de néha mégsem. Szakembert nem bántják, viszont a pozíciókon is látszik, hogy kit keresnek állandóan és biza nagyon bele lehet tenyerelni szembevérzős projektbe, de hát merre nem? Mit mondjon rá az ember? Ezt próbáltam Evonál is magyarázni, meg ez a "keress valami rendes céget" tanácsoknál, hogy van 8 divízió, mindegyiknél vagy 6-7-X alegység, azon belül 20-30 kisebb csoport vagy már nem is tudom mennyire tagozódott fel. Az Van vagy ezer projekt és csoport, abból én pont kifogtam az egyetlen legszarabb halálraítéltet. Mellette meg lehetet volna élni, mint hal a vízben, nabumm. És akkor egy cég, csak ott a mikrokörnyezet kellős közepén ezt nehéz átlátni, hogy ha egymás mellett is ültök az asztalnál, homlokegyenest lehet más feladat és kisfőnök, aki tönkretesz.
-
zetor2000
őstag
Van itt kérem fejlődés... [link]
-
Samott
addikt
Na bakker: Elon Musk a világ leggazdagabb embere
-
zetor2000
őstag
válasz
Samott #87657 üzenetére
Ez semmi... Nekem az Aceremből úgy jött ki a púpos, hogy szétnyomta. Miután kicsavaroztam, vastagabb lett, mint a laptop összecsukva
Most nincs benne, de azt a gépet nagyjából helyhez kötve használom, nem menet közben.Szabadban egy tűvel kiszúrhatod, akkor visszamegy
Csak ne hajolj fölé, és ne szúrj mélyre.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
Azt hiszem jo otlet volt a regi laptopomat kitakaritani visszaadas elott.
-
npera
addikt
Felfedeztem Betaflight alatt a vastag betűs fontot. Most így fog kinézni az OSD a 3"-os gépen....
-
zetor2000
őstag
Megszüntetni már nehéz, és macerás, és talán butaság is lenne.
Gyakorlatilag a hazai közigazgatás (hálózati) gerincét ők adják. Ha "valakinek" (közigazgatási intézménynek) volt valami IT infrastruktúrája, akkor azt vagy átvették és lecserélték, vagy integrálták, vagy ha olyan az intézmény, akkor elérést adnak nekik klf. hálózatokhoz / hálózati szolgáltatásokhoz. Mondjuk egy iskolát, vagy önkormányzatot, ha volt nekik valami telkó kp, it helység, akkor az "beolvadt" a NISZ megfelelő szegmensébe (esetleg a helység fel is szabadult, mert nem ott van a kiszolgáló infrastruktúra helyben), ahhoz a NISZ ad supportot, meg üzemeltetőt, meg minden szart is. Gondolom megfelelő keretek közt történt / történik mindez.De mivel a belügyminisztérium alá tagolódik, ezért eléggé necces, meg fszság lenne kipöckölni. Ugyanis az elektronikus közigazgatási rendszer is hozzájuk (is) tartozik, vagyis a kormányablakokat, vagy miket is e cég szolgálja ki. A magyarorszag.hu-n elérhető szervekhez van elérésük, egy jelentős részének az IT részét is ők adják. Szóval egy jelentős "pókháló", és emiatt megszüntetni a létező legnagyobb ökörség lenne. Így is rengeteg idő volt, mire összejött, és nagyjából azért használható is ez a látható része.
Szóval ha a nejed oda menne melózni, szerintem onnan mehet nyugdíjba is, akár.
-
eattila
őstag
Karcag megint híres
Bazki.
https://telex.hu/belfold/2021/01/07/orszagos-mentoszolgalat-vakcina-koronavirus-kommentek
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
-
Sipi-
őstag
A NISZ mennyire kötődik a kormányhoz? Azt értem, hogy a kormányzathoz és közigazgatáshoz tartozó infrastruktúrát üzemeltetik, de ha valamikor kormányváltás lesz, akkor repül a NISZ is vagy maradnak?
-
-
-
npera
addikt
Social distancing egyik segédeszköze megérkezett. Most már a család is tudja tartani a távolságot...
Mindig úgy fogok beleszólni, hogy a mondás végére teszek egy "rádiózajt" szájjal imitálva. Király lesz.
-
eattila
őstag
válasz
halapidori #87626 üzenetére
Jobb helyen ez így megy. Jobb tenyésztőnél is. Van a családban neves eb, aki csak arra nem igazán jó, amire vették. ( ettől még marad a helyén persze, de na). Meg kicsit a beagle fajtamentés elejébe is belekontárkodtam. Bár már nem tudom hogy áll.
Szóval ja és ja. Ezért írtam -
Jahno
veterán
válasz
halapidori #87626 üzenetére
Én szoktam nézni a leírásokat és ja, eléggé meg szokták fejteni miképpen van összerakva a kutya. Miképpen jön ki a piros színű macskákkal, szeret-e hógolyózni, mennyire bátortalanul mászkál parkettán, műkövön, kertben szeret-e heverészni vagy inkább körbe-körbe rohangálna a panelban meg ilyesmik.
-
halapidori
tag
válasz
eattila #87389 üzenetére
Igen, én túlzás nélkül mondom, hogy többszáz kutyát láttam közelebbről a menhelyen. Távolabbról még többet, de nekik nem ismerem a személyiségüket. A legtöbbkutyának ismerjük az előtörténetét, tudjuk, honnan jött. Ha valamelyiknek gyíkja van, az kb. azonnal kiderül, és akkor olyan gazdát keresünk, aki tudja kezelni. Ha szorong, félős, vagy a többi kutyával nem kiegyensúlyozott, akkor nyilván nem kerül majd gyerek, vagy tapasztalatlan gazdi mellé. Ha jó családba kerül az állat (ugye azt mi részletesen csekkoljuk) akkor szinte teljesen kizárt, hogy valami "előtörténeti" nyűg miatt problémája lesz. A kutyák többezer éve alkalmazkodnak az emberhez, és fantasztikusan jól csinálják. Bele van írva a genetikájukba, mert falkaállatok. Ahogy mondtad, a felnőtteknek kialakult a személyiségük, ezért sokkal könnyebb passzoló gazdihoz adni őket. És már nem rombolnak.
Én konkrétan kb. 50 kutyát adtam örökbe, akik vagy ideiglenesen voltak nálam, vagy valamiért jobban ismerem őket. Velük rendszeresen írunk egymásnak. Mindenről tudok, ami velük történik. Még azokról a kutyákról is kapok képet, akik most Új-Zélandon, vagy Ausztriában, vagy Németországban, vagy bárhol vannak. Ők vagy engem, vagy a menhely vezetőjét hívják, ha egészségügyi vagy viselkedési probléma van, amúgy nem szokott ilyen lenni. A menhelyes agarak is egy "család" (jó menhelyeken ez ilyen, névről ismerjük a kutyákat és a gazdikat is) és ha valakinek parája van, eltűnik a kutya, kórházba kerül a gazdi, vagy nem tudja kifizetni a sokszázezres műtétet, akkor segítünk egymásnak. Ilyen egy random helyről befogadott, vagy vásárolt kutyánál nincs. Legalább 15 különböző tenyésztőről tudom, hogy probléma esetén a tőlük vett agarakat egyszerűen nem kérték vissza, letojták, így kerültek a kutyák a fajtamentéshez. Szerintem vérciki úgy tenyészteni, hogy jobb a biztosított háttér, a "szolgáltatás" egy menhelyen. És többezer eurós, fullextrás kutyáknál is van így, nem csak a házilag szaporítottaknál.
Gyepmesteri telepen, vagy többszázas menhelyen ez nyilván nincs így, de ahol ideiglenes gazdinál, vagy jobb helyen, folyamatosan ember mellett vannak... Ezért fontos, hogy honnan fogad örökbe az ember. -
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #87615 üzenetére
Oszt ha nagyon kapkodnak még gyártási hiba is előfordulhat. Ez az egy bajom orosszal is, hogy ha valami rendes helyen mondjuk licensz alapján gyártanák, akkor másképp állnék hozzá. Ezek is majd kiderülnek.
Nálunk ez még éppen jól működik, bár aztán tudja fene itt is mi lesz majd politikai vonalon, de ha nem is konkrétan veszélyes, csak nem az előírt minőség, vagy kevésbé hatékony, akkor már leszedik a polcról. Ez éppen friss szeptemberi, de akad pár és ugye volt már szériahibás oltóanyag is..
Mondjuk vicces, szériahibás oltóanyagot kerestem és kugli a Tesla visszahívás linket dobott rá :-D
Az aktuális Pfizernek még a szállítás/tárolása is zűrös, de ha azt elcseszik akkor nem veszélyes, max. nem hat. Elméletben persze egyszerű, háziorvos annyit kap, amit folyamatosan ki tud osztani és nem döglik meg. Aztán van a gyakorlat. Meg vezérünk nyilatkozatai a hálózatos végpontokról, amik az oltáshoz kellenek :-D
-
eattila
őstag
válasz
NauTiLUS_HUN #87618 üzenetére
Majd délután elmondja
-
-NoVa-
addikt
válasz
eattila #87614 üzenetére
Csak a szokásos, a munkahelyi ledomináló vitakultúra lepattant rólunk, mert hasonló irányban más vektor mentén magyarázzuk ugyanazt, ott meg ráhagyják, és most duzzog. Majd elmúlik, az meg senkinek nem baj, ha pihen/kikapcsolódik. Én pl extrémen irigykedek rá most, hogy nem kell dolgozzon, aztán nem leszek irigy amikor sok évig ezt az időszakot kell kiböjtölni gazdasági megszorítás/adócsomagokkal.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
FőDudu #87598 üzenetére
"Az oltas biztonsagos - kulonben nem lehetne a piacon. "
Mond valamit az, hogy Contergan botrány?
[link]
Vagy az, hogy USA fájdalomcsillapító botrány?
[link]Ha egy gyógyszer piacon van, akkor az biztonságos és/vagy elég pénze van a gyártónak!
Ezzel nem a mostani vakcinát kérdőjelezem meg, de azért ilyen sommás kijelentést ne tegyünk! Arról SENKINEK nincsen adata, hogy az ilyen mRNS vakcina ennek a vírus(fehérjének) az esetében hordoz-e bármilyen hosszútávú mellékhatást. Reméljük és bízunk benne, hogy nem hordoz, de kizárni azért nem lehet!
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #87605 üzenetére
"de a halalozasi arany azert nem tul magas."
Az nem, meg persze ésvagy, de majd meglátjuk a többit. Hetekig leszedálva sem túl kellemes lenni, de akad ismerősi körben olyan aki hónapok óta járni tanul és akkor még némi járulékos veszteség meg szövődmények, azt úgy nem is nagyon akartam hallani.
-
FőDudu
veterán
válasz
eattila #87602 üzenetére
Nem rettegek. Szo sincs rola. Ha elkapom, elkapom, aztan valoszinuleg tul is elem.
Nem lehet tudni - de a halalozasi arany azert nem tul magas.Az allergodil is ugy jott csomagban, olyan kuldte aki ilyet hasznal es volt neki otthon.
Csak unok mar itthon ulni a sok idiota miatt.
Mert en amennyire lehet elkerulom az erintkezest masokkal - de a fenti szamok szerint mas nem igy tesz.Es ez egy ido utan rohadtul bosszanto.
Csinalsz valalmit, majd mas leszarja es ettol amit tettel eleg ertelmetlennek tunhet utolag.
Lehet nekem is le kene szarni... -
-NoVa-
addikt
válasz
FőDudu #87598 üzenetére
A Pet CT kontrasztanyag biztonságos, hiszen piacon van, és alkalmazzák... Ok, asszony teljes bőrfelülete 2 napon belül lehámlik, ha kap, mert allergiás reakció.
Én könnyebb eset vagyok, csak az almától fetrengek gyötrelmes kínok között, meg pár hasonlótól, de simán meg tudom érteni azokat, akik hasonló gyógyszerérzékenységi korábbi problémáik miatt nem ugranak bele. 10-ből 1-2 embernél ez simán belefér, 60-80% átoltottságnál már nincs járvány. Igazából 20-40% is már durván csillapítja. De most itt még 0.001%-os ellátottságnál már az inkvizíciós süveged meg palástodat veszed elő, korai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Ukrajnai háború
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest