Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #131670 üzenetére
Pesten belül még azt mondom, oké is. De ez pont kívülre esik... de még az is azt mondom, oké, mert épp ülök a HÉVen, és rendesen vennék is jegyet, csak nem tudom, hogyan kellene ezt a ... a... az applikációt erre használni. Buszjegyet vettem már vele, érvényesítettem is, az nem para. De ilyen b*ziságot, hogy kiegészítő jegyet venni az érdekes...
Tuti olyanok fejlesztik, akik sosem tömegközlekednek, a viszonylatokat nem ismerik, se hely, se járműismeretük nincs, és életükben nem láttak JÓL működő szoftvert.
Egy Winamp nem sokat tud, de elsőre eligazodik rajta mindenki, aki látott már valamilyen lejátszót. Intuitív... Ez nagyon nem az ebben az esetben.
Ja, BudapestGo, de van benne Karcag, meg mittomén, Celldömölk. Lehet pont ez nincs, de jópár város is van benne, hogy vegyél ott is jegyet.
Először a Budapestet kiszolgálót kéne rendberakni, ha már ez a neve.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest