Hirdetés
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsi6
újonc
Sziasztok, kérdésem lenne.
Van egy Excel fájlom, amire az Excel eszköztárából feltettem pár ActiveX vezérlőt, amikhez
eseménykezelőket írtam . Eddig minden OK volt, de távollétemben egy (azt hiszem) Office frissítés után
a rendszer a gépet újraindította. Ezután jött a gubanc.A fájl vezérlői ott voltak a helyükön, de nem működtek és ha a munkalap valamelyik eseménykezelője a
vezérlők valamelyikére hivatkozott, hibaüzenet jelent meg : Object required. Ki tudtam jelölni őket és a
Szerkesztőlécen annak rendje, módja szerint látszottak (=BEÁGYAZ(...)), de a Properties
párbeszédablakban nem jelentek meg ! Mintha tényleg nem lennének ott, pedig ott vannak.Ha pedig, ugyancsak az Excel eszköztárból fel akartam tenni egy ActiveX vezérlőt, újabb üzenet jött :
Az objektum nem szúrható be.
Ugyanez történt, ha egy tök új Excel munkafüzetbe akartam feltenni egy ActiveX vezérlőt.Office 2007 van a gépemen.
Mi lehet a probléma ?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Autós topik
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest