Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszement24
aktív tag
válasz
FollowTheORI #113598 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
FollowTheORI #113598 üzenetére
Nos, nekem nincs windows kulcsom a gépemhez, mert nem kaptam olyat, szóval nem lehetett nálam pötyögés.
De ha arra értetted, hogy másoknál működhetett, akkor igen, látom, van, akinek megy win7-tel.Amúgy szerintem azért működik, mert direkt hagyta így mikrofos. Elég erőszakos volt az átállós kampányuk, simán kinézem belőlük, hogy direkt van így. Nem olyan amatőrök ezek ám.
Mellesleg, hogy ellenőrzik, hogy én szemüveges vagyok-e például?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest