Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Köszöm az infot
Gmgs doom meddig akciós, lehet tudni?
Ma meg nem tudom megvenni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
szami777
addikt
Nem nagyon vagyok gepkozelbe pár napja, van valahol doom3 bgf akciózva?
-
SityiSXT
őstag
válasz
Csapoati #74391 üzenetére
Jut eszembe: Counter-Strike - Killed You With A Wheel
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
Dj Tommy
A kormány a lényeg, kapott egyet, és most ott tartunk, hogy a Word - öt is azzal kellene már irányítani -
Agyzuzo
addikt
válasz
Hyperion #74381 üzenetére
Szerintem pont hogy a Brotherhood tök jó és a Revelations-re igaz amiket írtál, én azt rettentően untam.
Az első résszel nincs semmi baj, valóban kicsit repetitív, de jó a hangulat, a kor, a helyszínek és a story is.
Viszont a fénypont az egyértelműen a 2. rész Leonardo-val.
-
sith7
félisten
Tudtok olyan autós játékokat mondani pc - re, amit egy 6 éves gyerek is tud kormánnyal játszani ?
Nem dirt3, F1, need for speed, hanem olyasmire gondoltam, mint mondjuk az Angry birds autós játéka androidon -
maross
nagyúr
válasz
#79563158 #74382 üzenetére
Eros tulzas, nemreg jatszottam ki az egyet es a kettot is. En nem ereztem kozte az emlitett eg es fold kulonbseget. Pont annyival lett jobb mint amennyivel kellett. Az elso repetitivebb mint a masodik, ez teny, de nem szenvedosen repetitiv, igazabol semmi extra ezen a teren sem. ac2-ben finomitottak rajta egy picit.
-
Hyperion
senior tag
válasz
maross #74380 üzenetére
Én is ezt javaslom!
1 rész: Öregecske, minden korai játék nyűgjeivel. Grafika irányítás. Viszont a sztorihoz, hangulathoz nagyon kell!
2 rész: Fényévnyi ugrás az elsőhoz képest. Irtó jó hangulat, játékmenet, történet.
Brotherhood: Erős visszalépés a 2 után. Rengeteg bug, szinte semmit nem fejlődött grafika, idegesítő mozgás.
Revelations: Ismét egy erős rész, sok újdonsággal jobb grafikával, és ügyesebb karakterrel. -
sto1911
veterán
Itt nezegetem az AC2-t, mert allitolag az a sorozat legjobb resze, de egyreszt nem tudom kell-e hozza ismerni a tobbi resz tortenetet, masreszt se kulcsom nincsen, se accountom az oldalhoz: [link]
Ezen felul erdekelne forintositva az ara, ill. ha meg akarom onnan venni, akkor lenne-e itt jelentkezo, hogy megvegye. Paypalon tudnek fizetni, ha kell.
-
nepszter1
addikt
Volt 1 hónapja humble benne 1 hónapos twitch tv ilyen turbó 1 hónapos ingyenes előfizetés arról nem volt szó hogy engedélyem nélkül levonják a következő havit is... még jó hogy megnéztem a számlaszámomat és csak 1 havit vontak le 9$......
-
i2k
őstag
Biztos mindenki látta, de azért mégis:
Pay What You Want:
* Universe Sandbox
* Cook, Serve, Delicious!
* Out of the Park Baseball 14Pay $6 or more to unlock!
* Turbo Dismount
* Tropico 4: Steam Special EditionPay $10 or more to unlock!
* Euro Truck Simulator 2 Fantasy Paint Jobs Pack Debut! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DeFranco #74364 üzenetére
Doom Classic Complete 11€ de 3 kulcs / 4,5€/6$+pp fee -ért be lehet szerezni. PÜ és adom a sracot akitol vettem vagy 2 hónapja. (akkor olcsobb volt picit)
-
kerti008
aktív tag
válasz
FollowTheORI #74312 üzenetére
A Steam-en a Quake 4-et pár hete nem vettem meg 10 euró-ért most meg 15-ért adják akcióban.
Már csak abban reménykedem hátha becsúszik egy egynapos 75% a QuakeCon alatt. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Csapoati #74358 üzenetére
szeretném ha megmondanád melyik iskolában van egész évben szünet
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #74346 üzenetére
Mar a multkor is mondtam, hogy ne valaszoljatok neki, iskolaszunet van es amugy is csak trollnick.
-
duvi
nagyúr
válasz
eszement24 #74355 üzenetére
2K játék, tehát a mi régiónkból nem engedik megvenni
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Stronghold Collection ~930ft-ért egész jó ár,de erős vagyok ellenállok.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Hunbeast87 #74336 üzenetére
Azért ide, mert nem találta meg a Viccrovat 6-ot. Ott szoktak ilyesmiket írni...
-
csaba951
veterán
válasz
wjbhbdux #74335 üzenetére
Self-Made Mann Co. Supply Crate Key
Gondolom erre a kulcsra gondoltál! -
bladegery
senior tag
En eddig azt hittem lefejelte a billentyuzetet mikor regisztralt, de ketszer nem hiszem hogy sikerult volna ugyan ugy
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Zamery #74342 üzenetére
Bocsika, de nem akarok mindenféle gyanús külföldi oldalra ragisztrálni, mert ott nem véd a magyar állam törvénykezése a káros átverőktől. Én itt várok ajánlatokat privát üzenetben vagy személyessen a wjbhbdux@gmail.hu (igen .HU, nem PONT KOM a vége, fontos hogy ne oda küldjétek az nem én vok) e mail címen.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
wjbhbdux #74339 üzenetére
Teljesen korrekt válasz...ott a pont.
De azért az nem Alienware kulcs az, inkább AMD-s
Nem téged tenne best buy-já amúgy, hanem az neked lenne az.(#74340) mate355: Most kaptam én is észhez, hogy egy kulcsot adna egy AMD-s kuponért
Addig álljon fél lábon, míg valaki cserél is így vele!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Hunbeast87 #74336 üzenetére
alienware kulcsot mindenki ingyen kapott, én meg fizettem a tf2 kulcsért, tehát ha cserélünk egy értéket kapsz ami best buyyá tesz engem magamat
-
wjbhbdux
veterán
alienware kulcsot cserélnék TF2 vagy tetszőlegesen CSGO vagy DOTA kulcsra, 1 alienware kulcsért 1 valve kulcs, fair csere
-
Wizard of Oz
aktív tag
Mars: War Logs ~600 Ft
Tök régóta szemezek vele, de érzem, hogy utána jönni fog egy Focus Home Bundle 2 valahol.
-
grizlisandor
veterán
Megéri a 2k Humble Bundle-mra ráfizetni a 15$ az XCom-ért és az Infinite-ért?
Be szeretném szerezni mind2 játék Complete kiadását, ha jó áron lesz, nem minden áron, mert van mivel játszanom.Ahogy számolgatom ha hozzá megveszem a DLC-ket pakkban, sokkal többe jön ki, mint ha egybe veszem meg...
-
bigrob
őstag
válasz
FollowTheORI #74328 üzenetére
köszöntem
-
-
-
Hunbeast87
senior tag
Úgy is holnap lesz az
Most már csak nem 20:10-kor kezdenek, bár ki tudja...Ha itt tartunk, megjött a heti bundle is:
The Humble Weekly Bundle: Simulators 2 -
eami
veterán
de nagyon csend van, mindenki az F5-öt nyomogatja ?
-
sagem
addikt
válasz
eszement24 #74319 üzenetére
kép fölé viszed az egeret, s kérdésedre a választ megleled
-
eszement24
aktív tag
válasz
cskamacska #74317 üzenetére
Látom nagy része steames, de ami securom, az gondolom steamen nem aktiválható.
-
zone
őstag
-
cskamacska
addikt
válasz
eszement24 #74308 üzenetére
Vegyél inkább GamersGate Total War Grand Master Collection-t.
Sógoréknál 33 dollár, és ez van benne:
Rome: Total War inc. Barbarian Invasion
Rome: Total War Alexander
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War Kingdoms
Empire: Total War
Empire: Total War - Elite Units of the West DLC
Empire: Total War - Elite Units of America DLC
Empire: Total War - Elite Units of the East DLC
Empire: Total War - Warpath Campaign
Empire: Total War - Special Forces DLC and Empire Pre-Order Units
Napoleon: Total War
Napoleon: Total War - Coalition Pack DLC
Napoleon: Total War - Heroes of The Napoleonic Wars DLC
Napoleon: Total War - Imperial Eagle Pack DLC
Napoleon: Total War - Peninsular Campaign DLC
Total War: Shogun 2
Total War: Shogun 2 - Ikko Ikki Clan Pack DLC
Total War: Shogun 2 - Sengoku Jidai Pack DLC
Total War: Shogun 2 - Rise Of The Samurai DLC
Total War: Shogun 2 - Hattori Clan Pack
Total War: Shogun 2 – Otomo Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Dragon War Battle Pack
Total War: Shogun 2 - Saints and Heroes Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Obama Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Tsu Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Sendai Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Saga Clan Pack
Total War Battles: Shogun
Viking: Battle For Asgard33 dollárért már megéri, pláne hogy minden DLC-t tartalmaz, és az ebből kimaradt újabb ROME II egyébként is elég pocsék lett.
-
-
TBT
addikt
válasz
szami777 #74303 üzenetére
Igen, csak furcsa, mert ugye a Fifa 2007 óta már (akkor még ilyen névvel futott) volt magyar szinkron és magyar felirat. Sőt Sims 2 is magyar felirattal érkezett anno 2005-ben, de úgy látszik már ezt a két nagy nevet sem lokalizálja az EA, nemcsak magyarra, hanem nagyon más nyelvre sem.
Mert ugye a Mass Effect/Dragon Age játékok/egyéb EA játékok hivatalos magyar lokalizációt már 2010 decembere óta nem kapnak.Meglepő lépés tőlük.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
szami777 #74303 üzenetére
Ubi nem adja ki magyarul a játékokat, a magyar kiadó készítteti a feliratot. Ügyesen csinálják.
Várható lépés lenne EA-től. Jó pár éve meglépték, hogy X millió alatti országban nem adnak ki honosított játékot. Fifa kivétel maradt, bár gyakorlatilag egy az egyben átrakták a feliratot, szinkront a korábbi részekből. . Kevés meló volt vele. Lehet, hogy most eljutottak odáig, hogy komolyabban hozzá kéne nyúlni, amit viszont már nem ér meg.
zone: Sok külföldön élő magyar van illetve idehaza is sok külföldi él. Sokkal egyszerűbb, ha azt nézik, hogy hányan használják magyarul
Én pl. angolul használom, legalábbis ami a szinkront illeti, mert megőrülök tőle.
-
válasz
SenorGrande #74304 üzenetére
ezt honnan tudják? (mármint h mekkora a magyar piac)
ezer helyről adják-veszik az emberek az origin-játékokat....
-
eszement24
aktív tag
Ez a Quakecon eresztés eddig olyan gyenge, hogy szerintem semmit se veszek. Egyedül a Doom 3 BFG érné meg, de arról le lettem beszélve.
-
warcat
veterán
-Este nyolckor új humble weekly várható,reménykedjünk jó kis Lagzi Lajos best of albumokban
-alienwaren szokásos heves f5 spamet ajánlom ugyanekkor amd silver kulcsért,bár a holnap talán esélyesebbaddig is jó mulatást
-
-
szami777
addikt
Fifa 15 magyar nélkül?
Nem baj, ha hajdú b faragó páros nem fáraszt többé, bár néha szerethetők. Martin tyler alan smith jó lesz helyettük. Ha a text is angol lesz nem baj magyart sajnos mindig
összecsapták.
Bár megjelenés után tuti lesz fifa14 ből átültetett szinkron.
Hogy miért veszik ki
nem értem, ubi is nyomja a magyar kiadásokat, nem is rosszul. -
warcat
veterán
Akinek kellett a Dishonored Goty,megvehette zár nélkül 4 tf2 kulcsért(6.4€) Summer Sale alatt,persze linkelni lehet,de annyira nem bestbuy...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest