Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
ZsZso #121879 üzenetére
Ez a link oda dobál ahol már ezerszer jártam.
Mivel havonta vonja le, és az ehavi már megvolt, egyáltalán nem siettem, ezért is kérdeztem meg itt...
Egyébként "meguntam", és egész egyszerűen beírtam Youtube-ra hogy "G2A plus deactivate", és ezt a videót dobta ki..
Ezzel 2 sec alatt meglett...itt is hagyom, hátha másnak is jól jönne majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest