Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Pont tegnap javítottam meg egy karácsonyi izzót kollégának.
Csak pár petty forrasztás egy usb dugóban. Na jöttek is a kollégák, hogy tűzveszély meg minden, meg ha majd felgyullad a ház akkor én leszek a hibás. Ennyit a javításról.
Annyi volt a gond, hogy a zsinór közvetlen volt a nyákra forrasztva és ment ki a burkolat alól, csak kellett volna egy kis csomó, vagy valami bogyó rá, hogy ha meghúzod a maddzagot, akkor ne leszakadjon a nyákról. Mi ez ha nem ha nem tervezett elavulás. (még ha nem is a szószoros értelmében mert mondjuk nem feltétlenül tervezett, de nagyon hanyag kivitelezés, nagyon hanyag tervezés)Múltkor vettem egy elemes cateye bringa világítást, AA elemeset (li-ion nem játszik mert akié a lámpa az nem tud rá figyelni és állandóan lemeríti csutkára így az akkuk egy szezont sem bírnak ki, ni-mh elemeket meg pont csurig kell meríteni ) , hát nem gyárilag szar volt, leesett a csatlakozóról. De ahogy elnéztem, volt egy sorozat ahol nem jól jött ki a lépés. Namost vissza is küldhettem volna, de semmi esély rá, hogy a csere darab ne lenne hibás, ráadásul volt már egy ami pont ugyanott eltört előtte 3 év használat után. Hát tettem a rögzítő pöcök alá egy darab gumit, ami feszességet ad neki, remélhetőleg így nem fog tudni letörni sem. Egyszerűen vicc, hogy milyen alacsonyan van manapság a minőség.
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
Azért szeretem az önkit, mert hetente egyszer kiderül, hogy valami nem jól volt árazva és más van a polcon mint amennyiért a gépben van. Vagy az akció nem indult el, vagy már épp vége van, de még másik ár van a polcon, na ilyenkor hívom a népet és jelzés után megkapom a polcon kiírt árért a motyót. Kasszánál, csak utólag tudom átnézni a blokkon, hogy mi mennyi volt.
"Azért az nem lehet véletlen, hogy pl az aldi még nem vezette be sehol."
Biztos van rá okuk, de az nem jelenti azt, hogy az egy valós ok, vagy megalapozott.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
Nekem ilyennel nincs tapasztalatom sajnos/szerencsére.
Mellesleg én is így gondolnám, csak mások beszámolói alapján mondtam amit mondtam.re: #81 buherton
Ennek ellenére vannak megoldások amik mind kettőt csinálják. Illetve nem annyiban merül ki, ugyanis mind két gép a ruha tisztításának egy folyamatában vesz részt.
Pont mint a pickup. Nem is kamion, de nem is személygépjármű.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
Mai mosógépekben már sokban van beépített szárító. Azért azt feltételezem, hogy aki ilyen high tech cumpit vesz az szárítós masinát vesz. Állítólag ezek az új gépek már az anyagot sem roncsolják annyira mint a hagyományos szárítók.
(Szárítógépben nem büdösödik a ruha.)Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
"Ha az átlagembernek nem kell valami, akkor ne vegye meg!"
+ mennyi olyan dolog van, ami nem kell nekem, de össze van kombinálva adott termékkel, mert különben x-y szolgáltatás ami viszont kellene, nincs benne az alap konfigurációban. Lásd okostelefonok és szoftware körítés, vagy méret. Vagy televízió készülék, nem kell nekem smart, de szinte alig kapni megfelelő méretben smart mentes, de jó képű készüléket. De lehetne most sorolni ide bármit, fotógéptől kezdve akármit.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
Te ezt nem értheted. Milyen fontos, hogy kész legyen a kávéd mire kislattyogsz a konyhába. Az ágyadból telefonon benyomod, hogy legyen kész a kapcsi, mire kint vagy már ott gőzölög a cucc.
Milyen fontos, hogy a vízforraló mér ott várjon téged a forró teára készen.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...