-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Az Epic-en ingyenesse valo ED nagyon jo lenne arra, hogy meg tudjam mutatni ismerosomnek a jatekot, igy behuznam neki, regelnenk egy acountot es ott kerulne alktivalasra.
Kerdesem: Anno ha jol remlik azok akik a Steam-en kivul vettek a jatekot kaptak az ED accountjukba egy Steam kodot is, igy at lehetett oda vinni a jatekot. Ha Epicen huzom be akkor is el ez?
Koszi!
Udv.
-
veterán
Szia!
A mukodtetesehez specials Vulkan-optimalizalt nvidia driver kell, illetve a legfrisebb lutris es DXVK is hasonlokeppen.
Jovoheten szerintem kiprobalom.Amugy VMWare Workstation alatt futtatott Windows 10-en, 3D gyorsitassal FHD-ban, magas minosegi beallitasok mellett is kisajtolhato 80 FPS korul.
Meger egy probat, ezert ne dobd el a rendszert, mindenre van megoldas!
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Ezt lattatok?
Bamulatos hol tart mar a tudomany (most viccen kivul). Lehet valamelyik nap kiprobalom.
Udv. core2
-
veterán
Sziasztok!
Ma, tekintve hogy kulonosebb dolgom nem akadt, vegre ki tudtam probalni, hogy a GTX960-om mire kepes 5760x1080-ban ED (Horizons) alatt.
Jelentem, Ultran, akadas nelkul megy, gyonyoruen, vajsiman.
Az iranyitast nagyon alaposan ujra kell tanulnom, elegge sok olyan hibat elkovettem felszallas/mail slot megkozelites/leszallas ugyben amit eddig csak epic fail videokban lattam, de jobb is lesz ez.Magarol az elmenyrol csak szuperlativuszokban tudok beszelni. Harom monitoron nem kis elmeny, tokre megvan a pilotafulke elmeny.
Hamarosan nyakamba veszem a galaxist, es lovok par igencsak szeles screenshotot, ha van ra igeny.
Udv. core2
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Nagyon-nagyon regen nem jatszottam a jatekkal, de visszaternek, most talan lesz hozza - meg ha nem is kello mennyisegu (mert hat megis ezt mikepp definialnank ), de a semminel tobb - idom.
Egyreszt vissza is kell majd szoknom, de nem is emiatt irok fokent:
5760x1080 felbontasra mi az a VGA ami jo lehet maximalis reszletesseg mellett?
Jelenleg egy 4GB-os GTX960-am van.Koszi!
Udv. core2
-
veterán
Vótmá'?
Üdv. core2
-
veterán
Na, Horizons berendelve
Üdv. core2
-
veterán
Duvi / [hun] warhea (vagy aki illetékes ebben )
Van arra valami terv, hogy az EDHU témája mikor lesz reszponziv kialakítású?
Más: Na a jövőhéten illene visszaszállnom a hajóm kabinjába. Valami állomáson pihenek pár hónapja - igazából nem volt sok időm az utóbbi időben, tanulmányaim jobban elvitték az időtÜdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jé, mit találtam:
(Frontier fórumról linkelték)Üdv. core2
-
veterán
Köszi az előbbi választ!
Most az SC lassuláson kívül milyen bugok vannak még a legfrisebb driverrel? (Win10-et és 270X-et használok.)Köszi!
Üdv. core2
-
veterán
Sziasztok!
Valami még eszembe jutott. Hogy ne kelljen annyi mindent a Hotas X-re konfigurálni, nem lehetne ehhez valami USB-s pedált venni külön?
Üdv. core2
-
veterán
Sziasztok!
Ha jól látom a Horizons csak a Frontier oldalán szerethető be. Menni fog Steamen vagy hogy lesz ez?
12k? kedvezménnyel?
Üdv. core2
-
veterán
Duvi!
Az első hsz-ben a "Köszönet az alábbi kollégáknak a segítségért és észrevételekért: " résznél lehet jobb lenne kivenni a "?cpt_code=xxxxxxxxxxxx" részt, mert így nem töltődik be a lapjuk.
Üdv. core2
-
veterán
Kellemes estét!
Van itt olyan hős vitéz köztetek aki Windows 10 alatt játszik a játékkal? Hogy megy? Ha felrakom a rendszert, arra a Steamet, és úgy szedem le a játékot, akkor lehet bármi problémám a még meg nem jelent rendszerből adódóan? Ilyenért nem banolnak gondolom (Jelenleg 8.1-em van)
Köszi!
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
válasz gigafun #10994 üzenetére
Azért nem teljesen.
A rangot IRL (csak) a US Navy adja tudtommal, de vannak fokozatok:petty officer (Third class) - tizedes
2nd class az őrmester
1st class - törzsőrmester
chief petty officer - főtörzsőrmesterAztán nem tudom a játékban hogy alakul, odáig még nem jutotam
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Újratettem a rendszerem a tegnapi nap folyamán, (a Steam telepítésem külön lemezen van), nyomtam a Steam-nek egy repairt a friss rendszeren, bejelentkeztem, lefrissítettem a játékaimat, az ED lehúzott egy 1,5 GB-ot, indítom, a Steam természetesen minden keretrendszert leszedett hozzá, mert az nem volt a friss telepítésként a rendszer része. OK. Bejelentkezek, beírom a hitelesítő kódot (új telepítésnek érzékelte?), indul a móka, beállítom a grafikát... csatlakoznék, ma (ha jól emléksze connection failed hibaüzenettel kidob).
Ez most a PP miatti láz vagy a nem újratelepítwtt Steam-em eredménye?
Rakhatom újra?Köszi!
Üdv core2
-
veterán
Napi történések:
Azért amikor az ember egy kb. 1 perces úttal meg tudja duplázni a kevéske kis kreditjét, az azért nem rossz szerintem.
Éljen a Föderáció!
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Szia!
Nagyon durván leegyszerűsítve - bár feltételezem nem mondok újat - ha a programnak ugyanaz lesz a felépítése - márpedig alapjaiban eltérő felépítés nélkülözne minden logikát - mint eddig, akkor az eltérő OS nem fog gondot okozni, ugyanis az API-kon ugyanaz az információ fog megérkezni, csak más forrásból.
Jó példa erre a Steam maga. Létezik Windowsra, Linuxra, OSX-re, sőt BSD-kre is gond nélkül feltehető, tökéletesen működőképes állapotban. Miért lehetséges mindez? Az eltérő rendszereken megszülető utasításoat egy univerzális interfészen küldi át a rendszer, így a szerver oldalnak kb. teljesen mindegy, hogy kitől jött az információ, válaszol rá.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz VitoSagi #9392 üzenetére
Rögtön a hajóvezetési alapokban: "Ha közel megyünk egy bolygóhoz, akkor annak gravitációs tere megfogja és lelassítja az űrhajót, ezért érdemes távolságot tartani tőlük" - Ja, tapasztaltam, hogy a Sidewinder nem épp Ős tervezés eredménye (SGU fanok előnyben).
Üdv core2
-
veterán
-
veterán
Lol, hát ezt jól megjártam.
Majdnem 16k kreditnél tartok. (-400-500 a javítás a költsége, ugyanis valamelyik Potriti környéki utamnál betévedtem talán a Alrai Sector JH-V B2-6-ba, hát azt nem kellett volna. 64% hull, szembe jött velem valami olyan hajó amit még életemben nem láttam, de még képről sem, a két kis csúzlim kb. semmit nem ért, lelőtte az FSD-met, kellett neki egy kevés idő mire újból magához tért Mikor jó lett, hasított belém a felismerés, hogy talán bizony futni kéne, asszem' ilyen forduló amit ott csináltam, csak a mesében van, kb. helyben fordultam a cuccal, s a Hartsfield Plant -ig meg sem álltam szinte. 500 CR-em bánta, de legalább egyben vagyok.)Amúgy ha az alap hajómat kilövik, akkor mi történik?
A történet tanulsága: Ha az van akiírva a rendszerrel kapcsolatba, hogy Anarchia, akkor még véletlenül se menjek arra, nem véletlen van az ott. Na mindegy, mostmár legalább teljesen magabiztosan irányítom a hajót.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Még jó hogy sima trainingben voltam az előbb, mondom gyakoroljuk kicsit a célzást. Bwlépek a legelső combat missionbe, erre a hotasom tál automatán elkezdett tüzelni mint az állat (erről lebeszélni nem tudtam. Korábban is csináltam ezt a missziót, s akkor nem csinált ilyet. magától. Kiléptem, újrakezdtem a küldetést, és jó lett. WTF? Zsír új a joy.)
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
#BüszkeVagyokNagyon:
Soloban csinálgatom a küldetéseket, harcba még inkább nem bocsájtkozom
A fentihez képest lenulláztam a mentésem, tehát ez friss (az Options-be volt lehetőség a commaander törlésére a mentésekkel együtt, gondolom, hogy töröltem és tiszta lappal kezdtem, sehol sem kerülök majd hátrányba, igaz? Mivel beépített funkció, így nem gondolnám mondjuk.)Szóval Cmdr. core2-ként kereskedek jobbra-balra, gondoltam megjegyzem, ha gyűjtök elég casht és kilépek az open world-be.
Mocskos drága volt a játék, ezt be kell valljam, de ennél jobb döntést aligha hozhattam volna
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Noob kérdés #1: Bent vagyok a solo mód elején egy dokkban, el kéne vinni a kaját az LHS 3447-be. Elfogadtam a küldetést, de a cargoban nem látszik semmi. Próbáltam elutasítani a küldetést, nem engedig. A Give cargo pirosan világít. Mit csinálok rosszul?
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Nakérem, megvan a játék, Steam-en végül, most települ.
Esetleg ha van egy jóminőségű webkamerám akkor azt be lehet fogni TrackIR féle fejkövetésre? Elvileg TranckNoIr ebben segítene, de ahhoz elvileg két gép kell, nem?Van esetleg valami alternativája?
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz baphomet #9244 üzenetére
Szia!
Igen, ezt tudom, csak elfelejtettem, hogy korlátozást állítottattam be még korábban a kártyámra (a steam fizetési lapján szembesültem vele - nem teljesült a tranzakció). Legközelebb jövőhét vége felé tudnék ez ügyben intézkedni, ezért gondoltam, hogyha esetleg akad egy hős vitéz, akkor bankközileg elintézhetjük két perc alatt.
Üdv. core2
-
veterán
Sziasztok!
Most jutottam el a pontra, hogy megvegyem az ED-t, csupán egy kedves fórumtárs segítségét kérném mindennek megvalósításához.
Ha felkeltettem érdeklődésed, s segítenél a többit inkább privátban, nem szeretném szétoffolni a topikot.
Köszi!
Üdv. core2
-
veterán
Váááá, megjött a Hotas. Teszteltem FSX-ben, meg az Elite féle combat sim alatt, Asszem hamarosan benevezek a teljesre igy
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
Na, lassan, hogy megérkezik a Hotasom, érdeklődnék, hogy van-e valami központi játékos névsor-listánk, vagy csak rakjam be az azonosítómat az aláírásomba ha lesz/van?
Üdv. core2
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Lehet már kérdeztem, passz, a kereső semmi érdemlegeset nem dobott ki, de:
Az ED lapján illetve a Steam-en 50 euró a játék. Mint Star Citizenhez szokott embör, kissé soknak tartom.
Nincs legális megoldással esetleg kevesebbért?Köszi!
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- iPhone topik
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
- New Game Blitz - 2025
- CES 2025: komplett desktop PC, ROG logóval
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest