Új hozzászólás Aktív témák

  • sensor060

    aktív tag

    válasz kiskuplung #29099 üzenetére

    Igen, jól érted, tehát a monitort nézem végig.
    Hogy okoz-e rosszullétet azt nem tudom, mert csak rövid ideig használtam, bár jó hogy ezt említed mert én amúgy fejfájós vagyok. van jópár olyan FPS játék amit egyszerűen "nem vesz be a fejem". Ilyen például a FarCry sorozat is. De van amit órákon át néhtetek semmi bajom tőle, például Team Fortress 2.

    Kicsit valóban fura hogy balra fordítom a fejemet, miközben nem kellene, de ez erősen függ hogy milyen széles monitort kell hogy lássak.
    Ha relatív kicsi a monitor (19 col), és ahhoz képest messze is ülök tőle akkor a fejem alig kell mozgatni, de ha egy 27", 32" monitor előtt ül azért ott már szerintem forog a fej is.

    Visszatérve a rosszullétre ... ahogy én észrevettem ott van a gond, amikor az agy kicsit elveszti a tájékozódó képességét, és nem tudja merre az előre. Ezt a hirtelen mozdulatoknál vettem észre, ilyenkor mintha kicsit elszédültem volna, de tényleg csak egy kicsit. De mondjuk 1 órás használatnál már lehetnek gondok ... figyelek erre, és nagyon köszi hogy erre felhívtad a figyelmem!

Új hozzászólás Aktív témák