-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
Topikgazda
válasz 1stVikman #65990 üzenetére
Ha itthonról kell akkor elemnagyker a legolcsóbb. NCR18650B ~1600Ft, 30Q ~1700Ft.
Ha kintről is jó akkor banggood vagy fasttech, bár ez utóbbi eléggé lassú, esetleg EU-ból NKON.[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
blueye
veterán
válasz 1stVikman #65972 üzenetére
Peldaul itt a HardverApron.
-
Lacerta
aktív tag
válasz 1stVikman #61747 üzenetére
Köszi.
Ledet mivel forrasztod le/fel a csillagról/ra?
Egy ilyennel:
Volt vagy 6 dollár akciósan.Nagyító alatt dolgozol? Azért ehhez elkél némi kézügyesség.
Biztos kéz, önhittség és közepes fokú rövidlátás.
De lassan kell majd a nagyító, már 8-10 centinél közelebbre nem tudok fókuszálni. Pár éve még az orrom hegyének távolsága is ment. -
Lacerta
aktív tag
válasz 1stVikman #61734 üzenetére
Nem tudom igazából, csak szeretek ilyen szétszedéses képeket /videókat nézni.
Nézni én is szeretek, de csinálni nem nagyon van időm. Többnyire kicsi időszeletkéim vannak itthon/benn a cégnél, nem a dokumentálásra fókuszálok.
Pl.mennyire sérült a test,
Semennyire. Nagyon vigyáztam.
fejen belül elrendezés, gumigomb visszarakás, menetrögzítő mennyisége, stb.
Hát, egy kis ízelítőt adhatok.
Így néz ki szétszedve. Alulról simán kicsúszik a csillag. Jó nagy gombolyag van alatta.
Ez a gomb. Kicsit epic, hogy a nyákon H03 szerepel.
A gyűrűt, ami fogja, megpolíroztam ( egyszer kiugrott a Seeger-fogó a horonyból, amikor ki akartam csavarni ), most szép megint. Így már nem eloxált, inkább szálcsiszolt, de szép, és nem látszik a karc. Beállítottam a gombot is, el volt fordulva a nyák, a led köztes helyzetben állt. Most merőleges.
Éééés itt a lényeg. SST40.
A csillag nem 16, hanem 15mm, de alulról bement volna a 16-os is, hely van neki a tálcán is bent. Viszont nem volt itthon SST40-esem csillagon, csak szólóban, úgyhogy inkább cseréltem.
Kicsit tartottam tőle, hogy a gyári csillag nem DTP, mert nagyon nem annak látszik, de az. Viszont hogy meg lehessen bizonyosodni róla, le kell forrasztani a ledet.
A vezetősávok is elég furán vannak rajta, ezt be is sz*ptam, mert miután jó alaposan megnéztem, simán felforrasztottam az emittert fordított polaritással.
Mindegy, ezért már le nem szedem megint, műxik gond nélkül fordított vezetékeléssel.Még a madzagok közt akarok rendet tenni, mert számos és hosszú vezeték van beletunkolva, nehéz összerakni, feszül mindenhol, és ott gomolyognak a drótok mindenfelé a fejben. Mondjuk gyárilag sem volt jobb, de sztem javítható a helyzet valamelyest.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 1stVikman #61603 üzenetére
Na most lehet nem is gondolod mennyire hálás vagyok neked...
Nagyon szépen Köszönöm!Tényleg csak ki voltak lazulva a dolgok a fejében és jól vissza meghúzva ismét stabilan, szépen világít a Convoy S2+.
Igazán gondolhattam volna erre magamtól is.
Azt gondolom ezután megtartom a lámpát.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 1stVikman #61594 üzenetére
Most, hogy írod, régebben szedtem szét az elejét lencse csere miatt. Valamiért erre nem is gondoltam, hogy ott lazulhatott meg, ahol megbontottam régebben.
Nagyon kíváncsi leszek ennyi lesz-e csak a megoldás, köszönöm! 🙂
Ehelyett olykor kiszedtem az akkukat, mikor felidegesített és belefújogattam kontaktikussal.-----------------------------------------
@ZozzV6: Rendben, ha nem boldogulok vele, írni fogok neked. Kerüljön inkább hozzáértőhöz ez remek lámpa. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
-
Gargouille
őstag
válasz 1stVikman #60885 üzenetére
Én is sokat vaciláltam rajta, az Armytek Elf C2 mellé kerestem egy hasonló kategóriájú kifejezetten fejlámpát. Végül Zozzt kérdezgettem és az alapján vettem. A fénye egy dolog, de a kialakítása, kezelése és az, hogy nincs túlhajtva valahogy kiemelte a mezőnyből. Mikor megjött akkor csak pozitívan csalódtam, kisebb volt mint amire számítottam, tökéletes megmunkálás és ragyogóan bevált.
Vettem egyet azóta ajándékba a kollégámnak is, aki laikus. Azóta le se veszi szinte a fejéről.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
vendingo
veterán
válasz 1stVikman #60681 üzenetére
iatti: Nekem is lassan indult be a késezés. Mindig csak bicskákba gondolkodtam, de az első fixem után elindultam a lejtőn. Nincsenek drága késeim, többnyire 10k alatti jó vételeket szoktam vadászni. Most is 20k-s kést csíptem el 9600-ért.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Gargouille
őstag
-
FBLLMAG
senior tag
-
FBLLMAG
senior tag
válasz 1stVikman #60192 üzenetére
Pár 100 mA fogyasztásig nem gond. 3 A leadásánál 600 - 700 mAh marad a 2800 mAh -ból, amit 100 mA leadásánál ér el. Vagyis nagyjából 150 mW teljesítménynél. Ez elég kevés. 0,5 A áramleadás esetében meg már csak 1700 mAh kapacitás nyerhető ki az alkáli elemből. Ez még mindig csak 750 mW teljesítményt, olyan 100 lm körüli fényáramot jelent 1AA -s lámpából, 200 lm körül 2AA -sból. De nem ez a gond. Az alkáli elem károsíthatja a zseblámpát, ha állandóan ezzel használod. A sav ugyanis kifolyhat belőle. De végszükség esetén használhatóak az alkáli elemek is. 😉
Én, tartaléknak Li-Fe elemeket tartok elcsomagolva. 2x tovább bírja a lámpa vele, 15 évig is raktározhatók, igaz 2x drágább mint az alkáli elem. De nem használhatók minden lámpában.
-
Vlah
tag
válasz 1stVikman #60192 üzenetére
Pont ezt veséztük ki FBLLMAG kollégával, a sima alkáli elem kapacitása kis áramokkal nyerhető ki teljesen, szóval AAA/AA 25/50 lmnel kb, ha mondjuk helyette 75/150 lumennel terheled, akkor már fele annyi Wh jön ki belőle, még magasabb terhelésnél még rosszabb a helyzet.
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #59901 üzenetére
Nekem se jutott eszembe, hogy hiányozna ebből a mágnes. Pont azért amiért Gargouille mondta.
Már egy ideje lehet kapni ezeket így ahogy vannak. Csak nekünk újdonság. Nem lesz változtatva. A 3.0 akku kombóbak viszobt ha jól rémlik az akksiban van micro usb töltés.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Gargouille
őstag
válasz 1stVikman #59898 üzenetére
Mint látod ez nem pipalámpa, hanem egy dedikált fejlámpa. Abban igazad van, hogy éppenséggel rakhattak volna bele mágnest, de ezt nem nagyon cibálja ki az ember a fejpántból, azzal együtt meg nem jó felmágnesezni mert belóg a fejpánt, szóval nincs sok értelme szvsz a mágnesnek benne. Legalábbis én nem hiányolom belőle.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
ZozzV6
senior tag
-
Gargouille
őstag
válasz 1stVikman #59877 üzenetére
Lehet csak szerencsém volt (a vám elkerülése mellett) ezzel is, de nekem konkrétan csütörtök este feladta a gyártó Szentpéterváron, hétfő délben csöngetett be a postás kezében a csomaggal. Még belföldről sem ér ide ilyen hamar semmi. Szóval nekem megérte a 7$ szállítás.
-
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #57675 üzenetére
Közben a sofirn ellen megtaláltam BLF-en, hogy 550mA-t küld a ledre, tehát gyengébb valamivel, mint a convoy, illetve sima reflektora van, kevesebb szórt fénnyel.
Már csak azt kéne kitalálnom, hogy ér-e annyival többet, az OP reflektor és a kicsivel nagyobb teljesítmény, mint amennyivel többe kerül a Convoy.
És egyikhez sincs szűrő. -
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #57667 üzenetére
Mindenképp a Nichiásat javaslom. Sokkal jobban UV tartományban van. A nevesincs UV ledek általában látható tartományban is sugároznak.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
WestBam
Topikgazda
válasz 1stVikman #55072 üzenetére
és
(#55050)
gyapo11
Nektek is köszi a választ!
Nem felmérés volt, csak szimpla érdeklődés részemről, mert az ilyen nagyobb vasakat soha nem használom. Érdekelt, hogy Ti használjátok-e őket, és ha igen akkor mire.
Leírnám, hogy patira mi a legjobb megoldás, de azt jelenleg még itthon tiltja a törvény több irányból is, szóval inkább csak egy karton sört és egy tacsi vagy foxi tulaj megkörnyékezését tudom javasolni ilyen gondra, hogy adja csak kölcsön pár éjszakára a kutyust. Esetleg zacsis méreg lehet még jó, de az időigényes, meg ki tudja hol dobja fel a talpát és kezd el mumifikálódni a hullája.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
Ibis
csendes tag
válasz 1stVikman #54674 üzenetére
Még ha a talpában is lenne mágnes, az lenne az igazi.
Elvileg van benne az is:
https://des.gbtcdn.com/uploads/pdm-desc-pic/Electronic/image/2019/04/26/20190426153544_62390.jpg -
WestBam
Topikgazda
válasz 1stVikman #54176 üzenetére
Nem, mert akkor nem "oldaná meg" az áramkör megszakítása.
A szenzor akkor is meleget mérne, illetve írták, hogy volt, hogy 1 napot állt és másnap is fennállt a hiba, tehát "nem múlik el" csak akkor, ha megszakad az áramkör.
Ez nem feature, bug, vagy alkatrész hiba lesz.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #54070 üzenetére
BLF Q8-ban és hasonló 4 akkus lámpákban is érintkezik mókolás nélkül. Astrolux MF szériában is. Szeretem mert a 3500mAh kapacitás sokra elég. Kb 40-50 db van nálam forgásban aktív használatban.
Volt szó nemrég a hamis akksikról. Az egyik LG HG2-m behalt. Astrolux S43-at képtelen ellátni. 4V-ról beesik hamar a feszültsége turbón és villog hogy gyenge az akku. Azt pedig valahol 3V-nál kellene. Így ez vagy csak nagyon gyenge lámpát fog már vinni vagy kuka.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #53652 üzenetére
Ezt így nem lehet konkrétan kinyilvánítani hogy árt vagy nem árt az összes olyan lámpának. Vannak lámpák hosszabb, rövidebb rugókkal, van amiben a lapos tetejű is eléggé feszül mert rövid a cső de van amiben csak éppen érintkezik. A lámpagyártókbak is nagy dilemma ez mert ha védett akkukhoz terveznek akkor a nem védett lapos alig érintkezik. Ha fordítva akkor meg a védett lehet nem fér el. És akár az egyik akár a másik utat választják vevőktől esnek el. Ha van konkrét típus ami érdekel arra tudunk mondani valamit. Általában ha csak a button top 2mm-e van az nem okoz bajt. A védett akkuknál ez plusz 5mm is lehet. Az már okozhat bajt hosszú távon de nem a rugókat félteném hanem a driver panelt. Mert azt feszíti erősen és láttam már középen átszakadt drivert.
-
HardSanyeee
őstag
válasz 1stVikman #53353 üzenetére
Ez valószínűleg csak a GB "adó". Simon azt hiszem kb 18 dolláros kuponos (tehát alapból 20-22 dolláros) áron harangozta be. Ezen a fórumon meg lehet találni a pontos árat.
-
vince
őstag
válasz 1stVikman #53353 üzenetére
Sokkal vacakabb fejpánttal. Nem látom létjogosultságát én sem a H03 mellett
Majd csak lesz jobb áron is, meg azért kíváncsi vagyok a tesztekre is.[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Ra3
őstag
válasz 1stVikman #52715 üzenetére
Február végén rendelt kék Eagle eye X1r jött meg a múlt héten, de csak most került a kezembe, ez már egyértelműen az update-elt verzió.
A pcb-t két csavar fogja, a mágnes ugyanolyan mint az ezüst változaton, megtartja a 18650-es hosszú változatot is rendesen, és megvan az övcsipesz helye is, az övcsipesz maga viszont tényleg nem része a csomagnak.
4000-ért ez így megérte nagyon, ismerősök között most már mindenkinek ezt ajánlom a Boruit rj-02 helyett.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
gyapo11
őstag
válasz 1stVikman #53169 üzenetére
Ez nagyon lámpafüggő, hogy mennyi hely van. De a plusz 3-4 mm-nek nem szabadna gondot okozni, mert ha csak egy rugó van is, akkor is kb. 10 mm-t mindegyik összenyomható. Ettől valószínűleg növekszik a nyomóerő a két végén, de nem tudom mennyit, ezt gépész tudná megsaccolni.
Ha pont úgy kiszámolták, hogy a 65 mm-es akku pont határig összenyomja a rugót, akkor a 69 mm-es button top akkuval gond lesz, de ilyennel még nem találkoztam, vagy eleve felhívta erre a figyelmet a gyártó, és előírta, hogy csak flat top akkuval megy a lámpa.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz 1stVikman #53167 üzenetére
Nekem van pár lámpám, amik mindig button top akkuról mennek, eddig nem vettem észre semmi problémát ezzel. Mire gondolsz? Hogy a hosszabb méret miatt jobban nyomja a rugó(ka)t?
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
-szabi-
addikt
válasz 1stVikman #52890 üzenetére
Nálam szülők megkapták F1-et mikor megjött A6.
Inkább azt tartottam magamnál.
Persze ebben az is benne volt az egyszerűbb kezelésűt adtam inkább haza.
Mai napig nem próbáltam ki mindent A6-on.
Mindig a tatyómban van, de lockolni-unlockolni nem tudom. Egyáltalán lehet!?
Múltkor érkezett SP36-ról nem is beszélve; viszont annak lockolására emlékszem.. még.
Jó példa a pár nappal ezelőtti témára a lámpák kezelésével kapcsolatban.(#52888) ZozzV6
Ezt a felfűzést kipróbálom majd.
Más! Miképp tudnám összehozni itthon, hogy lument mérjek: ezekre?[ Szerkesztve ]
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #52890 üzenetére
Kezdőknek amúgy a Sofirn SC31 500 lumenje is brutál lesz. Amúgy az F1 high módja is annyi. És nincs kombinálás mert egSzerű lámpák. De a legegyszerűbb az X2R szerintem még mindig. És az is 700 lumen. Házkörülre bőven elég.
Astrolux A01:
Megnéztem nekem sem felejti el a módot 10-15 másodperc után. Asszony lilájában van 219C led. Az én narancsomban 219B. Lehet kap majd Samsungot mert az jobb hatásfokú. Annyira végszükség lámpa hogy nem zavar a módmemória.[ Szerkesztve ]
-
-
kgyuri7
csendes tag
válasz 1stVikman #52757 üzenetére
Full test, 300 mah, 4 db régebbi nimh akku tesztelődött, azt vettem észre, hogy a kijelző villog. Áramtalanitottam... Ezután 1. Slot a nimh akkut tölteni kezdte, de egészen 3,30 v - ot mutatott, mikor kivettem gyorsan az akkut. 2. Slot ugyanez, 3. Slotban akku - csak villog a kijelző. 4. Slot ugyanaz 1,2 Slot. Több akkuval próbáltam.
-
Ra3
őstag
válasz 1stVikman #52748 üzenetére
Nekem régóta van Astrolux S2, szuper lámpa, de ahogy Zozz írta inkább messzire világítani jó. A menüje is fejlettebb mint az S1nek, a fejméret miatt jobban elvezeti a hőt is, és szerintem a világító kapcsoló is nagyon hasznos. A mostani akciós árát nagyon megéri.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #52748 üzenetére
Az S2 inkább közel áll egy C8-hoz mint az M1-hez tehát inkább thrower csak picit kisebb fejjel mint a C8. Nekem Eagle eye X6 van ami igazából szinte ugyanaz de kb annyira rokonok mint az Astrolux C8 meg a Convoy C8. Így konkrét minőségi dolgokban nem tudom milyen az Astrolux.
-
veterán
válasz 1stVikman #52670 üzenetére
Ezt látom most a rendeléseknél:
SZERK:
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Miután jól elleveleztünk a témában, most megírta nekem a banggood, hogy most látják, hogy kupont is felhasználtam a rendeléshez, ezért még korábban jelzett a 6 dollárt se adják vissza, hanem csak 5,4 dollárt.
Komolyan mondom, hogy ez már a legalja az internetes kereskedésnek
Befejezem a vitát velük, a végén nem adnak vissza semmit, sőt kitiltanak. Ami persze nem gond, mert úgysem veszek tőlük soha többet semmit
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz 1stVikman #52640 üzenetére
Szerintem ez a 35E akku jó vétel a jófogásról.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Gargouille
őstag
válasz 1stVikman #52578 üzenetére
Én csak azokban a lámpákban tartok akkut amelyikeket használom "napi" szinten. Ezek nálam: Zanflare F1, Convoy S2+, S3, M2, Eagleeye X1R, meg a feleségem használ egy Skilhunt H03-at.
Az egyéb lámpákat akku nélkül tárolom. Nekem bontott akkujaim vannak amúgy, kb 15-20db. Ha valamelyik lámpába lemerül akkor másikat rakok bele, a lemerültet meg feltöltöm és elrakom, így próbálom körforgásba tartani az akkukat, hogy mindegyik időnként használva legyen.
-
Ra3
őstag
válasz 1stVikman #52109 üzenetére
Barkácsolni kell vele, mert voltak bajok a szigeteléssel a pcb környékén, érdemes utánaolvasni, itt senki nem ugrott rá, mikor kari előtt linkeltem.
Nem véletlen hogy több mint egy hónapja megy ez az akció és még mindig nem fogyott el, ezeket az ajándékos cuccokat pár óra alatt le szokták (szoktuk ) rabolni.
Volt a hétvégén is egy, szintén BLF A6 + Samsung 30q akksi + Golisi 4-es akksitöltő 6400ft-ért, de be se írtam mert én rendeltem egyet, 2-3 perccel később el is fogyott. Igaz azt Martin is kirakta fb-re.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #52109 üzenetére
Nagyon lötyög a feje. Túl laza a zoom menete. és ha nincs műanyag szigetelő karika a driver rugó körül akkor nagyobb pozitív pólussal rendelkező 26650-ek zárlatot okozhatnak.
-
Nahát!
tag
válasz 1stVikman #52082 üzenetére
Viszont ez a kupon nem nyilvános; az oldalon, ahonnan származik külön kérés is, hogy ne oszd meg nyilvános fórumon, mert ha észleli a banggood és/vagy a gyártó: visszavonják.
Ezért Martin elég mérges szokott lenni, nem is éppen szép szavakkal "köszönte" meg az ilyesmit.
A weboldal címét add meg inkább, ahonnan vetted, vagy küldd privátban.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz 1stVikman #51997 üzenetére
Igen, a kuponnal (AC18) ennyi, engem főként a boost driver miatt izgat, ha kell, van pillanatnyi 1600lm fénycsóva, és az ajándék 2 slotos töltő legalább 5USD, szóval S2+ árban lenne az elvben jobb astrolux.
Miközben igazából kelleni nem kell, de ez egy hülye hobbi. Meg ebben a meggypirosban bitangul néz ki.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
ace22
tag
válasz 1stVikman #51878 üzenetére
Zárókupak tekerés: kis méretű, műszerész zégerfogó (seeger fogó) a nyerő, de nagyobb csipesz, körömolló is megteszi. A körző hegye nem biztos, hogy bírja a strapát.
A Convoy S2+ és közeli rokonai a kupakban lévő menetes gyűrűnél FORDÍTOTT, balos menettel csatlakoznak, azaz ellenkező irányba kell tekerni, mint várnád.
-
WestBam
Topikgazda
válasz 1stVikman #51769 üzenetére
Az erős driver az én mániám, én propaglom, hogy azt kell venni. Alacsonyabb fényerőt kisebb fokozatban lehet az alacsony és a közepes fokozatokat használva elérni. Viszont ha kell a kakaó akkor ott a lehetőség, hogy kiaknázd a "végtelent". A 6x és a 8x driveres is melegszik mint állat a magas fokozatban. Szerintem ha már lúd, legyen kövér. Egyébként meg S1-et kell venni és akkor nem probléma, mert visszalép. Mondjuk a 7 módos csoportban hiába lép vissza
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Gargouille
őstag
válasz 1stVikman #51795 üzenetére
A 3/5 módosban az a bosszantó, hogy ha a legkisebb fokozaton kapcsolod be akkor 5 másodperc múlva villan egyet, ha épp ekkor nyomod meg (mert mondjuk feljebb akarsz lépni egy fokozattal fényerőben), akkor módcsoportot váltasz. Baromi idegesítő tud lenni laikusnak. Ha rám hallgatsz, inkább biscottival kéred, beállítod a zasszonynak a megfelelő módcsoportot oszt jónapot.
-
Gargouille
őstag
válasz 1stVikman #51793 üzenetére
Nekem van x6 -os és x4 -es driverrel is, de x4 az ami reális. Azzal is bőven elég fényt ad, ha nem vagizni akarsz vele akkor nem érdemes 8x -el venni. Az annak való aki nagyon tudja mit csinál, normál használatra tök felesleges ekkora áramerősség ebbe a pici lámpába.
Én biscottival kértem Simontól az összes lámpám, kivéve a C8-ast, azt fix 3 módos változatban kértem, semmi módcsoportváltás, semmi csicsa, faék egyszerű lett.
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #51782 üzenetére
Akkor kérd 3x7135-el. Az is elég hétköznapi használatra. Az is fel tud melegedni de nem tűzforróra és kell neki vagy fél óra. Ha közelre kell szórt fény jó az XM-L2 leddel OP refivel. Ellg az alap 3 módos. A világító kapcsoló mehet a fémesbe is csak annyi hogy csak tök sötétben látod majd. Ami annyiból jó hogy az ágy mellett az éjjeli szekrényen nem zavaró a fénye de megtalálod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Valami baja van a tápomnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...