Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dévacsen

senior tag

válasz GypsFulvus2 #12847 üzenetére

Daggerfall..háát ezt már nem vállalnám be, :DD a Witcher első 2 része megvolt,többször is,(szavak nincsenek rá,zseniális iparos munka)érdekes hogy a Witcher széria a Mass Effectel ellentétben ,részről részre jobb lett,gondolom a 3. rész betetőzte,csak jót olvastam róla.A Gothic 1-2 az kimaradt,és már nem is hiszem hogy foglalkozok vele,viszont a Gothic 3 az nálam a Morrowindi szintre emelkedett majdhogy nem...csak hát az az optimalizálási hibák sokasága élvezhetetlenné tette,1-2 hónapja játszottam vele,sokadjára,de nem baj ha meg lesz az új gép őt is kijátszom még.No az Elex akármit írnak a fanyalgók hidegen hagy,nekem elég volt pár percet nézni a videóból,tudtam hogy meg van amire vártam :) Engem a grafika nem nagyon érdekel,persze azért nem kell vissza menni Daggerfall -i állapotokig,de az Elex nekem bőven megfelel ezen a téren is,legalábbis ami a videókon átjön,harcrendszeren sem szoktam felakadni olyan amilyen, abból kell gazdálkodni,de mikor megláttam azt a kevert világot húú,annak megörültem.No meg egy nagy álmom van ezen a téren,játékok terén,egy nyílt világú Star Wars játékot nagyon várok,mondjuk a Bethesdára rámerném bízni ők vágják ezt a témát..Egyszemélyesre gondolok természetesen..

Új hozzászólás Aktív témák