Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GypsFulvus2 #12847 üzenetére
Daggerfall..háát ezt már nem vállalnám be,
a Witcher első 2 része megvolt,többször is,(szavak nincsenek rá,zseniális iparos munka)érdekes hogy a Witcher széria a Mass Effectel ellentétben ,részről részre jobb lett,gondolom a 3. rész betetőzte,csak jót olvastam róla.A Gothic 1-2 az kimaradt,és már nem is hiszem hogy foglalkozok vele,viszont a Gothic 3 az nálam a Morrowindi szintre emelkedett majdhogy nem...csak hát az az optimalizálási hibák sokasága élvezhetetlenné tette,1-2 hónapja játszottam vele,sokadjára,de nem baj ha meg lesz az új gép őt is kijátszom még.No az Elex akármit írnak a fanyalgók hidegen hagy,nekem elég volt pár percet nézni a videóból,tudtam hogy meg van amire vártam
Engem a grafika nem nagyon érdekel,persze azért nem kell vissza menni Daggerfall -i állapotokig,de az Elex nekem bőven megfelel ezen a téren is,legalábbis ami a videókon átjön,harcrendszeren sem szoktam felakadni olyan amilyen, abból kell gazdálkodni,de mikor megláttam azt a kevert világot húú,annak megörültem.No meg egy nagy álmom van ezen a téren,játékok terén,egy nyílt világú Star Wars játékot nagyon várok,mondjuk a Bethesdára rámerném bízni ők vágják ezt a témát..Egyszemélyesre gondolok természetesen..
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest