Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMind
tag
Közel 4 hónap gameplay, ami azt jelenti, hogy - feltételezem, a megjelenéstől játszod - az elmúlt 11 éved majdnem 3%-át töltötted a játékkal, ami akkor is 40 perc/nap, hogy bizonyosan voltak kisebb/nagyobb szünetek. Nem biztos persze, hogy kíváncsi voltál ezekre a számokra, de szerintem egészen lenyűgöző.
Én jelenleg úgy állok, hogy megcsináltam az Arénát, Mágusok Céhét, most fejeztem be a Tolvajok Céhét és emellett megvan rengeteg mellékküldetés. Fősztorit is nyomtam, de nem túl sokat, a városok előtti kapuk bezárása után vagyok nagyjából. Kiegekbe is belenéztem 1-2 quest erejéig, de én amolyan mindent szép sorjában fazon vagyok, szóval csak szép sorjában. Ha lehet hinni a mentésnél kiírt játékidőnek, akkor most tartok 300 óránál. Egyébként rengeteg időt töltök a loot szétszortírozásával a Shadowcrest Vineyard-i házamban. Mindent gyűjtök, fegyverek, armorok, kövek, könyvek, ásványok, bármi. Mindennek megvan a helye, saját tárolója, kategorizálva, ahogy kell. Kb, mint "inreallife". Ez nyilván legalább annyira beteges, mint a 2500 óra, de hát na.
Anno a Morrowindet is így toltam ki, bár nem ennyire kifinomultan, mint most és remélem az Obliban szerzett tapasztalatok a Skyrimban majd tovább kamatoznak. Bár ha arra gondolok, hogy azt majd megint fel kell építeni/moddolni a semmiből, akkor már most rosszul vagyok. Az majd kemény menet lesz. De ahogy mondtad is - majd egyszer.Moddolásnál nálam a "grafika, mindenek felett" volt a jelszó szorosan követve az immerziós, sound és UI dolgokkal, úgy hogy a magyarítás is működjön. Grafika terén nagyjából szerintem minden nagyágyút és kisebbet bevetettem, ami ezen a fronton csak lehetséges volt, egyedül a karakterek textúráihoz nem tudtam hozzányúlni, azt a magyarítással nem tudtam kompatibilissé tenni. Fast traveleknél nálam nem crashel, sokkal inkább random helyeken, vagy cellahatároknál, de nem megy túlzásba a dolog.
A CE-s térkép nekem is megvan, de majd ha előveszed és kihajtogatod, akkor rájössz, hogy ha veszed a fáradtságot, hogy be is kereteztesd, akkor nem akarsz egy olyan képet, ami tele van élekkel. Legalábbis én így voltam vele, aztán rá is akadtam erre, ami egyébként a Dynamic Map mod-hoz tartozik. Szép színes, kicsit Skyrimes és ha vastagabb matt papírra nyomtatod, akkor látványos igazán.
Belekukkantottam az inidbe, ezt ajánlom kipróbálásra:
blocalmapshader=0Időnként beleolvasok a fórum előéletébe, mik voltak régen, kicsit úgy érzem magam, mint aki nem lekéste a szombat esti bulit, hanem konkrétan azt hitte, hogy a jövő szombaton van. Lényeg a lényeg, sajnálom, hogy abban az időben nem jártam sokkal többet erre.
Mikkel játszol még egyébként ha épp nem Obli? Más RPG-k?
Bármikor, ha egy erődben járok, jó időben, mindig ledöbbenek. Azt gondolom Qarl itt végezte a legtökéletes munkát, és az OR Ambient Occlusion-jével főleg a lépcső melletti fal döbbenet. Bármi mai mellett megállja helyét...(#12811) woryz: Minden attól függ, mennyire gondolod komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Energiaital topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest